IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na most ha szigorúan vennénk ,mit is kellene csinálni az angliai csata idején és összevetnénk azzal,hogyan is repülnek a veres kollegák,biza még szomorúbb sors várna rájuk.
Nekünk vadászoknak a bombázókat kellene kísérni,nekik meg lelőni őket.
Jó párszor kísérgettem bombereket ,hát nem volt ritka ,hogy csokorszám lőttem le mögülük a spiteket, hurrikat.Pedig csak egyedül voltam kíséret.
Ha lett volna eszük lazán leköthetett volna egy vagy két gép és szépen leszedik a bombázókat. De nem ,csak jöttek mint a légy a kakira.
De volt ,hogy kísértek ők bombert ,és annyira komolyan vették a dolgot,hogy midőn megtámadtam először a kíséretet ,akkor is szorosan a bombázóik mellett maradtak. Taktikailag borzasztóak ez tény. A német oldalon okosabban repülnek ahogy néztem.
De persze volt olyan is amikor jó arcok összeálltak vereseknél,és biza el kellett húznom a belem ,mert nem tudtam mit kezdeni velük.