IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Bár Vácról nekem is vicces volt Makóra hazamennem. Ha nem engedtek ki négykor, akkor a Nyugatiban nem értem el a Napfény Expresst Szegedre, csak a makói személyvonatot, ami Cegléd felé megy, és minden kutyaólnál megáll.
Olyankor éjfélre értem haza,szombat szabad, vasárnap délben vissza...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Hát, ha utáltál ott lenni, mit mondjak Szegedre, a Kossuth laktanyára?
Mûszaki laktanya, rengeteg állásépítõ alegységgel. IQ a fejeskáposzta szintjén: tisztek, sorállomány egyaránt.
Amikor odakerültem Vácról, egy hónap konyha (saját váltásban), aztán még egy hónap õrség / konyha felváltva. (Vácon egyszer voltam konyhán).
Nesze neked Kiváló Katona, meg minden ilyesmi...
Aztán jött egy nagy elvezénylés, és kiderült, hogy a híradó században maradtak közül egyedül nekem van érettségim, így én lettem az írnok.
Vác Szegedhez képest egy rosszabb kollégium / szanatórium volt...
www.pcpilot.hu
Mivel az ország legnagyobb laktanyája volt a Savaria, a maga 2500 fõjével, el lehet képzelni, hogy mekkora szopás volt ez akkoriban.
Egy másik alkalommal, aznapra halászlé volt kiírva ebédre. Na, ez a seregben úgy volt, hogy hoztak 2500 db konzervet,kézzel kibontogattuk õket a kincstári nyitóval, majd bele az üstbe, oszt fõzés és tálalás, a kezünk meg majd szét ment a bontástól.
Reggelire sokszor kaptunk rántottát, amivel nem is volt gond, de nem értettük, hogy miért sárgás-zöld színû, mikor a tojás alapjában sárga és fehér. Volt a konyhán egy 100 l-es ovális alakú kis üst, amiben a tojásokat is szokták fõzni, csak az volt a gyanús, hogy a fõtt tojások egy része a víz felszínén úszott, míg a másik része lemerült. Na, ami fent maradt, az volt a záp tojás, az adta a zöldes színt a rántottának is. A másik dolog, ami feltûnt, hogy kajaosztásnál a szakácsok ki-ki nézegetnek a ablakon, hogy mekkora még a sor a kajaidõ vége felé, de olyan, hogy a leves, vagy a tea elfogyjon nem szokott elõfordulni. A konyhán 400 l-es üstökben fõztek, aminek az oldalán voltak a vízcsapok. Ha fogyott a leves vagy a tea és nagy volt még a sor, akkor nyomtak hozzá 5-10 litert mindig, így sosem fogyott el a lé.Azt meg a haver mesélte, hogy az õ laktanyájukban levõ konyha leégett egyszer, amit persze elkezdtek felújítani. Mikor pakolták ki a 400 l-es gõzüstöt, egy döglött macskát találtak alatta, bár nem derült ki, hogy alapanyag, vagy melléktermékként került oda anno.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A villanykályhával szerintem ugyanaz a probléma, mint a meleg vizes fûtéssel, hogy amikor télen szükség lenne rá, nálunk nem süt annyit a nap, hogy reálisan ill. rentábilisan megérje beruházni.
Hasonló a helyzet a légsûrítõs kazánnal meg a geotermikus fûtési rendszerrel.
Ha nem villannyal fûtesz, akkor ez egy reális fogyasztás.
Nem biztos, hogy az áramtermelõ, ill. a meleg víz elõállító napkollektor egy és ugyan az a kivitel.
A cikk
A kollektorral elõállított meleg vizet inkább csak az alacsony hõfokú rendszerekben tudod használni ( padlófûtés )télen, de akkor meg alig süt a nap.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
OFF : Közben most olvasom, hogy 3 M Ft-ból meg lehet oldani egy átlagos családi ház (300 Kw/hó)villamos árammal való ellátását napelemes rendszerrel. Egy kicsit utánaszámolva :
A 3.000.000 Ft-ot le lehet kötni úgy, hogy évi 241.000 Ft / év kamaton hozzon úgy, hogy megmarad a tõke a 3 millás berendezéssel megvétele után pedig meg lehet takarítani az éves villanyszámlán 180.000 Ft-ot és közben még ugrott a 3 milla is. Tiszta haszon...
Azt, hogy egy szerver Stock-os, vagy Up-os azt a nevébõl, ha benne van, hogy "Up 3" ill. a szerver leírásból tudom meg, ha bele van írva, hogy "mod allowed" ?
Ha jól értelmezem, akkor a Valor azz "mod allowed"-es, tehát UP-os, mégsem megy, de azért kipróbáltam "Stock"-os beállítással is, de úgy sem ment, pedig a Ping értéke most olyan 150-400 közötti.
Ezt így még lehet érteni ? 😄
Connection attempt to remote host rejected. Reason : Server use a different version of the game (4.10.1m).
Amivel mentem : Up 3.0 RC 4 mod 4.10.1 (128 MB, Stock Game )
Zöld "LED" sor: az aktuális ping (válaszidõ) a szerverhez. Minél kevesebb, annál jobb. (Nem biztos, de úgy rémlik, hogy 1db zöld jel 0-50ms, 2db 50-100ms stb...)
Ha elkezd sárgulni, akkor már nagyon sz@r.
Komoly szerveren nincsenek ilyen idióták (pl. WarClouds), komolytalan és/vagy instant dogszerveren meg én sem veszem komolyan...
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A többi szervernél 50-200 közötti. 5 MB-os netem van, ha csak egy szerver esetén van kiugróan magas érték, akkor jelent valami hibát ?
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A pilóták egyik legnagyobb ellenfele a könnyû légvédelem.Négycsövû Maxim lgv. géppuska
http://www.o5m6.de/maxim_m4m.html
Itt az oldal webcíme, a vörös hadsereg szinte összes jármûve itt van:
http://www.o5m6.de/index.html
Itt pedig ugyan az az oldal csak Wehrmacht jármûvei, aki makettezik és nem ismeri, annak jól jöhet.
http://www.german.o5m6.de/
www.pcpilot.hu
3D hatás? Most inkább képregény hatás van, arra gyúrjanak hogy ezt megszüntessék ne pedig a brét húzogassák.
Epekedve várom a 23-át. <#rolleyes>#rolleyes>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Semmi lényeges infó, dolgoznak a javításokon, jövõ péntekre tervezik a végleges peccset.
A térhatású 3D képekkel szórakoznak most, Luthier szerint TrackIR-el eldobod az agyad tõle, de nem világos, hogy ez hogyan kapcsolódik ide, ez valami új fícsör, vagy csak megtalálták a 3D kapcsolót a videokártya vezérlõpanelen 😊
www.pumaszallas.hu
Mondjuk ezt tegnap kihasználtam, szétlõtt kormányokkal, füstölögve ereszkedtem, és mikor az utolsó rácsapásra jöttek, lekaptam a gázt, ki a futót, féklapot. Olyan gyönyörûen lõtték szét egymást mögöttem, hogy öröm volt nézni...
Si vis pacem, para bellum.
Egy másik haverom meg nemes egyszerûséggel le szokta köpni a monitort.
Én nem bántom a hardwert mert az esetek 99%-ban nem az a hülye hanem az júzer.
www.pumaszallas.hu
Én még csak a falat vagy az asztalt ütöttem ha feldühített a játék,azok jobban bírják.Mikor a hat switch-em szarakodik akkor sokszor nem állok messze attól hogy tõbõl kitépjem a botot😊