IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #53762 Igen. Közben én is megtaláltam a wiki oldalukat. Ott pontosabban le van írva a sztori, én emlékezetből idéztem.
Most erre mit mondjon az ember? Bár a Medal of Honor (és a Viktória kereszt) odaítélésének szabályai alapvetően mások voltak, mint a Lovagkereszté, vagy a Szovjetunió hőse kitüntetésé. Mondjuk mind a Medal of Honorból, mind a Viktória keresztből lényegesen kevesebbet osztottak ki, mint Lovagkeresztből (a Szovjetunió hőséről ne is beszéljünk).
Láttam egyszer egy interjút egy volt B-17-es pilótával (vagy bombázótiszt volt?). Ő egy zsidó fickó volt, aki a kötelező 25 harci bevetés teljesítése után még kétszer jelentkezett önként hosszabbításra (meggyőződésből harcolt). A hetvenvalahanyadik küldetésén alaposan kilyuggatták a gépüket, alig bírtak Berlintől hazaevickélni. Ő se kapott Medal of Honort, "csak" Distinguished Service Crosst. Ahhoz, hogy megkapja a MoH-ot, nem szabadott volna hazajönnie. :-)))