IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már próbáltam mindent amit lehetett, más joyt, más profilt, játékot újratelepítettem, tr-t újratelepítettem, de semmi változás
Ha simán 2 tengellyel tudnám használni már boldog lennék, nem kellene 6, de sajna ugyanúgy elmászik a célkereszt
És ugye ezt javítani sem fogja semmilyen peccs, mert a hiba valszeg nálam van
De érdekes hogy tr nélkül ha gombokkal nézelõdök akkor semmi gond
Tr nélkül viszont én nem akarok repülni :-)
GOOBY, pls
kérdés, de ha a TrackIR centert átteszed másik gombra? Hátha az akad össze valamivel...
Egyébként azt próbáltad, hogy CSAK a fej döntést tiltod le? Akkor is ilyen?
Emlékszem, neked azóta bajod van ezzel, mióta megvetted, de sehol máshol nem olvastam még hasonló problémát (mármint, hogy lehetetlen centerezni a TrackIR-t...).
Maga a HW nem lehet gond, nekem is 4-es van.
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
Ez az elmélet. CS:S-ban is vannak csalók, pedig azt is a VAC ellenõrzi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy dolgot kivéve.
A clod készítõi azt mondták, mindenki úgy kalapálja és hekkeli a játékot, ahogy akarja - de szigorúan csak offline. Hang csere, grafikai tunin, ilyenek már vannak clod alá is. VISZONT aki piszkált fájlokkal online játszik, és a VAC kiszúrja, annak ugrott a clod accountja (A Steam-es környezetnek ez az egyetlen értelmes része szerintem).
Errõl a VAC-ról keveset tudni, valszeg nem is lenne szerencsés, ha széles körben ismernék a pontos mûködését. Nem tudni mennyi az elrettentés, mennyi a tényleges szkennelés, a lényeg, hogy sem modokkal, sem csalásra piszkált fájlokkal nem érdemes online repkedni - hacsak nincs több accountod, de az meg kicsit drága szórakozás...
www.pumaszallas.hu
Tegnap is amikor kicsit vitézkedtem,volt olyan srác akivel jó vagy 10 percig õröltük egymás idegeit, csak megfüstölni tudtam aztán hagytam hazamenni,aztán meg bõven voltak olyanok akik gyakorlatilag célt repülnek,a tudomány kimerül a spit körbe körbe forgatásában. Majd belejön mindenki.
Nekem semmi bajom egyébként a TR el abszolút hibátlan a dolog ,az persze van ,hogy ha a G erõk lefele nyomnak az ülésben a revi keresztje eltûnik ,de olyankor kihúzom magam😊 Még jól is esik egy kis testmozgás közben😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ÉS természetesen személyre kell szabni hogy melyik tengely milyen érzékeny legyen.
ÉS ennek pont az ellenkezõ baja van mint a többi Track IR proginak sötétben használhatatlan, mert az arcnak mindenképpen láthatonak kell lennie és a webkamerák a monitor fényénél ezt nem tudják produkálni.
www.pumaszallas.hu
Szerintetek elképzelhetõ az hogy már vannak csalók ebben a játékban??
http://www.youtube.com/watch?v=lEszkIhrzfE
Én személy szerint nem próbáltam de sokan dicsérik. Remélem beválik!
Nem tudom mi történhetett, elvileg sztem a pilótának lett volna ideje katapultálnia, talán elveszíthette az eszméletét.😞
http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/video_felvetel_a_red_arrows_gepenek_baleseterol/
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.pumaszallas.hu
Érdekes hogy pl a sima il2 jól megy vele, csak a cod-ot nem bírom
GOOBY, pls
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.pumaszallas.hu
Ezek a videok olyanok mint a gyogyszer !
mindig egeszsegesnek erzem magam !!!
<#eljen>#eljen>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
(egyébként a mostani rendszert sokan szidják, nincs mindenkinek TrackIR, és anélkül csak nagyon nehézkesen lehet használni)
www.pumaszallas.hu
ezt viszont kijavítani sem fogják, mivel csak nálam van ilyen hiba
Szal mióta megvettem a játékot csak pár percet játszottam vele, inkább ilezek ha van idõm
GOOBY, pls
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
R.I.P. White Europe
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Most ehhez a World of Planes Benchmark-on, is az átlag FPS 30 volt, 20 volt a min. és 6821 pontot kaptam. Sanyoónak 4x ennyi je volt mindenbõl. Én ezért nem multizom. Viszont jókat dogolunk 1946-al.
Komolyan mondom,ha ez így marad eladom az egész miskulanciát , mert amúgy semmi szükségem erre az ótvar gépre.
Whermacht 1939
Kriegsmarine
Der Blitzkrieg
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD