IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Naszóval. Sokat nem értek hozzá, de mivel más nem válaszolt, veszem magamnak a bátorságot. Az enyém egy átalakított WII, (így vettem), fixen USB-ről kapja a tápot. A többit én raktam össze. A ledről annyit tudok, hogy szép kék. Kellett hozzá ellenállás is, megkérdezték miről megy majd, mondom 5V, USB táp. Emberünk bólintott, és odarakott három ellenállást. Szép csíkosak. Én is sorosan kötöttem be őket. Játék lőtt 1-2 percig mindig állítgatni kell, hogy jól mozogjon, de a jelerősséggel sosem volt bajom. A WII kb 50 cm-re van a ledektől. Kicsit oldalt, szerintem ezért kell apróbb finomhangolásokkal mókolni minden felvételnél. Mivel nem szakmám, csak tippelek: túl erős lett az ellenállás, vagy túl gyenge a táp.
    Freetracket használok mellé, ott van egy csúszka az érzékenységre, ha maxra állítod akkor sem múkod? Ha túl erősre állítom, nekem a visszatükröződéseket is veszi, a három ledből néha 7-et (!) is lát. :)))))