IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Leon77
    Igen, valami ilyesmi. Ingyenesen nem nagyon van Bluetooth szoftver, legalábbis amikor kerestem win 7 x64 alá, nem igazán jártam eredménnyel. A Bluesoleil-t emlékeim szerint dícsérik, de az is fizetős. Edigital honlapján a Hama típusú kütyüt nem dícsérik, úgyhogy itt is él, hogy olcsó húsnak híg a leve. :( Keress rá a bluetooth adapter kifejezésre, én a hosszabb, nagyobb (pendrive méretű) kütyüt javaslom, de ez az én véleményem. Ha vannak a termékleírásnál vélemények, mindenképp olvasd el őket. Belkin is volt, de egyrészt nem volt szimpatikus, másrészt nem volt kihasználva, úgyhogy attól megváltam. Írtam lejjebb, hogy Toshiba van most, de összekevertem, bocsánat. A kütyü Sepia típusú és a mellékelt szoftvere Toshiba, ami xp alatt tökéletesen ment, win 7 x64 alatt már hisztizik, nehezen tehető fel (elvileg van már ehhez kompatibilis szoftverváltozat is, nem cseréltem), de működik.