IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog békeidõk... 😊))))
Si vis pacem, para bellum.
Az "idõsebbek" biztosan emlékeznek erre az autóra, én egyszerûen imádom:
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A Béna.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Itt egy jó: PGForever
www.pumaszallas.hu
Nos kb az alant látható módon ,na jó valamivel finomabban bemutatót tartott😊 A videón õ van😊
Jelzem ,nem kellett több oktatáson részt vennie😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Kössz!
Eddig se túl sûrûn repkedtem. De most már tudhatjátok, hogy miben sántikálok...
hmm... tudom ez nem warez topik, de talán nem lesz közutálat érte, ha feldobom ide <#miaz>#miaz><#vigyor>#vigyor>
PGForever (12M😎
www.pumaszallas.hu
Willenbrock
Én a PG csak medium-on játszom, és csak kampányt nyomok. De érdekes lehet hard-on nyomni a csatákat. Csak lenne rá idõm.
Laca
Én még csak XP-ig jutottam az operációs rendszereknél. De már ott is nyögve nyelõs az egérkezelés (amikor a ablakban arrébb akarsz menni a keretet csak érintgetned szabad, különben rögtön a végégállásig szalad). Ha sokszor használod a PG-t, akkor két lehetõséged van (Hardveres vagy szoftveres):
1. Felteszed a vadonat új op. mellé a 98-at és, ha PG-ni akarsz, akkor 98-at indítod/átlépsz abba.
2. Keresel egy Pentium 1-est (mostanába mindenki megszabadulni igyekszik ezektõl) dobsz rá 98-at, meg a PG. Azt mehet a game. Én ezt mûvelem. Mert a jobb gépet a család nyüvi.
On
Csak arra kellett volna, hogy a mereteket leszedjem, tapasztalatbol tudom, hogy a blueprintek neha nem teljesen jok, ennel a jateknal meg ez azert csak rendben van. 😊
De megoldom akkor rajzokbol/fotokbol. Koszonom a linkeket!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
De a grij utána az zsííír vót <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A stat oldalt is felélesztették: FBDj Stats
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mi nem nagyon kalapáltuk szét a játékot, angol oldalakon nézz utána, ahol ezeket az Ultrapack Modokat is csinálják. Ott biztos elmondják mit és hogyan tudsz beleturkálni.
Másrészrõl viszont szerintem ezek a modellek annyira gagyik (CG szempontból), hogy ezeket sem lemásolni, sem sablonnak használni nem érdemes. Egy játék készítésekor az elsõdleges szempont a sebesség, ezért ezek a modellek - fõleg az il-2 modelljei - nagyon elnagyoltak. Nincsenek lekerekítések, csak törések, sokat trükköznek a textúrákkal, és azzal, hogy "messzirõl" kell jól kinéznie. A COD gépei már sokkal jobbak, de azt még nem moddolják ennyire (meg persze B-17 nincs is).
Nagyfelbontású háromnézeti rajzok (mondjuk innen), és rengeteg részletfotó (azok meg pl innen) beszerzése után szerintem nulláról kezdd felépíteni, sokkal jobban jársz vele. Ha minõségi rajzot csinálsz akkor is, ha csak most tanulod a 3D-t akkor is.
www.pumaszallas.hu
Van annak valami módja, hogy a játékban szereplõ 3D modelleket valahogy kiexportáljam? Modelleznék egy B17-et, és jó lenne referenciának a játékbeli modell. Ez megoldható valahogy, illetve van valami oldal, ahol ennek utána tudok nézni? Még sosem csináltam ilyet, ezért kérdezem itt, semmi ötletem sincs, mit hol merre kéne ügyködni.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A Pancer g.egy játék, a hoi3 egy stratégiai-történelmi szimulátor..a legjobb a témában. Nem egy kategória..viszont Laca mutatok neked valamit!
Meg se születtél még amikor ezt toltuk😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Szerintem mindenféle testhelyzetben végigtoltam annó😊
Lehet ezt modern gépeken játszani?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Online viszont már voltam olyan küldin, amit nem kifejezetten ehhez csináltak, ott az ellenfelek egyenruhája nem változott, maradt az arab-amerikai ruha. Ezt nem nevezném bugnak, inkább rossz küldetés szerkesztésnek. Egy Evolution szerû küldit (Domination néven is futnak), amit viszont kifejezetten ehhez csináltak, azt már szedtem le, de azt még nem volt idõm kipróbálni.
Ma este megnézhetnénk, ha lenne kedvetek...
www.pumaszallas.hu
De csinálj küldiket😊
nekem megvan az eredeti arrowhead, steames, lehet kipróbálom
GOOBY, pls
video1
video2
video3
www.pumaszallas.hu
Akinek megvan az Arma 2, az jönne coop-ozni párszor esténként?
Csinálnék küldiket.
Elsõsorban alap Arma 2-vel, hogy akinek nincs meg az is jöhessen Arma 2:Free.vel.
De a Combined Operations is megvan és hozzá az ACE mód.
ON: