IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    szép dolog a dogolás meg romantikus is meg látványos is meg izgalmas is, egy darabig. De aki ésszel repül az egyre jobban hanyagolja. Nem a Fóka vonatozik hanem a Messer mert csak lohol az ellenfél után. Aztán ha az bevágja egy konstans fordulóba, mert máshoz nem ért, akkor kapaszkodhat a Messzer hogy kihúzza magát.

A Fókában épp az a szép, hogy a hangtalan gyilkos. Semmiből jön és a semmibe távozik. Hányszor volt, hogy gyanútlanúl repült a delikvens mit sem sejtve, pedig én már percekkel korábban kiszúrtam 3 ezres szintkülömbségből és csak az alkalmat vártam, hogy lecsapjam :D És ez benne a legszebb, hogy nem kellett sokat vacakolni, az első rácsapás is elég volt. A második vagy a harmadik már csak kegyelem döfés volt :))