IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    szökő évente szoktam repülni a zilkettővel. Sajnos már sem időm sem kedvem sincs annyira ráhangolódni mint annó. Pedig annó ezzel feküdtem ezzel keltem.
    Lelki szemeimel elalvás előtt elemezgettem a repüléseimet és az elétartás helyességein meditáltam. Aztán eljutottam egy olyan szintre ami a kvázi megvilágosodás.
    Tisztán láttam a korlátaimat, az erősségeimet és a gyengéimet, és eldöntöttem, hogy nem akarok magasabb szintre kerülni, mert már így is elértem azt amit akartam a többi már csak erőlködés lenne ami a feeling kárára menne. Sok emberrel találkoztam barátkoztam össze világszerte akiket még sosem láttam élőben de még FB-n se, de előre köszöntek ha megláttak az adott szerveren vagy lobbyn.
    A cloddal úgy vagyok, hogy ha majd azt olvasom, hogy "na végre most már minden fasza" akkor majd ráérek elmenni a legközelebbi vaskereskedésbe eldönteni, hogy mit akarok az ügy érdekében. Addig is jól elvagyok mással pláne ha az idő is jó:))