IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Olvasgatom az 1C fórumot,és megy ott a vita,hogy a messzernek nincs jól lemodellezve a trimm-je,mert hogy túl gyors és ezt kihasználják a kék pilcsik.
Köztünk is vannak biztos ilyenek,de én konkrétan nem használom,csak kiegyensúlyozásra,és ahogy Tom is írta nekik "csak arra jó hogy egyszer rá tudd húzni az ellenre,oszt el is kopott az energiád".
Ennyi erővel beszélhetnénk nekik(nekem sokáig tartana megfogalmazni a gyenge angoltudásom miatt
) arról is,hogy egy szempillantás alatt lenyitja a fékszárnyát.Ami még talán lehetséges is mert,hogy ugye levegővel működik(ha nem tévedek),de az sem tart örökké és mégsem fogy ki nekik soha.
Ezt az Osprey gyereket meg jól tökön kellene rúgni,mert mióta kiderült,hogy változik a flightmodell azóta szítja ott a feszültséget,mert bezzeg a messzer...
Szerintem a régi Il2-ben rendesen szívatták a kék oldalt,most lenne esélyünk,erre egyfolytában megy a sírás veres részről. @&¢+!%+§ és még finom voltam és nőies!