IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    Hát ja elég egyforma minden, pl az il2-vel az a baj, hogy sok hegy aminek ott kéne lenni, nemis láccik. Szóval nem lehet a magasságot érzékelni. Pl. a balaton körül még 5 méteres magasságban repülve is elég sík a terep...
    Ez a 4.0 hát olyan, hogy zero-val nemigazán tudok légiharcolni gyorsabb gépekkkel, mert nemtudok a közelükbe férkőzni, 450 méterről meg elég nehéz egy ellenséges gépet eltalálni, főleg 20milissel. Mondjuk ők sem tudnak sehogy eltalálni, mert elkanyarodok előlük. Na mindegy, ez lehet hogy azért nemjött össze, mert én egyedül harcoltam 8db p40-es ellen (ugyanis az ai-k szokás szerint mind otthagytak, vagy kinyírták magukat, mert 4.0-ban az ai-k néha tökhülyék, és sorba földhözvágják magukat). Talán ha lett volna még pár zero összezavarhatták volna az amikat.
    De az nagyon komoly volt, hogy ennek a banzai-os küldetésnek az elején, kellett bombázni a légvédelmet is, egyik gépágyú elkezdett lőni, szépen ráálltam, és 2000 méteres magasságból kidobtam a bombát, és telibetalált :D
    Ja meg anyahajós leszállásnál is erősen kell trimmelni az oldalkormányt, mert eléggé húz balra :P egyre nehezebb a gém, de a joyom egyre jobban esik szét.