IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
fischi #52906 Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy ez az új 4.11 patch mennyi mindent ad az alap játékhoz?? Ultrapack 3 van a gépen, ha jól vettem ki a GYIKból, akkor erre nem kéne telepíteni ezt a patchet. Ha azonban a játékot elölről telepíteném, és arra raknám a 4.11-ig való patcheket, és rá az Ultrapack 3.- at, akkor sem működne,?
Másik kérdés: A Cliffs of Dover játék az NVDIA 9600m GT laptop karin (512 mb- os) menne??
És egy utolsó, kissé szégyellve leírt kérdés. Újra raktam a gépet, előtte ment szépen az Il-2. A pumaszálláson való leírás hatására akkor másik partícióra raktam fel a játékot, szépen ment is. Újra telepítés után kissé kínlódni kellett mert hiába raktam ki a parancsikont újra, nem akarta indítani a játékot. Nagy nehezen elindítottam, utána tegnap előttig ment mint a parancsolat. Aztán most újra hiába kattintok az indításra nem csinál semmit. Mit kellene a rendszer meghajtóra rakni, hogy könnyen induljon?? Mert gondolom, hiába raktam anno a másik particióra, csak valahová még rakhatott valami fontosabb file-t ami az újra telepítés során eltűnt???
Válaszokat előre is köszönöm- Kellemes Ünnepeket a fórumozóknak!