IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #54442 Kferro, I robot,
köszönöm a bíztató szavakat és külön örülök ha tetszett
Igazából félve raktam fel a videót, mert alig bírtam egyenesen tartani a telefont a rázkódás és az izgalom miatt :)) A leszállásnál amit már látattok, már rutinosabb voltam és a szélvédő "A" oszlopának támasztottam a kezem és úgy tartottam a telefont. Ráadásúl a szél kisebb magasságon leszálláskor már nem is dobált annyira. Szerencsére! :D
Ha tényleg nem baj, akkor bátorkodtam felrakni ugyan arról a repülésről készült videócskát alig a felszállást követően. Itt az látható, ahogy magasságot gyűjtünk és a magassággal a szél is egyre jobban dobál minket. Néha olyan érzésem volt, mintha elhagynám a gyomromat :)) Fura érzés, de utólag már kellemes :))) A videó hirtelen véget ér, mert akkor kaptam meg az irányítást