IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na felkeltem,rohadt kakas kikukorékolt az ágyból. Megint Nyíregyházán vagyok.
Na szóval.
Szepy tesó:)
Én hőbörgök folyamatosan,mert eleve ilyen vagyok:) de azért csak odaülök a gép elé ha tehetem. Ha olyan nagyon rosz lemne, biztos nem így tennék. Te is formálsz véleményt, denem játszol vele konkrétan ha jól tudom nincs is meg neked. Már felajánlottam, hogy ha pesten jársz hívj fel, meghívlak és kipróbálhatod. Minden adott hogy kompromisszum mentesen repkedj vele. :) Ha utána is szapulod fejet hajtok.
Ismerlek, szerintem úgy kéne elrugdosni a gép elöl:)
Különben ezt ajátékot mi magunk tudnánk élvezetessé tenni,adott hozzá a keret.Csak az kéne,hogy jól fusson mindenkinél ,a többi azadott.
Minap repültem vele,és bizony élvezetes volt. Atagon összeáltak a piros srácok bombereket írtani,vooltak vagy tízen egy kupacban,a messzerek csak hárman négyen,na ott észnél kellett lenni,a vége az lett,hogy választani kellett,egy humán emilt vagy a bombereket mentsem. Kergették a sárgaorrút derekasan,miután kilőttem mőgüle a spitet( jelzem gyönyörűen kivitelezzett ,mesteri manőver után):XD, nem győzött hálálkodni.Jó volt nagyon na.