IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Ha nem válaszolnak, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy tesznek a kérdésedre. Csak 32 db "nem tudom..." válasz nem sokat javítana a fórumon, vagy a közérzeteden.

Ez nem "típushiba", valószínűleg egyedi problémával találtad szembe magad.
    Sajnos szinte biztos, hogy újratelepítést jelent, bár egy próbát megér a javítás. Azt ellenőrizd le, hogy a 4.09 jó-e, nem eltérő nyelvi/régióverzióhoz való, (fejből nem tudom, melyik paccsok jöttek ki így, és nem otthon vagyok, hogy megnézzem.) Jól lett-é letöltve, nem sérült a fájl, stb.
    Nézdd át a Sanyo által megadott oldalt, hátha ott van valami apróság, ami segít.

Ha még mindig nem jó, akkor kicsit pontosíts. Milyen oprendszer, és mit takar a "nem indul". Az exe fut? Elindul a töltőképernyő? Hol száll el, 5, vagy 90%-nál?

Il2: Artivizslával értek egyet, vashiány miatt "csak" 1946 van nekem is, és bizony sok nevet látok az itteniek közül a szervereken. És az még csak az online, biztos tolják páran off-ban is.