IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
Igen én is ezen csodálkozom, hogy csak a coddal rossz, van rof és arma arrowhead is, mindkettõ problémamentes
én már próbáltam mindent amit lehetett, más joyt, más profilt, játékot újratelepítettem, tr-t újratelepítettem, de semmi változás
Ha simán 2 tengellyel tudnám használni már boldog lennék, nem kellene 6, de sajna ugyanúgy elmászik a célkereszt
És ugye ezt javítani sem fogja semmilyen peccs, mert a hiba valszeg nálam van
De érdekes hogy tr nélkül ha gombokkal nézelõdök akkor semmi gond
Tr nélkül viszont én nem akarok repülni :-)

GOOBY, pls

Bezony..biztos valami kis fa*ság.

VO101Tom
Nagyon kérdés, de ha a TrackIR centert átteszed másik gombra? Hátha az akad össze valamivel...
Egyébként azt próbáltad, hogy CSAK a fej döntést tiltod le? Akkor is ilyen?
Emlékszem, neked azóta bajod van ezzel, mióta megvetted, de sehol máshol nem olvastam még hasonló problémát (mármint, hogy lehetetlen centerezni a TrackIR-t...).
Maga a HW nem lehet gond, nekem is 4-es van.

www.pumaszallas.hu

Ok, értem. Csak szerintem sokkal nagyobb az esély arra, hogy nagyon jóval találkozott, minthogy valami csalóval.

Más szimulátort nem használsz(nem il)? A joyodon nincsen valami más gombra állítva bármilyen nézet? Esetleg mind a joy-ra, mind a track-re csinálhatnál egy teljesen új profilt. Teljesen, ne átírd, hanem totál újat.

Nohab
A cs csak egy példa volt arra, hogy ki lehet játszani a VAC-ot.
PhantomAss
Tr4pro, már 3éve

GOOBY, pls

Mid van?

PhantomAss
Igen csak a codban rossz, mindegy hogy 6dof vagy 2, pár mp alatt úgy elmászik a célkereszt hogy csak a tetejét lehet látni, hiába nyomok centert, egyre rosszabb lesz, kb 2-3 perc játék után a látómezõt a mûszerfal szinte teljesen takarja, hiába nyomok célkereszt nézetet nem látszik semmi a reviben, és nem látom hova lövök

GOOBY, pls

Ha beállítod 6 irányba(szerintem amúgy alap,ha már megvetted) a program gondolom jól kezeli, tehát csak a COD a problémás..vagy?

Légyszi' -tudom volt róla szó-de írd le pontosan mid van , és mik a beállításaid. Tuti meg lehet oldani,. Tehát free track, vagy eredeti?

VO101Tom
Úgy értsd, ahogy mondja. 6DOF-al repül Laca is.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
És hogy húzod ki magad? Van rá vmi billentyû?

GOOBY, pls

Na azért nem egy kategória. A cs a legordenálébb módon szétcsalt valami a földön.

Nohab
"...VISZONT aki piszkált fájlokkal online játszik, és a VAC kiszúrja..."
Ez az elmélet. CS:S-ban is vannak csalók, pedig azt is a VAC ellenõrzi.
Szerintem csak' arról lehet szó, amit írtam az elõbb. Mondjuk ott is(ROF) teljesen kizárt a csalás, max. néha azt kérdezik tõlünk(a magyarok nagyon jók<#vigyor>) ,hogy mit használsz -joy track stb..de volt olyan több esetben ,hogy konkrét ijesztéstõl többször belemanõverezte valaki a gépét a földbe. Már nekem volt kellemetlen, és inkább jeleztem neki , hogy mögötte vagyok és támadok. Ellenben a külföldiek között is vannak igazi nagy ágyuk..hajjaj..úgy céloznak mint a robotok. Gyakorlatilag egy hiba és halott vagy. Néha anélkül is. Gyakorolni gyakorolni,ez a titok. Ja, és online.

Her Laca
Én ilyennel még nem találkoztam. Konkrétan a SPIT I esek sem tudnak lefordulni,üljön benne bárki. Vagy ha már látom,hogy kezd szorulni a hurok ,még ideje korán kiegyenesítek oszt elfûtök,a paraszt az meg max csak lohol utánam,aztán vagy lelövik,vagy ha visszafordul akkor én is és én lövöm le.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
A CloD-ot már a megjelenése hetében feltörték (Kegetys MOD). Ugyanígy lehet alá aplikálni a hang modokat, meg bármit, aki tud programozni, mint il-2 alá. Készítettek már E-4-est is, Hispano-s Hurrit, satöbbi. És igen, ezzel ugyanígy lehet csalni is, mint az il-2-vel.
Egy dolgot kivéve.
A clod készítõi azt mondták, mindenki úgy kalapálja és hekkeli a játékot, ahogy akarja - de szigorúan csak offline. Hang csere, grafikai tunin, ilyenek már vannak clod alá is. VISZONT aki piszkált fájlokkal online játszik, és a VAC kiszúrja, annak ugrott a clod accountja (A Steam-es környezetnek ez az egyetlen értelmes része szerintem).
Errõl a VAC-ról keveset tudni, valszeg nem is lenne szerencsés, ha széles körben ismernék a pontos mûködését. Nem tudni mennyi az elrettentés, mennyi a tényleges szkennelés, a lényeg, hogy sem modokkal, sem csalásra piszkált fájlokkal nem érdemes online repkedni - hacsak nincs több accountod, de az meg kicsit drága szórakozás...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Errõl van szó😊
Tegnap is amikor kicsit vitézkedtem,volt olyan srác akivel jó vagy 10 percig õröltük egymás idegeit, csak megfüstölni tudtam aztán hagytam hazamenni,aztán meg bõven voltak olyanok akik gyakorlatilag célt repülnek,a tudomány kimerül a spit körbe körbe forgatásában. Majd belejön mindenki.
Nekem semmi bajom egyébként a TR el abszolút hibátlan a dolog ,az persze van ,hogy ha a G erõk lefele nyomnak az ülésben a revi keresztje eltûnik ,de olyankor kihúzom magam😊 Még jól is esik egy kis testmozgás közben😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

i robot
Pl.: kinyomják negatívba a Spitet motorleállás nélkül, vagy amikor már látom a pályát jól behelyezkedve ember mögött, viszket az ujj a ravaszon, és mire beér a célkeresztbe felszökken 500m -et. Ez ma többször is volt, Igor elkezdte magyarázni hogy ez a grafikai beállításaim miatt van. De a legjobb amikor megpróbálok berepülni ellenséges reptér fölé egy pillanat alatt leszed a légvédelem, ma végignéztem ahogy egy Hurri berepült, a légvédelem lõtte, ember feltépte 90 fokon, persze átesésig emelkedett még mindíg a reptér felett füstpamacsokba burkolózva, majd a kifutó felett 1-2 m -re hosszába végigrepülve távozott mindezt 1 karc nélkül. Ja és persze az elmaradhatatlan megfordulunk egy pillanat alatt.

repvez
Én probáltam, de tényleg olyan webkam kell ami stabilan tudja a 30fps-t az se baj ha többet tud, és erös gép kell neki , mert nálam 30%-ot megevett a procibol és igy meg a játékhoz volt kevés a gépem ami miatt szagatott.
ÉS természetesen személyre kell szabni hogy melyik tengely milyen érzékeny legyen.
ÉS ennek pont az ellenkezõ baja van mint a többi Track IR proginak sötétben használhatatlan, mert az arcnak mindenképpen láthatonak kell lennie és a webkamerák a monitor fényénél ezt nem tudják produkálni.
Nem tudok mit hozzáfûzni..ez az aminek látom? Vagy valami készítõi hülyülés?!

Nohab
Bocsi, tényleg lemaradt, az idegtõl van. Mozillát használok, de már kezdek kiábrándulni belõle. Rohamtempóban jönnek ki az új verziók, egyre többször omlik össze a program, most meg ez az oldalsáveltûnés. Régen az Explorer-t szidtam, de már kezdek enyhülni feléje. Firefox-ból sokáig a 3-as verziók futottak, aztán jött a 4-es, majd egymás után az 5-ös és a 6-os, de már frissülne a 7-es bétára.
Szerintem nincsen csalás. Ennyire jók. Ez olyan mint a ROF. (abban jobban otthon vagyok multiban) Az újak, vagy akik nem repülnek annyit, gyakorlatilag esélytelenek jó ideig. Szó szerint,és ez akkor is így van ha ai ellen jók.

Huu ez jó. Ha valaki kipróbálja kérem írjon milyen. Csak kíváncsiság, mert nekem van. De ha tényleg így mûködik, az tök jó.

VO101Tom
Ha azt sem mondod milyen programról van szó, elég nehéz bárkinek is tippet adni. Én operát használok, ott jobb klikk és a tulajdonságoknál ki/be kapcsolhatod a paneleket.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Mire gondolsz, milyen gyanús manõverek?

www.pumaszallas.hu

i robot
Egy kicsit igyekszem mindennap függeni CoD-el, de sajnos nekem nem sikerül lelõni senkit, ellenben engem elég sokszor mosnak le az égrõl (jópárszor a pálya másik végérõl fejbe szednek) és ez kicsit kiábrándító. Olyan szervereken próbálkozom ahol lehet külsõ nézetet is választani (lássam mi is történik körülöttem) és sokszor azt veszem észre, hogy orosz barátaink hihetetlen manõverekkel kápráztatják a nagyközönséget.
Szerintetek elképzelhetõ az hogy már vannak csalók ebben a játékban??

i robot
Sziasztok! Akinek nincsen TrackIR de van webcam próbálja ki ezt:http://facetracknoir.sourceforge.net/home/default.htm

http://www.youtube.com/watch?v=lEszkIhrzfE

Én személy szerint nem próbáltam de sokan dicsérik. Remélem beválik!

Lezuhant a Red Arrows egyik gépe, a pilótája sajnos életét veszítette.
Nem tudom mi történhetett, elvileg sztem a pilótának lett volna ideje katapultálnia, talán elveszíthette az eszméletét.😞

http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/video_felvetel_a_red_arrows_gepenek_baleseterol/

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ha tudna valaki segíteni, igen jól jönne ! Eltûntek a baloldalról a könyvjelzõk. A "nézet" menüben be van jelölve az oldalsáv/könyvjelzõ, de így sem látszanak oldalt, csak a "Keresés" fül és a "Könyvjelzõ" fül, de alattuk a könyvjelzõk sehol. Ha fent az eszköztárban lenyitom a könyvjelzõ fület, ott viszont látom õket.
VO101Tom
Nem tudom, hogy a régi Il-2 gárdából mennyien lehetnek még 1C-nél. Nekem gyanús, hogy nem sokan. Amikkel most szívás van, a hang és a videó programozásai, azok nem a megjelenési dátumtól függtek, ezek olyan hibák, amik a játék motorjában, az alapjaiban vannak (memóriakezelési, több szálon futási problémákról pletykálnak, de biztosat csak Luthierék tudnak). Ezt kalapálják most át az alapoktól.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
Nálam a centerezésre rosszabb lesz, gyak a mûszerfal aljáig lecsúszik a pilóta, és semmit nem látni. 6Dof-pedig annyira ideges még alapra vett érzékenységgel is, hogy egyszerûen játszhatatlan, pár perc alatt megfájdul a fejem
Érdekes hogy pl a sima il2 jól megy vele, csak a cod-ot nem bírom

GOOBY, pls

Nesu
Olyan IL-2 hangulata van ennek a sok hibanak .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

VO101Tom
Hát... ja. Így is lehet mondani. Olyan szinten részletes, és aprólékos, amirõl il2-ben álmodni sem lehet, de ezek mellett olyan kezelési, játék programozási hibái vannak, hogy botrány. A hatalmas gépigény is ez miatt van, nincs optimalizálva a játék egyáltalán. Sok függ attól, mi lesz benne ebben a rég várt patchban, elvileg (mondom elvileg) ennek javítani kell a hang hibát, és a fulscreen hibát, amik jelenleg a legnagyobb gondok vele. Meg persze ilyenkor kismillió egyéb dolgot is igazítanak. Majd meglátjuk mi sül ki belõle...

www.pumaszallas.hu

Nesu
<#eljen>
Ezek a videok olyanok mint a gyogyszer !
mindig egeszsegesnek erzem magam !!!
<#eljen>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Akkor lehet, hogy nem rossz ez a játék, csak megelõzte a korát ?
VO101Tom
Nem csak nálad van, nálam is csúszik lejebb a pilóta, de egyszerû centerezéssel visszaáll. Azt kipróbáltad, hogy ha teljes 6 dof be van kapcsolva, akkor mit csinál? Vagy ha azt a gombot használod, amivel TrackIR nélkül lehet mozgatni a kabinban?
(egyébként a mostani rendszert sokan szidják, nincs mindenkinek TrackIR, és anélkül csak nagyon nehézkesen lehet használni)

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
Az én gépemen jól fut, én viszont a célzási 'anomália' miatt nem tudok játszani, pedig kipróbálnám
ezt viszont kijavítani sem fogják, mivel csak nálam van ilyen hiba
Szal mióta megvettem a játékot csak pár percet játszottam vele, inkább ilezek ha van idõm

GOOBY, pls

SgtChris
Hát így van. Nem mondom, hogy csak emiatt, de a szûkös keretekre tekintettel próbáltam szintre hozni a gépemet. (Athlon X2 4400+-ról a Phenom II 955BE-re, a memória 2GB DDR2-rõl 4GB DDR3-ra.) Persze új alaplap is... Erre alig döcög. Online csak akkor megyek, ha túl alacsonynak tûnik a vérnyomásom. A CoD-nak köszönhetõen seperc felugrik a magasba.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

mijki
Itt egy adag:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kosz Tom,egy ismetelt koszonom
V Domino
Várjuk,ezek legalább érdeklik a jónépet.Herótom van már ezektõl a lankadtf.szú gitáros videóktól.😊)(nem megsértõdni senkinek,szigorúan magánvélemény)

R.I.P. White Europe

mijki
Majd linkelek többet.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Ezek qrvajók! <#eljen>

www.pumaszallas.hu

mijki
Még sok embernek nem elég a gépe hozzá multihoz, szerintem. Néha még nekem sem. 😞

Most ehhez a World of Planes Benchmark-on, is az átlag FPS 30 volt, 20 volt a min. és 6821 pontot kaptam. Sanyoónak 4x ennyi je volt mindenbõl. Én ezért nem multizom. Viszont jókat dogolunk 1946-al.

Her Laca
Az a baj,hogy el vagyok kicsit keseredve e miatt. Mert hiába (csakis a játék kedvéért) vettem meg minden szir szart ,hogy tökéletesen fusson,de nincs társaság. A szervereken is alig vannak, jó ott lehet dogolni,de ennek a mûfajnak a csapatban repülésben van igazán a szépsége.No meg egy angelus térképen jó ha vannak 10 en ,na ott nagy eséllyel találkozik az ember enemivel😊
Komolyan mondom,ha ez így marad eladom az egész miskulanciát , mert amúgy semmi szükségem erre az ótvar gépre.

mijki
Youtube-on van egy felhasználó, neve HCTerrorist s legyen áldott, eme sok videó végett.

Whermacht 1939
Kriegsmarine
Der Blitzkrieg

SgtChris
Ó egy foltnak én is nagyon örülnék már! Persze nem egy "adunk egy keveset" címût, hanem amit leírtak!!! Végre össznép bandázás lehessen a CloD, ne csak az erõmûtulajok szánthassák az eget! :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD