IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Most nézem a Dogfights sorozatot,és azt mondta a kommentátor, hogy Az amerikai meglõtte a vezérgépet, ami füstölve zuhanni kezdett, de a pilóta még idõben katapultált(!).

Csak hogy mindenki tudja ez egy Wildcat vs. Ki-43 Oscar párbaj volt. És szerintem Ki-43-ban nem volt katapult ülés.<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Tegnap találtam egy fasza kis oldalt, nagyon jó képek vannak rajta:
http://www.aviation-arthouse.com/details.php?gid=58&sgid=&pid=51

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
<#nevetes1>

www.pumaszallas.hu

Nesu

<#eljen>
A Haborut soha sem a katonak vivjak ,hanem a földmüvelök :(Tanarok ,Kovacsok ,Pekek ,Kohaszok ,Gyari munkasok ,stb....).
Mert " a Haboru olyan komoly dolog ,hogy azt katonakra nem lehet bizni "

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hegedûs Dezsõ bácsi (MRSZ) évekkel ezelõtt egy hasonló esetnél felnézett a lányra, és rezignáltan annyit mondott:
Hát ha Te fizetsz, és közben aludni is lehet...!

Si vis pacem, para bellum.

coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool..........
:)))

szekelyland
valszeg infós parti volt.... :
3 rendszergizda partit tervez. Elsõ mondja:
- Én hozom a kaját!
- Mit és mennyit?
- 3-4 doboz pizzát
Második mondja:
- Én hozom a piát!
- Mit és mennyit?
- 3 láda sört!
Harmadik:
- Én hozok csajokat!
- ÁÁÁÁ, király buli lesz!!! Hány csaj hozol???
-4 giga elég lesz-e???? .....

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

LeonSilver
:D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nohab
Marha nagy parti lehetett, ha közben fórumoztál...<#hehe>
Szeva.

Küldjél privibe ímél címet és kapsz egy csinos 5.5MB pakott amivel boldog leszel.

Üdv.
szekelyland
Reméljük, Leon nem törli le....

Sztem ez a topic itt olyan mint egy nagy család, amiben végig lehet alkalmanként követni a tagok személyes életének bizonyos pontjait.... (mélyebb-magasabb pontok..)

off. épp egy benzinkútnál álltam meg tankolni, Gyulafehérvár mellett, csak gondoltam fellépek SG re, amíg ezt megfogalmaztam, a harmadik stoppos nénike kopogott be, szolgáltatásait ajánlva... de olyan rondák, hogy azt hittem ezek is a majmok bolygójáról szöktek meg....

broáf!!!!

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Szóval, izé, sztem ezt se vegyétek most észre az lesz a legjobb xD

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Velünk nem lehet szarozni, mi vagány fickók vagyunk...!
<#nevetes1>

Sziasztok ! A következõ volna a kérdésem : hogyan lehet régebbi modokat integrálni az UP3-ba, mert a füst és láng effektekkel nem vagyok túl elégedett ?
RatBaG
van egy ismerõsöm, aki bebaszva mindig így tolja (az áldozathoz közelítve):
"gond van? gond vaan?! GOND VAAAN??!!!"
jól elbeszélgetnétek... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

itt vok és be vagyok vbaszva egy házibulin. leszarom ki mit gondol.- Engem itt lenézhet bárki meg másghol is. Az vagyok aki. és leszarom ha vki lenéz, az gondol mindenki amit akar. és tényleg,. felõlem mindenki lenézhet. Szarok mindebe. Csak ennyit akartam mondani hogy velem lehet nem beszélni meg semmibe nézni de lesdzarom ugyis.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Én sajnos csak könyvet tudok:Pataky-Rozsos-Sárhidai:Légi háború Magyarország felett I-II. kötet.Tele van a veterán pilóták visszaemlékezéseivel.

A videón sztem a csaj érti a szilikon szót, a motor Simoncellié, elég unfair motoros a fickó.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Köszönöm az infót.:)

Szívembõl szóltál tezsvírem...

<#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

mijki
Valaki tud olyan oldalt, ahol meglehet nézni, vagy ellehet olvasni veterán magyar pilóták beszámolóit?

mijki
Kannaaaaaaaaaaaa<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
http://www.youtube.com/v/SOGn7dgWrVU&version=3

A laktanyánk mellett lakott egy öreg bácsika, Erdélybõl költözött ide. Amikor lövészetre mentünk az Krazokkal, odakiáltott nekünk,hogy hova megyünk. Mi válaszoltunk Neki: Megyünk visszafoglalni Erdélyt....Azt a cinkos mosolyt sosem felejtem el!

D9

<#eljen>

D9

VO101Tom
elküldtem e-mailban.

www.pumaszallas.hu

[email protected] mar kuldom is , nagyon koszonom neked, en meg mindig a jo oreg \il-2-vel vagyok , valahogy nem jott ossze a gep csere, egy gt-430 1 gb video karira futott az iden, csak ennyi, ez nem sok
VO101Tom
Ha elküldöd -akár privátban- az e-mail címedet, ét átküldöm kicsomagolva...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszi. A képeket próbáltam mindenféle századból típusból válogatni, rengeteg lemaradt így is...

A "Pöttöm" F8-as pilótája Tizekker Gyula volt: http://www.had.hu/magyarazorajzok/72060_48063.html.

www.pumaszallas.hu

A magyar Gripeneken is fordítva van felfestve a vö.... akarom mondani a szürke pumafej.Én olyan emberbe futottam bele egy fórumon, aki arra volt büszke hogy 56-ban az egyik rokonát a forradalmárok ellen küldték.......
De ezt tényleg hagyjuk, NEM akarom politikával szétcseszni ezt a fórumot.

Egyébként nagyon ízlésesen van megcsinálva ezen a fórumon a háttér fõleg a tiszti arany vitézségi tetszik, balra fent az a B Stuka amibõl kiugrott a lövész, mert pánikba esett, amikor a pilóta elájult és sajnos a lövész a vezérsíknak csapódott.:( Balra legalul pedig ha jól látom a bombázók Ju-88 C6-sa, fals üveg orr rész van festve a szembetámadó oroszok megtévesztésére.Jöhetne ilyen C-6 repülhetõnek az Il-2-re is.:)
Jobbra lent pedig a távolfelderítõk He-111-ese.Felette az F8-as Horváth Sándor gépe lehet?

LeonSilver
Van sok. Én például legszívesebben eltörném annak a kezét, aki a "Nagymagyarország" matricát fejjel lefelé ragasztotta az autójára. Sakjnos nem lelem a képet így nem tudom ide linkelni. Pedig asszem még az 59-esek oldalán is volt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vagy magyar és hülye.Tudod te hogy ebben az országban mennyi buta/ostoba és rosszindulatú ember van?De mind1 ebbe ne menjünk bele.

Michna György Puma század?Ezred vagy osztály.1:25 percnél érdekes cucc van a PB4Y Privateer szárnya alatt.

Zpogi
<#eljen>

kedves barataim nem tudom kicsomagolni a hiperlobbyt, tobb geprol probaltuk a fajl serult, <4 gep>,meg tudom e kapni ezt valahogy kicsomagolva ? Oszinten meg koszonnem
mijki
Találtam egy szép videót:
http://www.youtube.com/v/xb1N3wnEnIo&version=3

mijki
Pumaszállásról linkelve:
http://www.youtube.com/v/CeekZt0nVZI&version=3

Na erre mondják, hogy akinek nem fáj trianon, az vagy hülye, vagy nem magyar.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Teljesen egyetértek veled. Nagyon "jó" munkát végeztek a "kommunisták" az 50 év alatt-e téren. Nem mintha a mai baloldalnak nagyon más lenne a hozzáállása.

LeonSilver
Nyugodtan offolj. Engem qrvára érdekel amit itt írogattok!!!

LeonSilver
Nem is tudom miért nem tûnt fel a rovásírás vagy a név maga. Ha még nem mondtam volna, akkor Isten hozott testvér!

off

Tudjátok és régen, fiatalabb koromban qrvára nem foglalkoztam azzal, hogy a határon túl is élnek magyarok (mondjuk annyira nem is volt ildomos foglalkozni vele). Egészen addig amíg ki nem mentünk az oroszokhoz gyakorlatra és Kárpátalján "lábon" mentünk. Munkácsnál pakoltunk le a vonatról és majdnem Ilyvóig mentünk (Lemberg vagy Lvov).

Na ekkor teljesen megváltozott a felfogásom. A magyarok lakta falvakban sírtak az emberek, virágot dobáltak a harckocsikra és a BMP-kre (mint a háborús filmekben) mert szegények talán úgy gondolták, hogy megyünk felszabadítani õket. Komolyan megrázó volt.
Nos nekem azóta kinyílik a bicska a zsebemben ha valaki lerománozza az erdélyi magyarokat, oroszozza-ukránozza a Kárpátaljaiakat esetleg leszlovákozza a felvidékieket.

Elnézést ha ez itt valakit zavar.
on

Szép volt.

Én a kettõs mércét utálom amit az amik mindig mindenben használnak...legyen az film,vagy a saját történelmük. Pl nagy szájjal nyomják a 2vh. filmekben a franciáknak ,hogy mennyivel tartoznak nekik(legalábbis ez van a szavak mögött) ,de az nem jut eszükbe,hogy nem is nyerik meg!! a függetlenségi háborút a franciák nélkül.
Amúgy nem "rugózok" hanem imádom a törit.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

Megnyugtatok mindenkit, a csávó szimplán hülye. Õ a Japán Császári Légierõ pilótáira gondolt. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ez két okból sem volt lehetséges, egyrészt a földgolyó két oldaláról, másrészt szövetséges haderõkrõl lévén szó. Csávó megsértõdött, elvonult...

VO101Tom
"Csak a második vh. után lett más értelmezése a szónak." Rugózhatunk a szavakon, de ez akkor sem a mai értelemben vett koncentrációs tábor, nem hadifogoly tábor, nem munkatábor, és nem megsemmisítõ tábor. Tkp Börtön. Ezért mondtam, hogy az internáló tábor a legjobb hasonlat rá.

www.pumaszallas.hu

<#vigyor>Köszönöm a pontosítást, igazán leköteleztél.<#wink>

VO101Tom
Hogy japán nemzetiségû, vagy japán származásúakról volt szó, az számomra nem derült ki, simán lehet, hogy a srác, akirõl Romeo One írt, csak szimplán hülye, és egyáltalán nem is erre gondolt. De japán (származású) amerikai katonák harcoltak a németek ellen. Én csak ennyit írtam :)

www.pumaszallas.hu

Csak így hirtelen elsõre.

Nézd meg légyszi' , hogy miket neveztek akkoriban annak. Igazából az Angolok találták ki, a Búr háború alatt.(megnyerték ezzel a húzással) Ha érdekel leírom de nem akarok annyit off-olni.
Csak a második vh. után lett más értelmezése a szónak.