IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #53421 Én pedig azt olvastam, hogy a hajókra leereszkedő kommandósokra baltákkal és késekkel támadtak szegény vöröskeresztes aktivisták, sőt az egyik kommandóst a vízbe is dobták. Volt erről felvétel, azt hiszem a tv-k is leadták. Ha csak szegény fegyvertelen aktivisták haltak meg, akkor hogyan sebesült meg súlyosan nem is egy izraeli kommandós? Lábon lőtték magukat? Vagy egymást? Felrobbantják az izraeli buszokat, azok pedig úgy bombáznak hogy ártatlan gyerekek és nők is meghalnak, igen mindkettő aljas dolog, de hogy jön ez egy ilyen fórumra? Az én tanárom, aki értelmes ember + azt mondta anno hogy a Feriék az istenek, azután mikor a Feri bevallotta már azt mondta, hogy nem jó emberek a Feriék......