IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Óh, annak idején késhegyre menõ viták voltak, hogy ez a jobb, vagy a Lola-T, mert mégiscsak venya...
Boldog békeidõk... 😊))))

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
Off:

Az "idõsebbek" biztosan emlékeznek erre az autóra, én egyszerûen imádom:

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Köszönöm! Megvan az elfoglaltságom míg újra lesz rendes masinám meg netem😄

A Béna.

acidrain
Nincs ebben semmi kunszt, az én söröm sem ömlött még ki sohasem a palástorsó közben.<#eplus2><#ravasz1>

Her Laca
Ezt meg kell osszam veletek😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Ehh, az sg.hu-t beillesztette a linkbe...
Itt egy jó: PGForever

www.pumaszallas.hu

Her Laca
gyerekkori cimbim a közlekedésben eltöltött 10 éve után gondolta szerez jogsit. Beiratkozott ,elsõ gyakorlati oktatására elkísértem😊
Nos kb az alant látható módon ,na jó valamivel finomabban bemutatót tartott😊 A videón õ van😊

Jelzem ,nem kellett több oktatáson részt vennie😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Not Found😊)

Tom!

Kössz!
Eddig se túl sûrûn repkedtem. De most már tudhatjátok, hogy miben sántikálok...

VO101Tom
... VAGY felteszed a PG Forever játékot, ami simán fut W7 alatt is, indításkor választhatsz a Panzer General (1), és három MOD közül is (Allied General, Kaiser General 1914-1918, K. u. K. General).

hmm... tudom ez nem warez topik, de talán nem lesz közutálat érte, ha feldobom ide <#miaz><#vigyor>

PGForever (12M😎

www.pumaszallas.hu

Off
Willenbrock
Én a PG csak medium-on játszom, és csak kampányt nyomok. De érdekes lehet hard-on nyomni a csatákat. Csak lenne rá idõm.

Laca
Én még csak XP-ig jutottam az operációs rendszereknél. De már ott is nyögve nyelõs az egérkezelés (amikor a ablakban arrébb akarsz menni a keretet csak érintgetned szabad, különben rögtön a végégállásig szalad). Ha sokszor használod a PG-t, akkor két lehetõséged van (Hardveres vagy szoftveres):
1. Felteszed a vadonat új op. mellé a 98-at és, ha PG-ni akarsz, akkor 98-at indítod/átlépsz abba.
2. Keresel egy Pentium 1-est (mostanába mindenki megszabadulni igyekszik ezektõl) dobsz rá 98-at, meg a PG. Azt mehet a game. Én ezt mûvelem. Mert a jobb gépet a család nyüvi.
On

Garou
Koszonom a valaszt!

Csak arra kellett volna, hogy a mereteket leszedjem, tapasztalatbol tudom, hogy a blueprintek neha nem teljesen jok, ennel a jateknal meg ez azert csak rendben van. 😊

De megoldom akkor rajzokbol/fotokbol. Koszonom a linkeket!

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

LeonSilver
ATIsokk, van új gatyaliszt!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Tyûûû a mindenit , na a pap ozt tud repülni 😊 meg kávét is inni egyszerre 😊 az zsíííír! 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Hát annyira nekem nem jött be. Újabb flight model amit megkéne tanulni. Már megint.

De a grij utána az zsííír vót <#taps><#taps><#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Feléledt a Battle of Britain szerver, UP3 RC3 -al megy, most ott gyûlik a nép.
A stat oldalt is felélesztették: FBDj Stats

Willenbrock
Most is fenn van a gépemen 😊Szmolenszk,Kijev,Moszkva,Sztalingrád és Kurszk-ezeket mind sikerült hard beállítással megnyerni.A Budapesti csatát viszont a mai napig sem sikerült.

Willenbrock
Kösz.kipróbálom.

VO101Tom
Jah, hogy az aláírásban. Azt nem néztem <#idiota> Tényleg jók.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Nézd meg a cuccait tezsvírem ( www.peterbalogh3d.com/picture_gallery ), egész faszák 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Hello.
Mi nem nagyon kalapáltuk szét a játékot, angol oldalakon nézz utána, ahol ezeket az Ultrapack Modokat is csinálják. Ott biztos elmondják mit és hogyan tudsz beleturkálni.

Másrészrõl viszont szerintem ezek a modellek annyira gagyik (CG szempontból), hogy ezeket sem lemásolni, sem sablonnak használni nem érdemes. Egy játék készítésekor az elsõdleges szempont a sebesség, ezért ezek a modellek - fõleg az il-2 modelljei - nagyon elnagyoltak. Nincsenek lekerekítések, csak törések, sokat trükköznek a textúrákkal, és azzal, hogy "messzirõl" kell jól kinéznie. A COD gépei már sokkal jobbak, de azt még nem moddolják ennyire (meg persze B-17 nincs is).

Nagyfelbontású háromnézeti rajzok (mondjuk innen), és rengeteg részletfotó (azok meg pl innen) beszerzése után szerintem nulláról kezdd felépíteni, sokkal jobban jársz vele. Ha minõségi rajzot csinálsz akkor is, ha csak most tanulod a 3D-t akkor is.

www.pumaszallas.hu

Garou
Üdv!

Van annak valami módja, hogy a játékban szereplõ 3D modelleket valahogy kiexportáljam? Modelleznék egy B17-et, és jó lenne referenciának a játékbeli modell. Ez megoldható valahogy, illetve van valami oldal, ahol ennek utána tudok nézni? Még sosem csináltam ilyet, ezért kérdezem itt, semmi ötletem sincs, mit hol merre kéne ügyködni.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Zpogi
Akinek fejjel lefelé sem ömlött ki a kávéja!

LINK

VO101Tom
Amikor régebben UP-t frissítettünk, akkoriban olvastam, hogy a jsgme-ben kapcsoljunk ki minden modot az install idejére, de ha nem figyelmeztetnek rá feltûnõen, állandóan, akkor gondolom ez inkább csak javaslat, mint követelmény.

www.pumaszallas.hu

megnézem. Tom, még annyit, hogy ha felraktam az UP3-at a szûz 4.10.1-re, akkor a mod kapcsolóval aktiváljam az UP3 ha felakarom rakni az RC2 és 3-at, vagy ne?

VO101Tom
ha ki és bedugod, akkor elállítódhat az alapértelmezett felvételi eszköz. Azt nézd meg, hogy ts-ben az a bemenet van-e beállítva, ahova dugva van.

www.pumaszallas.hu

Sokan panaszkodtak, hogy alig értik amit mondok. Nagyon halk a hangom holott majdnem ordítok a mikibe. A Realtek HD Audio Managerben a mikrofon fülnél próbáltam kalibrálni a mikit, mert ez ált. mindíg segít, de most ez sem mûködik, mert a hangsáv meg sem moccan mintha nem is mûködne a mikim. Valakikenek ötlete? Jó helyre van bedugva minden.

Szerintem sok sok év után, ez az amit sokan vártak!

Én is agyon vissza,orrba szájba. És tényleg nem durvább.
A Pancer g.egy játék, a hoi3 egy stratégiai-történelmi szimulátor..a legjobb a témában. Nem egy kategória..viszont Laca mutatok neked valamit!

Her Laca
Dehogy durvább. Fiatal vagy ,azt se tudod mit beszélsz😊)
Meg se születtél még amikor ezt toltuk😊

Nohab
Még szedem le, de utána felmegyek tsre.
Na, elsõre meglett az il2 telepítõje 😊) Csak most meg nincs kedvem feltelepíteni... hallott már valaki ilyet <#idiota>

mijki
Hearts of Iron 3 durvább 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Ezzel kellene játszani😊
Szerintem mindenféle testhelyzetben végigtoltam annó😊
Lehet ezt modern gépeken játszani?

mijki
MOST 😛

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Még sok is. 😊

Nohab
Benne vagyok, az operation awowheadet is sikerült megszereznem. Mikor kezdjük? Esetleg egy evolutiont is megpróbálhatnánk.
Her Laca
Egyrészt. Másrészt ,béna vagyok hozzá. Harmadrészt ,nem köt le,negyedrészt meg pont nem érdekel😊) Kielégítõ volt a válasz?😊

Az a vicc, hogy még ezt sem felejtettem ki 😞 Most ott tartok, hogy felkutatom hová tettem a il2 cd-t és kezdem az egészet elölrõl az egészet. Ez sajnos nem lesz egyszerû menet, mert a folytonos lakásfelújítások miatt kitudja hová kallódott. Szerencsére a 4.10.1-el tudok játszani.

mijki
Akkor csinálok egy küldit ezzel az I44-es móddal.

mijki
Mért nem? Csak nem akarod hogy lelõjenek? 😄

Szepy, lehet kifelejtettél egy lépést a legelején. Mielõtt átmásolod az Il-2 tartalmát(az említett könyvtárak kivételével) indítsd el a JSGME-t és állítsd át csak "stock 4.10.1"-re. Ha ezt nem tetted meg, bekavarhat.

VO101Tom
Pár napja szedtem le, a többiek is csak most szedik, próbálgatni kell még. Arma Launcherrel teljesen jól kezelhetõ, ki/be kapcsolható.
Online viszont már voltam olyan küldin, amit nem kifejezetten ehhez csináltak, ott az ellenfelek egyenruhája nem változott, maradt az arab-amerikai ruha. Ezt nem nevezném bugnak, inkább rossz küldetés szerkesztésnek. Egy Evolution szerû küldit (Domination néven is futnak), amit viszont kifejezetten ehhez csináltak, azt már szedtem le, de azt még nem volt idõm kipróbálni.

Ma este megnézhetnénk, ha lenne kedvetek...

www.pumaszallas.hu

mijki
szerintem nagyon faja mód

Her Laca
Nekem megvan az eredeti. És nem akarok multizni vele<#eplus2>
De csinálj küldiket😊

PhantomAss
próbáltad már? nemtom mennyire lehet bugos
nekem megvan az eredeti arrowhead, steames, lehet kipróbálom

GOOBY, pls

VO101Tom
Ha megvan az Operation Arrowhead is, akkor érdemes kipróbálni ezt a MOD-ot: Invasion 1944, Armaholic link

video1
video2
video3

www.pumaszallas.hu

mijki
OFF:

Akinek megvan az Arma 2, az jönne coop-ozni párszor esténként?
Csinálnék küldiket.

Elsõsorban alap Arma 2-vel, hogy akinek nincs meg az is jöhessen Arma 2:Free.vel.

De a Combined Operations is megvan és hozzá az ACE mód.

ON:

acidrain
A memoriahasználat csuszkáját huzd ki teljesen balra.