IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Én is puffogok, mert olyan vagyok mint Laca. Meg ha már megvettem, pénzt adtam érte, akkor bizony "jogom" van puffogni!!

Szóval én is utálom őket, mint a szart de ha igazából megnézzük a játékot, nincs is olyan nagyon sok hiba benne. A gépek adatait, teljesítményét most ne nézzük, azokat azért viszonylag könnyű rendbe tenni.

Maga a motor hagy némi kívánnivalót maga után, de ez nem is sok.
    A mikrolagokat kell megszüntetni és az olyan bosszantó hibákat, hogy a horizont átlátszódik a műszerfalon.
    Kb. ennyi a történet. Maga a játék (szerintem) piszok jól néz ki, az irányítás fasza. Amennyire ÉN meg tudom ítélni a repmodell is jó, már a hangok is majdnem tökéletesek.

Szóval SZERINTEM nincs olyan sok baj a gémmel.

A legnagyobb probléma inkább a NORMÁLIS és KORREKT kommunikáció hiánya.
    Egy kurva szót nem szólnék ha kiállna valamelyik fosbojler a nép elé (akikből élnek, ezt ne felejtsük el) és megmondaná, hohy elbasztuk a lépést, dolgozunk azon, hogy kijavítsuk a hibákat, de egyrészt nem egyszerű egy motort kijavítani vagy a nulláról újraírni, főleg, hogy több project is fut, de megteszünk minden tőlünk telhetőt - és bocsánatot kérünk tőletek - . Nekem nagyjából ennyi hiányzik a boldogsághoz :)

Nálam az egyébként kiváló RoF is ott vágta el magát, amikor egyik peccsről a másikra a kétmagos procikon elkezdett SZAR és FOS lenni a gém, és ahelyett, hogy elismerték volna elkezdtek ködösíteni, meg a nem támogatott oprencccerre fogni... Azóta fél évente 1 órát játszok vele, pedig már rég kijavították a hibájukat. Csak utálom, amikor palira vesznek olyanok, akiknek én fizettem, nem is keveset.