IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Izraelről nekem sincs jó véleményem.Katonaállam,az egy főre jutó fegyverek száma szerintem a legtöbb lehet a világon,a nőknek is van sorkötelesség és katonai kiképzés.Az USA elfogulatlanul támogatja minden módon-csak mutatóba szólnak rá hogy a világ közvéleménye kissé megnyugodjon tőle.(Tisztességtelenül szerzett)tőkéjével erős nyomást gyakorolhat az USA-ra is.Mindenféle alapvető és nemzetközi jogokat szabadon felrúghat,kalóz és náci módjára viselkedhet bűntetlenül.(pl. mikor vöröskeresztes hajókon kommandósokkal lövöldözni kezdetek stb)Az milyen undorító mikor zsidó gyerekek üzeneteket írnak gránátokra hogy "szeretettel küldi xy"? Ez a 2. világháborúban az angolszászoknál volt divat de akkor is elég undorító volt,ám ott legalább nem gyerekek írtak rá.Nem különbek ezek a náciknál azt mondom.Középiskolás töritanárom is ezt mondta csak burkoltan,pedig ellenezte az antiszemitizmust.OFF vége csak sokan írtak valami véleményt nem bírtam ki hogy magamban tartsam.