IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Mit találtam.
Ha nem lenne joy om meg is venném. Ennyiért meg pláne.

Avagy!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mindkettõt taposod.
G940 Forc os van pedálja ,dupla gázkar. Jó drága. A CH pedál is drága,és itthon necces beszerezni. A saiteket be lehet és hát az se olcsó.
Mindegyik joy jó különben.Nézz körül használt darabok után,nagyon jókat ki lehet fogni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Használat szempontjából a Saitek és a CH pedál között mi a különbség ?

A G940-es joystik alternatívája lehet egy Saitek pedál + Saitek Cyborg X joystik, vagy egy Saitek pedál és egy X 52 pro összeállítás ?
Sanyo
Elkészültem a kissé elfeledett szimulátorok jövõje címû SimHQ cikk fordításának 3. részével.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Nemigazán.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A Thrustmaster Hotas Warthog jó a légcsavaros szimulátorokhoz is ?
Her Laca
Hála az égnek a Lengyel 302 esek is megjelentek a Repkán. Vannak vagy 4 en. Eddig 2-0 ide.😊 De jókat köszöngetünk egymásnak:XD

Sanyo
Sokkal inkább a G940, mivel az X65F nem mozog. Azt az erõt érzékeli, amivel a botot húzod vagy nyomod, kb. mint egy F-16 botja.

www.pcpilot.hu

A COD és az IL2-höz melyik jostik alkalmazható jobban, a Logitech G40, vagy a Saitek x65-ös ?

Az x65-ös esetén mit jelent, hogy senzoros ?
mijki
Próbáljátok ki. Nagyon kis faja béta állapotban lévõ reptér menedzser játék: skyrama

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nesu
Na akkor nem gyötröm magam ,hogy meg kisem probaltam a jatekot es hogy ott porosodik a polcon .<#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

repvez
HAsonlo gondolatok jutottak nekem is eszembe hogy az átlag fps alacsonyabb lett az uj képeken és az árnyékok sem látszanak annyira, de föleg azt nem értem, hogy miért nem ugy prezentálják a fejlesztéseket mint a team diadalos, hogy videokat készitenek rola, igy jobban képbe lenne mindenki hogy mi változott.Foleg mikor olyanokat fejlesztenek mint a hangok és a sérülés modell amiket képeken nem nagyon lehet bemutatni.
Sanyo
A Rise of Flight hangok nagyon jók, szóval lehet reménykedni. 😊

www.pcpilot.hu

SgtChris
Hát erre a patchre igazán várok... Bár a képek közt az elsõn nem bíztató a"Before: 40fps, After: 24 fps..."
Amióta megvettem sajnálom, hogy nem a Rise of Flight mellett döntöttem, ott legalább rendesen skálázható minden, és a jelenlegi (sztem középszintû) gépemmel is gyönyörû. Így most vehetem fel a versenyt a Demo változattal és a Alba DVb-vel.. :-P
A reményt az adja, hogy ahogy Sanyo is írta a hírekben a Rof-ból lízingelnek a fejlesztõk segítséget. :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

az is igaz látod. Mindegy meglátjuk ,én nagyon reménykedem.

Na most elmúltam 30. És nem most. Inkább azért hoztam fel, mert akkor még én sem néztem ki magamból. Tényleg nagyon jól nevelt voltam. Hát igen..sok minden másképp van.

VO101Tom
Jajj Laca, nehéz ügy. Nem irigyellek... mondjuk a srácot sem <#eplus2>

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Ejha!Ez azért viszonylag ritka dolog szerintem,bár manapság talán nem annyira,az "én koromban" nem volt gyakori.

VO101Tom
Most olvasom mit írt Luthier, átdolgozták a hangokat, a látványt, és a fizikát... gyakorlatilag írtak egy új játékot...?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
average 10 helyett 25... az szerintem fontosabb, mint egy pillanatnyi, amikor épp képet is ment...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Húú, mik történnek itt, én meg ilyenkor nem vagyok itthon <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Én elég rendes gyerek voltam(de ezért amit írok Laca nem fogsz szeretni<#vigyor>) még is megdugtam a 14 éves barátnõmet, 15 évesen.
Nagyon halkan jegyzem meg , nem én voltam a fõ ludas ebben, hanem a kisjány..khm sétálni mentünk hivatalosan, de csak közeli hétvégi házig jutottunk. Szóval most már csak abban bízhatsz, amit eddig leraktál a kislányod eszébe,szívébe.<#smile>

Willenbrock
14,5 éves akkor hamarosan középiskolába megy ugyebár.Ott pedig már elkezdenek a lányok randizni és általában idõsebb gyerökkel szoktak.A középiskolás korszak egy új fejezet az ember életében,ekkor válik szabadabbá és ekkor jönnek az elsõ nagy szerelmek rendszerint.(nálam késett mondjuk)
Én szerintem úgy csinálnám hogy úgy engedném moziba ha elõtte bemutatja a csávót,ha már látod milyen a gyerek és megtudsz róla 1-2 dolgot(hol lakik,mik a szülei stb) akkor már tudni fogja hogy meddig mehet el,és te is nyugodtabb lehetsz.

Sanyo
Nah én meg 8 gigát a 4 mellé. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Értettem, hogy mit mondasz fater.
Az más dolog, hogy egy szülõ mindig kisfiamnak / kislányomnak szólítja a gyerekét 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Mármint a 18 éves azt akarja... Persze hogy még gyerek. Drága Anyám még most is kisfiának hív pedig nemrég lettem 37. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Ez nyilvánvaló bajtársam. De még gyerek! Még akkor is ha nem néz ki annak.

Her Laca
Jut eszembe. Minap vettem kemény 7600 huf ért 4 giga DDR3 as 1600 as kingston memót a gépembe még. (hihetetlenül olcsók a ramok) Na egy a lényeg. Volt benne 4 giga,most 8 és mintha oldalba rúgták volna.<#nemtudom> Pedig azt mondták,hogy nincs különbség a 4 és a 8 között. Pedig de van😊

Sanyo
Hát egészen pontosan azt akarja. Nem védheted meg mindenkitõl, de idõvel úgyis eljön a nap amikor már nem kérdezi meg, hogy elmehet-e.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Már a harmadik Soproni Fekete Démont fogyasztom!<#pias>

Köszönöm Sanyó!!!!
Egy kis fényt gyújtottál az alagút végén,bár ezek a képek nagyon nem meggyõzõek,akármit is mondanak😊No de kivárjuk😊

Sanyo

www.pcpilot.hu

Her Laca
Én (és ezt komolyan mondom) az elmúlt hónapokban éveket öregedtem.
No meg egy 18 éves fityfasz mi a retket akar egy 14 éves kislánytól?
Ütöm ki a gatyájából izibe,ez már eldöntött tény.

LeonSilver
Ja. Mindenféleképpen mert egy 18 éves már hamar betolja a nyelesandaxint. Nekem is van lányom, kettõ. Hála istennek már felnõttek, de kész idegbaj...

LeonSilver
Igaz, de a mostani kofigomon már faszán megy. Na, még egy uccsó 😉

Her Laca
Azt se tudom ki az . DE!!! Megtudom! Valami face book vagy mi ,ismeretség
holnap lenyomozom,aztán vagy a fiam,vagy én (vagy mindketten ) érvelni fogunk.

Nohab
"The colors are not yet tuned."

Vagyis a színek közel sem véglegesek. Szóval nyugalom.
Zpogi
Szép meg jó,de ehhez is a paksi erõmû kell,hogy kinézzen valahogy 😞

LeonSilver
Ott a csávóval is el kellene kicsit beszélgetni faterkám.

LeonSilver
Közbe had tegyem már be ide is :p

FSX, VRS F/A-18E Superbug:
- gyönyörû
- élmény vele röppenni
- hamarosan szinglében és multiban is lehet lövöldözni!!!

A Balcsi felett tegnap 😉

<#vigyor>
Nem irigyellek.

Her Laca
Várjuk meg mit ír Sanyó. 😊
Amúgy sincs jó kedvem,lányom az összes 14 és fél évével,moziba akar menni valami metál zenekaros 18 éves fiúval. Hát persze,hogy NEM volt a válaszom. Erre meg még ez is. Aztán asszony csodálkozik,hogy iszom.

LeonSilver
Hát de szarabbul néz ki fater. Ez nem vitás.

Her Laca
Az jó mert már a második sörömet iszom,és leküldtem mellé két felest is.<#pias><#email>
Amúgy köszi😊

Sanyo
Semmilyen butításról nincs szó, mindjárt kész a lényegi fordítás.

www.pcpilot.hu

Ez az...szarabb kinézet, szarabb fps...ez annyira gyalázat, hogy ez nem lesz így. Az életükkel játszanak. Szerintem a hiv. fórumon már küldik a képeket jóemberek.<#alien>

LeonSilver
Szarabb lett mint vót

Nézzetek már fps számot is...

Ha egy kicsit jobban rágyúrnak akár el is érhetik az Ultrapack 3.0-t😊
De most komolyan. Jó ez a visszabutítás, olyan jó homályos. Az élek meg elég trék lettek. Hajrá. Így tovább, és lassan el is lehet dobni a CoD-ot és visszatenni az ultrapackos IL2-t.
LeonSilver
Az biztos, hogy ki fog törni a parasztgyalázat ha butitják a szarjukat basszus. Nem azért vettem csak és kizárólag a CloD miatt, hogy most meg egy szaros 386 SX20-on is vidáman menjen. Rohaggyanak már meg.. Persze ok. Csinálják meg, hogy kisebb gépen is menjen, nem akarom elvenni senki szórakozását. De hát legyen választható vagy valami. A picsába hát.

Her Laca
Lebutították? Ne mondj ilyet mert menten gutaütést kapok. Nekem ne butítsanak semmit,mert olyan rágalom hadjáratba kezdek,hogy csak na.
Most nézegetem,olyan fakó lett vagy mi. Kezdek mérges lenni,és még csak egy sört ittam a meló után!!!<#ejnye1><#violent>