IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #54517 Úristen emberek! Mutassátok már meg légyszives, hogy hol melyik sorban kritizáltam a játékot mert én sajnos nem találom.
De akkor elmondom azok kedvéért (vagy vissza is olvashatják) akik félre értették a hozzászólásomat. Egy szóval sem a játékot játékot véleményeztem, hanem a fejlesztők hozzáállását a vevői igényekkel szemben. Mert hogy valóban nincs is meg mert jelen pillanatban nem is érdekel. Ezért Laca, köszönöm a felkínált lehetőséget, de szívesebben söröznék inkább veled meg a többiekkel ha már személyes találkozóról beszélünk.
Én azt véleményeztem és fájlalom, hogy a fejlesztők (luthierék vagy olgeg nekem mind1) kommunikációja gyakorlatilag egy kalap **** nem ér.
LeonSilver meglátta a lényeget és meg is fogalmazta azt amit én is szerettem volna, de ezek szerint nem túl jól mert páran félreértették.
Ha a fejlesztők őszintébbek lettek volna már az elejétől kezdve, korrekten bevalották volna hogy bár keményen dolgoznak de ilyen olyan nehézségekbe, akadályokba ütköztek és nem tudják pontosan mikorra végeznek, de az elért eredményekről folyamatosan tákékoztatank, akkor a nemzetközi közösség is megértőbb és türelmesebb lenne. Azt hiszem ezt nevezik PR tevékenységnek.
Hát a "kb. majd 2 hét múlva" felhangú hírközlésekkel nálam megbuktak és elvesztették a bizalmam. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.