IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Tegnap felmentem Savasékkal a spit vs 109 mod-ra. F-4-es Messer volt 1943-as 9-es spitek ellen. De nem emiatt aggódtam, hanem azért, mert idejét sem tudtam mikor ragadtam joyt legutoljára, de rá kellett jönnöm, a repülés olyan mint a biciglizés. Nem lehet elfelejteni.

Minden úgy ment, mint a régi szép időkben. 2x törtem ki a futót felszálláskor mire a 3-dik végre sikerült. Megláttam egy spitet és megcsaptam. Kicsit csodálkoztam, hogy pillanatok alatt már a spit kergetett engem. De segítségemre sietett egy macchi. Most már végre a spitre sikerült koncentrálnom. Jól megkergettem én is, majd kínkeservesen de sikerült lelőnöm. Akkor döbbentem rá, hogy én a szerencsétlen macchit lőttem le, aki a segítségemre jött. A következő pillanatban már kidobott a server frendly kill miatt. Nem tudom, hogy a spit mindez idő alatt mit csinált, de biztos hogy harcképtelenné vált a röhögéstől