IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bralph
    Egy kis ON:
    Eddig csak egy patch + minifix-es repülésemnél láttam a célkeresztet a 109-esben. Világítás 100%, és hajnali sötétben egy kicsit látszik, nappal nem. A manuális törpecélzóval meg nincs kedvem szenvedi.
    Van már külön kapcsoló (controlsban nem találtam), vagy ez is egy bug?

Most repültem ATAG-on, Ma mindenki veres volt (7 spitII vs 2 E4), tegnap mindenki kék, lassan értelmetlen felmenni. Felmásztam 6k-ra, magasról kísértem egy BR20 köteléket, aztán jött két spit, majd 3, 4... Meglőni nem sikerült senkit, és gyorsan kisakkoztak, mögém került az egyik, így menekülőre fogtam. Nem sikerült lerázni, nullán is lőtávolban volt - akkor fordulókkal elkoptattam a köztünk lévő távolságot, közben ráengedtem a fékszárnyat és egy jó ritmusú húzott balos fordulóval lepördítettem a majmot, az meg beleállt.
    Azt hittem lazán lelő, vagy észreveszi a két asztallapot a kilépőélen, de nem.
    Volt ám sírás! Hogy miért futok el, hogy kislány vagyok, magasan több esélyem lenne, és hogy úgy is lelőtt volna.
    Mondtam neki, hogy lúzer, 4vs1, és egy lövés nélkül kinyírtalak, tehát ki nyert? Próbált még hebegni-habogni, de inkább udvariasan elköszöntünk. 4 vagy 5 spit pilóta RAAF_ előtaggal repült, ez majom a RAAF_Reccon volt asszem. (Több kultúrát feltételeztem volna, egy -gondolom- század tagtól.)