IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Azt a kis pakkot nekem is eltudnád küldeni légyszíves amit 55Manfrednak küldtél?
Üdv:feca
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mikor lehet letölteni majd a 4.11 patch-et?
Elõre is köszi a válaszokat.
Sajnos a nagyok szinte mindig korán halnak 😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://www.pumaszallas.hu/gyik-il2verziok/gyik-il2verziok.html
(külön kell leszedni és egymás után telepíteni (bemásolni) az RC2, RC3, RC4 fájlokat)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
még nem kerültem wifi közelbe, de amikésik nem mulik .
Na még egy😊)
Itten van egy okosság.
Én megcsináltam.
De a gyári szoftverrel frissítsd a 2.2 re
Megvan a Döfy PM-be jöhetnek a tippek ,trükkök, mit hogyan érdemes beállitani telepiteni, egyenlöre net nélkül van, ugyhogy korlátolt a telepitésem, egyáltalán lehet gépröl feltelepiteni rá mint nokiánál ?
ON
Ezt most találtam ,miközben keresgéltem. Remélem tetszik😊Én bírom.
Csak eszembe jutott,hogy akkor még nem volt csillag ,meg mittudomén mi születik .😊)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://www.markstyling.com/wwll_s_view_header.htm
u.i.Linket beilleszteni majd kb. 1 hónap múlva tudok, csak gratuzni tudok annak aki ezt kitalálta.....
Si vis pacem, para bellum.
Sajnos azt kell ,hogy mondjam az angolszász történészek nagy része, egyszerûen katasztrofálisan elfogult az õseik megítélésében.
De a legbutább sorozat akkor is a 2 harcos összehasonlítása.pl:kalóz!!!!-ninja.<#wow2>#wow2>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu