IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
World of Planes MMO benchmark, mindjárt fent van a videó is.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Ezen a héten van a MAKS 2011, a naaaaagy össznépi orosz repnap. Szerintem nincs ember az 1C-nél, aki dolgozna ezen a hétvégén...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Kéne már COD ozni. Jön folt? 😊 csak úgy kérdezem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

az nagyon helyes, hogy fr-ban játszol, de offline állítsd be az ikonokat és lôjj úgy, mintha nem is kapcsoltál be semmit, magyarán ne az ikonokra koncentrálj, hanem csak a célra. Vegyél róla tracket, ahol már kényelmesen kielemezheted. Ha ismered a revi osztásait a távolság mérés szempontjából, akkor persze nem kell ikonokkal szórakoznod. Én régen 250-rôl kezdtem lôni, aztán 200-ról, de már régóta 150-rôl, de inkább közelebrôl különösen, mióta rászoktam a fókára.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ezt így nem tudom konkretizálni.Helyzettõl, szituációtól függ.Vadászokat(Ratát pl. veszélyes túl közelrõl, mert nagyon gyakran felrobban) ill.SB-2-t közelrõl(ez utóbbit a rosszul elhelyezett védõ géppuskák miatt) míg más kétmotorosokat(DB-3/Il-4, Pe-2, A-20 Boston) messzebbrõl vagy zuhanásból míg pl. Il-2-t alulról/hátulról a lövész holterébõl, de pl. TB-3-ast szintél alulról, más 4 motorost nagyobb távolságból vagy szembõl vagy zuhanásból.Pontos távolságot nem tudok mondani, mert majdnem full realisztikus módban játszom és nincs távolságmérõ.Vadászokat pl.50-20-10 méterrõl vagy közelebbrõl, de ez megint függ a fegyverzettõl is.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

hány méterrõl szoktál lõni?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Szia Fero flex!
Azt a kis pakkot nekem is eltudnád küldeni légyszíves amit 55Manfrednak küldtél?
Üdv:feca

Her Laca
Amikor még játszottam vele ,nekem 150 re volt rakva. De ez szokás kérdése igazán,és csak akkor érdekes ha van a szárny fegyverzet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nálatok hány méterre van beállítva a fegyverösszetartás?Nálam 400 m-re, próbáltam 150 m-en(túl hamar metszették egymást), 200, 250, 300 m-en is.

Mikor lehet letölteni majd a 4.11 patch-et?

Elõre is köszi a válaszokat.

köszi
Her Laca
A cod hoz jelenleg csak a nagyon erõs procik a jók. Hozzáteszem sajnos. Pontosabban elvánszorog persze gyengébb procival is ,de az igazi az pl a Sandy I5-I7. Bár mostanság kell kijönnie az új foltnak ,amiben állítólag lesz nem kevés változás a gépigény tekintetében. Lehet akkor már tökéletes lesz a te jelenlegi CPU-d is hozzá.

a q6600 a cod-hoz is jó?
köszi
Her Laca
Il2 höz? Mert ahhoz elég az a proci,a pedál meg nagy élmény,meg segítség.

sziasztok azt kérdezném,hogy szerintetek mit vegyek q6600 helyett q9550-et vagy saitek ruddert? nagyon nem tudom, köszi
LeonSilver
Ennyit segítek 😄

Sajnos a nagyok szinte mindig korán halnak 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Óóóó. Én ezt többször linkeltem már több helyre.Azt tudod e, hogy kirõl szól a dal?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Kiegészítések, az UP3.0-ra kell tenni azokat (mivel az UP3.0 még nem végleges). Itt vannak linkek hozzá:
http://www.pumaszallas.hu/gyik-il2verziok/gyik-il2verziok.html
(külön kell leszedni és egymás után telepíteni (bemásolni) az RC2, RC3, RC4 fájlokat)

www.pumaszallas.hu

Mijki nem tudtam be menni a szerveredre,nekem is UP-3.0 van, mi az a RC4 ? Hianyzik meg valami ?
VO101Tom
nincs mit.

www.pumaszallas.hu

Koszonom Tom , minden renben van
VO101Tom
Nohab
Her Laca
Minap (pár hete) valamelyik rádióban volt egy mûsor ,nem tudom mi de felhívták Pataki Attilát. Most hagyjuk ,hogy elment az esze olykor ,de mondta ,hogy komponált valami új számot,oszt a telóba azon nyomban elénekelte. Besza ,behu😊 Hogy ezeknek a krapekoknak milyen hangjuk van eszméletlen.

repvez
nekem alapbol 2.2.2 és még nem akarom berhelni igy is van annyi ujdonság hogy azt sem tudom, hogy mi merre és nem az angol menü miatt.
még nem kerültem wifi közelbe, de amikésik nem mulik .
Her Laca
Jaja😞

Szegény Tunyogi is elment azóta. Most már érte is szól ez a dal.
Her Laca

Na még egy😊)

Her Laca
Nem . 2.1 volt. Szerintem kallódott a boltban ,félre volt téve ,aztán a cimbim felesége (cimbi az egyik fõnök a boltban) odaadta nekem.

VO101Tom
Neked nem 2.2 volt vételkor?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mi az ,hogy net nélkül?. Wifit neki oszt annyi. Net nélkül egy tégla😊
Itten van egy okosság.
Én megcsináltam.
De a gyári szoftverrel frissítsd a 2.2 re

repvez
OFF

Megvan a Döfy PM-be jöhetnek a tippek ,trükkök, mit hogyan érdemes beállitani telepiteni, egyenlöre net nélkül van, ugyhogy korlátolt a telepitésem, egyáltalán lehet gépröl feltelepiteni rá mint nokiánál ?
ON
Her Laca

Ezt most találtam ,miközben keresgéltem. Remélem tetszik😊Én bírom.
Csak eszembe jutott,hogy akkor még nem volt csillag ,meg mittudomén mi születik .😊)

Szervusz ! Ment a privi....
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ja igen, a legtöbb képnél ha rákattintunk a képre, akkor kinagyítja a gép egyes részeit, amcsi gépeknél ált. a nose art-okat a német gépeknél pedig az oldalkormányt.

Tízbõl kilenc doksi filmben katapultálást mondanak kiugrás helyett, én azt hiszem még háborús(!)filmben is hallottam már katapultálást.😄

Ez sem rossz, ha még nem ismered, a 2.vh szinte összes fontosabb típusa + koreai B-29-esek, F-86-sok, gyönyörûek a négymotorosok nose art-jai, gyönyörû grafikák, van ahol a gép mindkét oldalát is megmutatja.

http://www.markstyling.com/wwll_s_view_header.htm

u.i.Linket beilleszteni majd kb. 1 hónap múlva tudok, csak gratuzni tudok annak aki ezt kitalálta.....

<#wow3>ja elkaptam pár ilyet is.

És a krokodil vs cápa komputeranimálva? Mert olyan is volt! :-)
Na ja..ez a fránya fogyasztói társadalom. Mindig kell valami új. Pedig egyszer vége kell, hogy legyen.<#vigyor0>

Na, ez majd egyszer elfogy, akkor kezdj rettegni. Mert majd jön a T-34 vs. P-51.

Si vis pacem, para bellum.

Igen,habár az igazi gondok az ókori történelemnél vannak. Szemenszedett hazugságok, sokszor meg olyan csúsztatások , hogy hihetetlen.
Sajnos azt kell ,hogy mondjam az angolszász történészek nagy része, egyszerûen katasztrofálisan elfogult az õseik megítélésében.
De a legbutább sorozat akkor is a 2 harcos összehasonlítása.pl:kalóz!!!!-ninja.<#wow2>

VO101Tom
A History Channel-es meg a Viasat History-s mûsorok szerintem jók (félrefordítások, apróbb hülyeségek persze mindenben lehetnek), a Discovery-sek közt már több a necces. Az összehasonlítgatós mûsoraiktól kapok frászt, az annyira gáz, hogy elkapcsolok, ha azok mennek...

www.pumaszallas.hu

Bár azért néha azok is kiba*ák a biztosítékot nálam! Az alap , hogy elfogultak. De a háború színesben nem rossz tényleg. Múltkor (a hadvezér összehasonlítosdiban') Montyt mutatták, hogy sport megszállott volt. A színész ennek megfelelõen egyenes karral, rugózgatott terpeszállásban...Én meg majdnem beszartam a kanapén.

Ok, köszi az ötletet...

VO101Tom
Ami jó, és szerintem megéri a biteket, az a háború színesben sorozat (History Channel - WWII in Colour), meg a Bettlefield (Discovery) sorozat. Meg nemrég találtam a WW II Lost Films néven is egy sorozatot, ez is magyar nyelvû.

www.pumaszallas.hu

Ernyõ se nagyon! :-)
Épp most gondolkoztam a virágbóton. Kösz a tippet...

Nesu
Kössz a tippet <#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]