IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.markstyling.com/wwll_s_view_header.htm
u.i.Linket beilleszteni majd kb. 1 hónap múlva tudok, csak gratuzni tudok annak aki ezt kitalálta.....
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Si vis pacem, para bellum.
Sajnos azt kell ,hogy mondjam az angolszász történészek nagy része, egyszerûen katasztrofálisan elfogult az õseik megítélésében.
De a legbutább sorozat akkor is a 2 harcos összehasonlítása.pl:kalóz!!!!-ninja.<#wow2>#wow2>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Csak hogy mindenki tudja ez egy Wildcat vs. Ki-43 Oscar párbaj volt. És szerintem Ki-43-ban nem volt katapult ülés.<#idiota>#idiota>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://www.aviation-arthouse.com/details.php?gid=58&sgid=&pid=51
www.pumaszallas.hu
<#eljen>#eljen>
A Haborut soha sem a katonak vivjak ,hanem a földmüvelök 😞Tanarok ,Kovacsok ,Pekek ,Kohaszok ,Gyari munkasok ,stb....).
Mert " a Haboru olyan komoly dolog ,hogy azt katonakra nem lehet bizni "
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Hát ha Te fizetsz, és közben aludni is lehet...!
😊))
3 rendszergizda partit tervez. Elsõ mondja:
- Én hozom a kaját!
- Mit és mennyit?
- 3-4 doboz pizzát
Második mondja:
- Én hozom a piát!
- Mit és mennyit?
- 3 láda sört!
Harmadik:
- Én hozok csajokat!
- ÁÁÁÁ, király buli lesz!!! Hány csaj hozol???
-4 giga elég lesz-e???? .....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Küldjél privibe ímél címet és kapsz egy csinos 5.5MB pakott amivel boldog leszel.
Üdv.
Sztem ez a topic itt olyan mint egy nagy család, amiben végig lehet alkalmanként követni a tagok személyes életének bizonyos pontjait.... (mélyebb-magasabb pontok..)
off. épp egy benzinkútnál álltam meg tankolni, Gyulafehérvár mellett, csak gondoltam fellépek SG re, amíg ezt megfogalmaztam, a harmadik stoppos nénike kopogott be, szolgáltatásait ajánlva... de olyan rondák, hogy azt hittem ezek is a majmok bolygójáról szöktek meg....
broáf!!!!
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
<#nevetes1>#nevetes1>
"gond van? gond vaan?! GOND VAAAN??!!!"
jól elbeszélgetnétek... <#hehe>#hehe>
Per Aspera Ad Inferi.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A videón sztem a csaj érti a szilikon szót, a motor Simoncellié, elég unfair motoros a fickó.
www.smart-bus.hu
D9
D9
A "Pöttöm" F8-as pilótája Tizekker Gyula volt: http://www.had.hu/magyarazorajzok/72060_48063.html.
www.pumaszallas.hu
De ezt tényleg hagyjuk, NEM akarom politikával szétcseszni ezt a fórumot.
Egyébként nagyon ízlésesen van megcsinálva ezen a fórumon a háttér fõleg a tiszti arany vitézségi tetszik, balra fent az a B Stuka amibõl kiugrott a lövész, mert pánikba esett, amikor a pilóta elájult és sajnos a lövész a vezérsíknak csapódott.😞 Balra legalul pedig ha jól látom a bombázók Ju-88 C6-sa, fals üveg orr rész van festve a szembetámadó oroszok megtévesztésére.Jöhetne ilyen C-6 repülhetõnek az Il-2-re is.😊
Jobbra lent pedig a távolfelderítõk He-111-ese.Felette az F8-as Horváth Sándor gépe lehet?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"