IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bralph #54131 No mentem egy kört ATAG-on. E1, féltank, kern hart, napfelkelte. Elvileg 27 játékos volt online, de a stat oldalt még nem konfigoltam gombra és a defaultot meg valószínű elkonfigoltam mert sehogy nem jött elő. Negyed óra után már kezdtem azt hinni hogy valami nem kerek, csak fantomcéllal találkoztam.
Aztán jött az első spit, szintben. Helyére kerültek az erőviszonyok, mármint a gépeké, tankönyvi módon működött minden. Hogy a grafikai javulásnak köszönhető-e, hogy lőni is könnyebb, azt nem tudom, de három nagyon rövid sorozatból mindhárom ült, aztán bedugózott a veres. Aztán találtam még egyet, vagy ugyan azt, kergetőztünk még egy kicsit, épp emelkedtem a napban amikor leállt a launcher exe...
Javult a játék, az irányítás és a repmodell is (bár itt vannak új furcsa dolgok) és már csak annyira akad amikor akad, hogy már játszható.
Azért a nappali szerverek sok felhővel még hátravannak és persze a végleges peccs is ki tudja milyen lesz, de lassan már nagyon öreg, alapvason is lehet kergetőzni online. :-)