IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #53475 Egyrészt nagyon nem mindegy kitől, és mit olvasol.
Másrészt,igaz nem olvastam a könyvet,csak meg lett említve Duncan Shelly neve a témában,innentől nem tudom komolyan venni. Max. mint regény.
(ha nincsen kapcsolat bocsi) De ,hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Nem tartom magam semmilyen páthoz tartozónak, de ha már kell-akkor jobb oldal. A bal lib. médiáról is megvan a véleményem,
viszont a szélsőjobb sem a kedvencem, pont azért a sok szarért ami folyamatosan burjánzik belőle. A zsidó befolyás nemcsak nálunk erős, hanem az egész világon,de azért nem is a sátán népe mint pár hisztérika írja. Igaz a gondok nem kicsi, és szerintem is nagy változások jönnek a közeljövőben, ilyen akkut helyzet nem marad sokáig. Ja és Pali.-
Szemétláda dolognak tartottam,(lásd. ballib. média mennyivel máshogy áll Ferkóhoz) de tagadhatatlan milyen szerepet osztottak rá, és nem volt való k. elnöknek. És azért egy-két csúsztatás khm.. elhagyta a száját,azt sem kellett volna. Lemondott, politikai szeppuku,kész.