IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Én jó ideig azért nem vállaltam fuvart Erdélybe, mert nemes egyszerűséggel nem voltam hajlandó kockáztatni az életem! :D Ami 8-10 évvel ezelőtt ment a Nagyvárad - Kolozsvár szakaszon, az felért egy túlélési gyakorlattal...

Abban az időben kezdték lecserélni a helyi hülyék ceausescu bosszúját szakadt nyugati csodákra. Kiváló elegyet képeztek a szakadt dáciák, a kivilágítatlan 3x5 méteres szénás szekerek, meg a folyamatosan padlógázon közlekedő nyugati csodák! :D Ehhez jött még egy szerpentines, árkokkal, gödrökkel teletűzdelt út, és ez nekem elég is volt ahhoz, hogy eleinte csak nappal menjek arra, majd végül még nappal se! :D Ennél szarabb körülmények, ennél több degenerált állat kizárólag Ukrajnában volt! :D

Mára már nagyjából normalizálódott a helyzet, de még mindig kb a mi régi 1-s halálszakaszunknak felel meg... A déli részre most sem megyek! :D