IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #53188 Ismét két idézet, egy másik Fókás könyvből :
"...Már alig vártam, hogy megkapjuk az Fw 190D-9-est, mert tudtam, nemsokára kétfrontos háborút kell vívnunk a szovjetek és az angolszáz vadász- és bombázógépek ellen. Erre a feladatra a D-9-est tökéletesnek tartottam...Könnyebb volt vezetni, mint az FW-190A-t. Mind maximális sebessége, mind maximális emelkedési sebessége jobb a korábbi változaténál. Légi harcban, amelyet az oroszokkal általában 3000 és 7500 m közötti magasságban vívtunk, az FW 190D-essel úgy tudtam fordulni, hogy közben megőriztem a sebességi fölényemet is. Az Fw 190 A-ban, amelyet korábban repültem, szűk fordulókhoz gyakran le kellett lassítanom a minimális repülési sebességre. Zuhanórepülésben a Dora 9-es jobban gyorsul az FW 190 A-nál. Az orosz Jak 3-as és Jak-9-es vadászokat ilyenkor szó szerint állva hagyta..."
"...Mikor a Mustang hajtotta végre a manővert, akkor az FW 190-es el tudott menekülni úgy, hogy a nagyobb orsózási sebességét kihasználva leborított, majd a zuhanásból hirtelen meredek emelkedésbe ment át, és ezzel maga mögött hagyta az amerikai gépet..."