IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Nekem ilyen van, nincs bajom vele. Lacának elege lett belőle, Pogit meg nem tudom most hányadán áll.

Volt fórumokon téma, hogy a gázkarban lévő egyik vezeték túl feszes, ezért ugrált a gázkar mozgatáskor a trimm, de én ilyet nem tapasztaltam. Egyébként az FFB jó, windowsban is jól skálázható (clodhoz kell is), a joy HALL szenzora pontos, ilyesmi gond nincs vele. A kettős gázkar nagy jóság, a joyon lévő felső "hat switch" viszont csak korlátozottan használható clodban, mert az nem kapcsoló, hanem egy analóg kis joy. A pedál viszont nekem kényelmetlen volt a CH Pro után, annál keskenyebb és érzékenyebb, meg kellett szokni.

Ha ezek után viszont megnézed az árát, legutóbb 90-100e volt az Aqua-ban, hogy annyit megér-e... hát nemtom. Az A-10 warthogot nézted? Az nemtom mennyivel drágább, de ha már ilyen árkategóriában nézelődsz, lehet azt is érdemes lenne megnézni.