IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    XD

Atagon vergődtek a Spit II esek.Mondhatnám feszült volt a helyzet.
    Egyik nagyobb névvel összefutottam 4K-n elmentünk egymás mellett aztán én fel húztam ,de a kollega nem bírta követni (mondom ,hogy az E4 most baromi jól bírja az emelkedést) ,na szóval észrevett egy alacsonyabb messzát és ráborított. Utána eredtem ,és miközben szegecselte a sárga orrút PK ra lőttem. Mondom neki Salut,erre felkapta a vizet ,hogy ne tisztelegjek itt neki 2 vs1 ben persze ,hogy alul marad.
    Értetlenkedtem, aztán írtam neki ,hogy jó akkor nem Salut:)
    10 percel később megint összeakadtunk ,leesett,de már nem udvariaskodtam,ő meg szidta a spitet mint a bokrot :)))
    Tök jó,hogy lépést lehet tartani velük ha betépik,csak nem szabad szűken utánuk húzni,külső íven lazán mögöttük lehet az ember.
    Eddig azért a spit II bőven lefordulta a messzát ,és lazán mögé került.
    Ja és tegnap ahogy gyakorolgattam a spittel ,azt vettem észre,hogy gyertyába is fullad néha:) nem csak negatívba.