IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #53463 Minden tisztelettel..(és tényleg)csak az a bajom ezzel,(mint a lopott történelem sorozattal, vagy a "nem is voltunk a holdon" témával') , hogy ha megkérdezel mondjuk egy egyetemen egy szakértőt, csípőből darálja le a fent említett témák érveit. Amit írtál az annyiból jobb, hogy nem hülyeség, csak nincsen benne semmi! különös azoknak, akik egy kicsit is komolyabban foglalkoznak politikával, törivel. Viszont ami (szerintem) nem frankó, az a hangsúlyok eltolása,és az itt kialakult peremekre aztán olyan összeesküvés elméletet lehet ültetni amihez éppen az embernek kedve van. Amint kinőtt az emberiség,a pár 100 fős közösség színjéről(ahol olyan szintű kapcsolat van , hogy majd' mindenki rokon mindenkinek),már elindul az a folyamat amit te itt leírtál.
Tegnap is akartam írni, csak azért nem tettem, amiért most abbahagyom. Ugyanis oldalakat lehetne pögyögni ide, de egyrészt nem ez az a fórum, másrészt nem akarlak meggyőzni semmiről. Csak talán annyi...nem még ennyi sem.