IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A villanykályhával szerintem ugyanaz a probléma, mint a meleg vizes fûtéssel, hogy amikor télen szükség lenne rá, nálunk nem süt annyit a nap, hogy reálisan ill. rentábilisan megérje beruházni.
Hasonló a helyzet a légsûrítõs kazánnal meg a geotermikus fûtési rendszerrel.
Ha nem villannyal fûtesz, akkor ez egy reális fogyasztás.
Nem biztos, hogy az áramtermelõ, ill. a meleg víz elõállító napkollektor egy és ugyan az a kivitel.
A cikk
A kollektorral elõállított meleg vizet inkább csak az alacsony hõfokú rendszerekben tudod használni ( padlófûtés )télen, de akkor meg alig süt a nap.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
OFF : Közben most olvasom, hogy 3 M Ft-ból meg lehet oldani egy átlagos családi ház (300 Kw/hó)villamos árammal való ellátását napelemes rendszerrel. Egy kicsit utánaszámolva :
A 3.000.000 Ft-ot le lehet kötni úgy, hogy évi 241.000 Ft / év kamaton hozzon úgy, hogy megmarad a tõke a 3 millás berendezéssel megvétele után pedig meg lehet takarítani az éves villanyszámlán 180.000 Ft-ot és közben még ugrott a 3 milla is. Tiszta haszon...
Azt, hogy egy szerver Stock-os, vagy Up-os azt a nevébõl, ha benne van, hogy "Up 3" ill. a szerver leírásból tudom meg, ha bele van írva, hogy "mod allowed" ?
Ha jól értelmezem, akkor a Valor azz "mod allowed"-es, tehát UP-os, mégsem megy, de azért kipróbáltam "Stock"-os beállítással is, de úgy sem ment, pedig a Ping értéke most olyan 150-400 közötti.
Ezt így még lehet érteni ? 😄
Connection attempt to remote host rejected. Reason : Server use a different version of the game (4.10.1m).
Amivel mentem : Up 3.0 RC 4 mod 4.10.1 (128 MB, Stock Game )
Zöld "LED" sor: az aktuális ping (válaszidõ) a szerverhez. Minél kevesebb, annál jobb. (Nem biztos, de úgy rémlik, hogy 1db zöld jel 0-50ms, 2db 50-100ms stb...)
Ha elkezd sárgulni, akkor már nagyon sz@r.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Komoly szerveren nincsenek ilyen idióták (pl. WarClouds), komolytalan és/vagy instant dogszerveren meg én sem veszem komolyan...
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A többi szervernél 50-200 közötti. 5 MB-os netem van, ha csak egy szerver esetén van kiugróan magas érték, akkor jelent valami hibát ?
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A pilóták egyik legnagyobb ellenfele a könnyû légvédelem.Négycsövû Maxim lgv. géppuska
http://www.o5m6.de/maxim_m4m.html
Itt az oldal webcíme, a vörös hadsereg szinte összes jármûve itt van:
http://www.o5m6.de/index.html
Itt pedig ugyan az az oldal csak Wehrmacht jármûvei, aki makettezik és nem ismeri, annak jól jöhet.
http://www.german.o5m6.de/
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
3D hatás? Most inkább képregény hatás van, arra gyúrjanak hogy ezt megszüntessék ne pedig a brét húzogassák.
Epekedve várom a 23-át. <#rolleyes>#rolleyes>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Semmi lényeges infó, dolgoznak a javításokon, jövõ péntekre tervezik a végleges peccset.
A térhatású 3D képekkel szórakoznak most, Luthier szerint TrackIR-el eldobod az agyad tõle, de nem világos, hogy ez hogyan kapcsolódik ide, ez valami új fícsör, vagy csak megtalálták a 3D kapcsolót a videokártya vezérlõpanelen 😊
www.pumaszallas.hu
Mondjuk ezt tegnap kihasználtam, szétlõtt kormányokkal, füstölögve ereszkedtem, és mikor az utolsó rácsapásra jöttek, lekaptam a gázt, ki a futót, féklapot. Olyan gyönyörûen lõtték szét egymást mögöttem, hogy öröm volt nézni...
Si vis pacem, para bellum.
Egy másik haverom meg nemes egyszerûséggel le szokta köpni a monitort.
Én nem bántom a hardwert mert az esetek 99%-ban nem az a hülye hanem az júzer.
www.pumaszallas.hu
Én még csak a falat vagy az asztalt ütöttem ha feldühített a játék,azok jobban bírják.Mikor a hat switch-em szarakodik akkor sokszor nem állok messze attól hogy tõbõl kitépjem a botot😊
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
Kell egy billentyüzet is :-(
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
"..alig használt logarlécem hasonló állapotú menyasszonyra cserélném,......
-TE IS TOLOGATHATOD, jelige!..."
Gondolom, hogy a nagyobb érték nem feltétlenül utal arra, hogy légvonalban melyik szerver van messzebb ?
a ping -rõl fogalmam sincs...nem is szoktam nézni igazából
GOOBY, pls
A Ping-et értem hogy mi, a ping értékének megadott számok ebben az esetben mit jelentenek ? A Pin-elés idejét ?