IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hogy mindenki tudja ez egy Wildcat vs. Ki-43 Oscar párbaj volt. És szerintem Ki-43-ban nem volt katapult ülés.<#idiota>#idiota>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://www.aviation-arthouse.com/details.php?gid=58&sgid=&pid=51
www.pumaszallas.hu
<#eljen>#eljen>
A Haborut soha sem a katonak vivjak ,hanem a földmüvelök :(Tanarok ,Kovacsok ,Pekek ,Kohaszok ,Gyari munkasok ,stb....).
Mert " a Haboru olyan komoly dolog ,hogy azt katonakra nem lehet bizni "
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Hát ha Te fizetsz, és közben aludni is lehet...!
Si vis pacem, para bellum.
:)))
3 rendszergizda partit tervez. Elsõ mondja:
- Én hozom a kaját!
- Mit és mennyit?
- 3-4 doboz pizzát
Második mondja:
- Én hozom a piát!
- Mit és mennyit?
- 3 láda sört!
Harmadik:
- Én hozok csajokat!
- ÁÁÁÁ, király buli lesz!!! Hány csaj hozol???
-4 giga elég lesz-e???? .....
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Küldjél privibe ímél címet és kapsz egy csinos 5.5MB pakott amivel boldog leszel.
Üdv.
Sztem ez a topic itt olyan mint egy nagy család, amiben végig lehet alkalmanként követni a tagok személyes életének bizonyos pontjait.... (mélyebb-magasabb pontok..)
off. épp egy benzinkútnál álltam meg tankolni, Gyulafehérvár mellett, csak gondoltam fellépek SG re, amíg ezt megfogalmaztam, a harmadik stoppos nénike kopogott be, szolgáltatásait ajánlva... de olyan rondák, hogy azt hittem ezek is a majmok bolygójáról szöktek meg....
broáf!!!!
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
<#nevetes1>#nevetes1>
"gond van? gond vaan?! GOND VAAAN??!!!"
jól elbeszélgetnétek... <#hehe>#hehe>
Per Aspera Ad Inferi.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A videón sztem a csaj érti a szilikon szót, a motor Simoncellié, elég unfair motoros a fickó.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.smart-bus.hu
D9
D9
www.pumaszallas.hu
A "Pöttöm" F8-as pilótája Tizekker Gyula volt: http://www.had.hu/magyarazorajzok/72060_48063.html.
www.pumaszallas.hu
De ezt tényleg hagyjuk, NEM akarom politikával szétcseszni ezt a fórumot.
Egyébként nagyon ízlésesen van megcsinálva ezen a fórumon a háttér fõleg a tiszti arany vitézségi tetszik, balra fent az a B Stuka amibõl kiugrott a lövész, mert pánikba esett, amikor a pilóta elájult és sajnos a lövész a vezérsíknak csapódott.:( Balra legalul pedig ha jól látom a bombázók Ju-88 C6-sa, fals üveg orr rész van festve a szembetámadó oroszok megtévesztésére.Jöhetne ilyen C-6 repülhetõnek az Il-2-re is.:)
Jobbra lent pedig a távolfelderítõk He-111-ese.Felette az F8-as Horváth Sándor gépe lehet?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
off
Tudjátok és régen, fiatalabb koromban qrvára nem foglalkoztam azzal, hogy a határon túl is élnek magyarok (mondjuk annyira nem is volt ildomos foglalkozni vele). Egészen addig amíg ki nem mentünk az oroszokhoz gyakorlatra és Kárpátalján "lábon" mentünk. Munkácsnál pakoltunk le a vonatról és majdnem Ilyvóig mentünk (Lemberg vagy Lvov).
Na ekkor teljesen megváltozott a felfogásom. A magyarok lakta falvakban sírtak az emberek, virágot dobáltak a harckocsikra és a BMP-kre (mint a háborús filmekben) mert szegények talán úgy gondolták, hogy megyünk felszabadítani õket. Komolyan megrázó volt.
Nos nekem azóta kinyílik a bicska a zsebemben ha valaki lerománozza az erdélyi magyarokat, oroszozza-ukránozza a Kárpátaljaiakat esetleg leszlovákozza a felvidékieket.
Elnézést ha ez itt valakit zavar.
on
Amúgy nem "rugózok" hanem imádom a törit.
http://index.hu/belfold/2011/08/18/meghibasodott_egy_magyar_gripen_a_levegoben/
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Csak a második vh. után lett más értelmezése a szónak.