IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Az ablak így bejön,de továbbra is az a gond hogy mikor gépet kéne kiválasztani vagy a fly-ra nyomok akkor vibrálva lefagy.Többféle beállítással is próbálkoztam már,offline módban rendesen megy a játék.Mi lehet a baj?

VO101Tom
az il2fb.exe mellett látok egy il2fb.ini-t, benne ez van:

ModType=3
RamSize=1024
AutoStart=1
StartDelay=10
ExitWithIL2=1
TIR=1
ExpertMode=1
LAA=0
MultipleInstances=0

Nemtom ez segít-e, egy próbát megér.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
A Strait of Magellan pályán tapasztaltam ezeket.

Willenbrock
Baj van mikor fellépek a Mig vs Sabre-re.Betölti a pályát de aztán mikor kiválasztom a gépet annak a textúráján foltok vannak vagy vibrálni kezd a képernyõ és lefagy az egész játék.Mikor a fly-t lenyomom mindíg vibrál és kifagy.Lehet hogy azon a memóriabeállítós ablakon jelöltem be rosszul valamit?Csak nem tudom azt sem honnan lehet azt az ablakot elõhívni.Az ideg mingyárt szétvet<#duhos2>

Willenbrock
Hogy lehet elindítani azt az ablakot ahol memóriát lehet beállítani?Eleinte kiválasztottam azt a lehetõséget hogy visszaszámolás nélkül indítsa az il-2-t és hogy kilépéskor állítsa le.Most meg nem tudom változtatni a beállításokat emiatt,mert nem tudom hogy az il-2-tõl külön hogy indul el.

Végtére is ugyanezt csináltam. Létrehoztam egy új könyvtárat, pl: il2 UP3. Ebbe belemásoltam mindent a régibõl, kivéve azokat a könyvtárakat, amiket Ata mondott. Elvileg így lett egy szûz 4.10.1-es il2, amire rápakoltam az UP3-at az RC2/3-al egyetemben. Sejtem ott baxtam el, hogy az UP3-at nem a játék gyökér könyvtárába installátam, hanem a az UP_3.0-RC könyvtárba, viszont az RC2/3-akat már a gyökérbe. Sajnos nem jelentett megoldást, az sem, hogy az UP_3.0-RC könyvtárba installát cuccokat áthelyeztem a gyökér könyvtárba 😞

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Felpeccseled 4.10.1-ig (4.08,9,10,10.1)Aztán erre az UP3RC,RC2,RC3 és kész.Végén jsgme-ben aktiválod.

Willenbrock
Most jó,sikerült a Mig vs sabre szerverre csatlakozni,gondoltam belevetem magam a jet harcba-erre valami 1945-ös Iwo Jimás pálya megy a régi kávédarálókkal.Remélem hamarosan váltanak valami Koreás pályára.

Bakker mit és hol rontottam el? Nem jó 😞

Lehet újra leszedem az RC2-õt.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

sure <#pias>

VO101Tom
khmm... elolvastad te rendesen, mi kell az UP-hoz?... <#whatever><#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Bakker Tom! Mondtam már, hogy neked Helpdeskes-nek kellett volna menned? <#nevetes1> Sajnos még mindig nem jó, mert az RC2-3-at is le kell szednem. Savas kollégának ezúton is köszi a tippet.

VO101Tom
Ja ok. Akkor nem szólok semmit, ezeket a plusz modokat én már kihagytam, elég nekem az UP magában.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
khmm... próbáltál mondjuk 8000 m fölé emelkedni? 😊
A Spit IIa-n kívül minden más gép jelentõsen kevesebbet tud teljesítményben, mint amennyit kellene. Szerencsére (?) az angol és német vadászokat ez egyformán érinti, ahol nincs SpitIIa, nagyon jó kis csaták alakulnak ki. Ahol van... nos... arról a szerverrõl le kell lépni 😊

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Van egy olyan patch hogy Up 3.0DF server.Múltkor ezt is mutatta a Lobby a Mig-15 vs Sabre szerverhez követelményként.A sima UP3 RC3-mal tényleg nem engedett belépni úgyhogy rászabadítottam ezt a 73 megás patchet és utána nem ment a játék.Most megnéztem a lobbyn,már csak a sima UP3 RC3-at jelzi követelménynek.Kezdem újra a telepítést.:/

Mégiscsak sikerült kialakítani egy ~6*5*3 km-es teljesen átlátszatlan felhõcsoportot csapadék nélkül. Oldalról repültem bele ME-110-essel kb 2000 méteren. Azonnal elkezdett jegesedni, és teljes gázon sem tudtam tartani a magasságot, így kiestem az alján kb.800 méteren. Szerencsémre visszanyerte a teljesítményt, így nem álltam bele a földbe. Sokat kell még edzeni a fejlesztõknek az biztos.
VO101Tom
Nem értem, milyen szerver patchet akarsz installálni?

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Nekem az nem megy hogy a UP3 DF szerver patch-et mikor hova kell installálni,mert az UP3 RC3 rendben feltelepült 4.10.1-re de a szerver patch installálása és jgsm-ben való hozzáadása után elromlott az egész.

VO101Tom
HL-t elindítod, majd kilépsz (nem bezárod, kilépsz 😊 ), és újracsatlakozáskor amikor a connectre klikklesz, akkor nyomod a Ctrl-t és a Shift-et is. Ezután feldobja az il2fb.exe választó ablakot.

www.pumaszallas.hu

Na most már 2x van fent az il2 a gépemen. Van a "régi hagyományos verzió" meg az új UP3-ra tuningolt. Az UP3-mal kapott Generative Mod Enablerrel beállítottam az up3.0-át ahogy kell. Elindítottam az il2fb.exe-t is hogy beállítsam hány memórát kezeljen (max.-ot) és hogy hogyan indítsa a játékot. Egy dolog nem megy:

Ha a Hyper Lobbyval beakarok lépni egy UP3-as szeróra, akkor ne a régi verziót akarja már elindítani. Hol állítom be a HL-t?

Willenbrock
Persze hogy nincs de elõször Mig Alley 2 címszóra találtem meg ezt a játékot,kezdtem örülni-hátha lesz 2. része utána láttam mi ez.A Mig Alley minõséget jelentett régen.

Rainbow Six 1, 2, 3 <#nevetes1>

Van játék amit Tom Clancy nevével illetek és nem árkád???

Willenbrock
Mig Alley 2-nek is írják ezt a játékot,de sajnos a Hawk sorozat része,így hát csak egy gyenge árkád lehet.A koreai táj,a gépek viszont nagyon szépek.

Na ezt most kipróbálom. Létrehozok egy másik könyvtárat is ami majd UP3-as lesz, azon könyvtárak kivételével amiket felsoroltál. De nekem MODS könyvtáram nem volt. Annyival kevesebb gond 😊

Este jössz repülni?

<#ticking>

LeonSilver
Én igen. Csak még az nem tisztázott, hogy melyik pénteken ... <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pénteken patch? Valaki hallott ilyet?
A remény hal meg utoljára.

Matthew Baker
Köszönöm!

Új logó by: berczely (Y)

LeonSilver
Nem is akartam 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

VO101Tom
A mostanit nem kell leszedni, mert teljesen jó infót ad az alapoktól kezdve. A rendszeresen frissülõ cuccoknak kell egy link, ami kár lehet a pumaszállásos is, engem egyáltalán nem zavar, azé' van hogy használjuk 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Drága véreim!
Valaki legyen olyan szíves és öntse emészthetõ formába a FAKK-ot. Én felteszem valahova, vagy akár mehet a pumákhoz is én meg kirakom a linket a banner alá.

szekelyland
Mondjuk asszem harmadszorra írom mindezt itt le, de jól van, fogjuk a keresõre.... 😄

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Ha az up 2.01 fent vana 4.10.1 el együtt, akkor a köv az eljárás: A JSGME-ben beállítod h stock 4.10.1 menjen. Utána szépen letörlöd az il2 mappából a -MODS, Files, jsgmemods,HSFX, mod_slot_coop és UPUpdate mappákat, majd rácsomagolod az Up 3.0 -át. A JSGME ben kiválasztod az UP3 at, majd indításkor újból kiválasztod az UP 3-at, megadod h mennyi ramot szándékozol hagyni a gémnek és voilá... Ja és mindezekelõtt biztonsági másolatot az Il2 mappáról, ne érjen utol a csuklás engem sörözés közben (félóra múlva), mert vmi nem megy és lenyomtad az il2-döt...
Gud luk!!!!

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ebben az esõs idõben gondolkodom, hogy a már letöltött UP3-at felrakom. Tudom hogy már párszor leírtátok mi a teendõ és én próbáltam is vissza keresni, de ha a fórum keresõjébe beírom, akkor nem hoz fel semmit. Tudom, hogy nem az én hibám, hanem a fórum motor vacakol. Ezért (is) kéne a FAQ-ot frissíteni.

Srácok, emiatt kéne frissíteni a F.A.Q-ot.

mijki
Lassan ellehetne CoD-ban küldiket csinálni és lanozni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Matthew Baker
Kiegészítõk alatt az Up-t és a patchokat értem*

Matthew Baker
üdv tudom hogy rengetegszer volt már de remélem sokadszor is leírjátok mi az IL-2 1946 és a kiegészítõk pontos telepítési sorrendje???

VO101Tom
Naná 😊 Kiskala elég jó messzire is. A 20-as is, de ott nagyon pontatlan már...
De most tesztelgetem, az E-1 ben lévõ beobachtung lõszernek nincs önmegsemmisítõje... valamit nagyon elqrtak 1C-nél <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

300 m-nél távolabbra Ti szoktatok lõni bármivel is???

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Most írta az 1C-re egy srác, hogy E-1 -be CSAK beobachtung lõszert szabad tárazni, akkor 10-bõl 9-szer vagy robban, vagy lekapja a másik szárnyát. Ezzel ugye 300m-nél távolabbra nem lehet lõni, de hát valamit valamiért...

Hú, várom már a 20-as robbanót, milyen vadállat lesz az <#eplus2>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Sajnos nagyon sok mindent félkészen adtak ki. Most kalapálják össze ahogy tudják, de ez elég lassan megy.

www.pumaszallas.hu

DummyBoy
Nekem anno CM Stacker-em volt, abban pihent egy Innovatek+Laign+Orbano féle full vízhûtés ...

A barátaim rendszeresen lekapcsolták a gépemet, mikor odaültek elé, mert nem hallották, hogy megy, monitor kikapcsolva ... Nekem az volt az ûber ...

Sajnáltam is eladni, de komplett gépet vettem az árából, mikor már nem volt szükségem a hangtalanságra ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Az Il-2 jelenleg nagyságrendekkel komolyabb felhõprofilokkal rendelkezik.
Ezért sem értem ezt a szerény felhozatalt.
VO101Tom
Az elõzõleg sokat hangoztatott dinamikus idõjárási modell - sok más dologgal együtt - még most van kidolgozás alatt. Il-2 felhõkön kívül mást nem nagyon találsz még.

www.pumaszallas.hu

Megtaláltam, köszönöm.
Sajnos, ahhoz képest, hogy az angliai idõjárás egyik kellemetlen velejárója a vastag sûrû felhõzet eléggé hanyag módon jártak el ebben az ügyben a programozók. Összefüggõ felhõzetet nem sikerült beállítanom, se esõt, se villámot, se vihart, csak sötétebb kumuluszokat. Egyedül a felhõalap magasságát sikerült változtatni érdemben.
Nohab
Objektumoknál kellett lerakni a felhõt. Pár érdekességet még fogsz ott találni.