IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ModType=3
RamSize=1024
AutoStart=1
StartDelay=10
ExitWithIL2=1
TIR=1
ExpertMode=1
LAA=0
MultipleInstances=0
Nemtom ez segít-e, egy próbát megér.
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A Spit IIa-n kívül minden más gép jelentõsen kevesebbet tud teljesítményben, mint amennyit kellene. Szerencsére (?) az angol és német vadászokat ez egyformán érinti, ahol nincs SpitIIa, nagyon jó kis csaták alakulnak ki. Ahol van... nos... arról a szerverrõl le kell lépni 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ha a Hyper Lobbyval beakarok lépni egy UP3-as szeróra, akkor ne a régi verziót akarja már elindítani. Hol állítom be a HL-t?
Este jössz repülni?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A remény hal meg utoljára.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Valaki legyen olyan szíves és öntse emészthetõ formába a FAKK-ot. Én felteszem valahova, vagy akár mehet a pumákhoz is én meg kirakom a linket a banner alá.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Gud luk!!!!
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Új logó by: berczely (Y)
De most tesztelgetem, az E-1 ben lévõ beobachtung lõszernek nincs önmegsemmisítõje... valamit nagyon elqrtak 1C-nél <#zavart1>#zavart1>
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
Hú, várom már a 20-as robbanót, milyen vadállat lesz az <#eplus2>#eplus2>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A barátaim rendszeresen lekapcsolták a gépemet, mikor odaültek elé, mert nem hallották, hogy megy, monitor kikapcsolva ... Nekem az volt az ûber ...
Sajnáltam is eladni, de komplett gépet vettem az árából, mikor már nem volt szükségem a hangtalanságra ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ezért sem értem ezt a szerény felhozatalt.
www.pumaszallas.hu
Sajnos, ahhoz képest, hogy az angliai idõjárás egyik kellemetlen velejárója a vastag sûrû felhõzet eléggé hanyag módon jártak el ebben az ügyben a programozók. Összefüggõ felhõzetet nem sikerült beállítanom, se esõt, se villámot, se vihart, csak sötétebb kumuluszokat. Egyedül a felhõalap magasságát sikerült változtatni érdemben.