IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én nem értem ezt a sok büdös gyökeret mit rinyálnak állandóan.
Én általában a repkán repkedek,ha leállok bobózni a spitivel,könnyen meglehet,hogy ő jön ki győztesen,ha meg kihasználom a mesza pozitív tulajdonságait és b&z-zek akkor meg nagy valószínűséggel ő veszít.
Elég sokszor kell veres oldalon repülni,mert a sok tapló nem hajlandó vörösként meszával repülni és mindíg túlerőben vannak a kékek.
Ezáltal elég sokat dogolok meszák ellen és az esetek 80%-ban én jövök ki győztesen ezen az alapon megszólhatnának,hogy az én meszám jobb,vagy csíter vagyok...blabla,mégsem nyavalyog senki,hanem inkább gratulálnak ahogy én is,ha lelő egy mesza.
Én egyáltalán nem mondanám,hogy a spit hátrányban lenne,ja és annyi ólmot elbír,hogy az valami fantasztikus. Úgy hogy bekaphatják a faxom.