IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Látod ezt nem tudom. Amikor én bementem be tudtam ülni E4 be igaz csak a hátsó déli reptéren volt,de előtte való este minden hol lehetett találni.
Gondolom térkép függő vagy mi. Minden esetre ha van Spit II akkor E4 nek is lennie kell úgy gondolom.Aztán a fene se tudja mit okoskodnak ki a veres kollegák. Lehet ,hogy a standart gép a G50 es lesz egy idő után :))
Persze megértem én őket ,nem felemelő érzés kiszolgáltatottnak lenni ,de mint mondottam egyszer egy ficaknak ,hogy mit tehetünk mi arról,hogy a germán mérnökök nem karburátoros mocit csináltak:))
Meg különben is tanuljanak meg repülni ,és harcolni az adott technikávál,álljanak párba,vagy nagyobb kötelékekbe,és úgy használják a gépeket ahogy az az adottságainak megfelelő.Jellemzően azok rínak akik ügyetlenek mint tudjuk.