IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
Küldjed.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nincs valakinek véletlenül az IL2 1946-hoz olyan Messzer Emil skin-je, ahol a test sötétzöld az orr rész pedig sárga? Köszi
Her Laca
OK:) Akkor 8 ezer magyar jó forintért:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ja. Ilyenekkel vigyázz Laca! Igaz ez nem az egyesült állatok, de ott például egy picsa kapott egy autót néhány rugóért ... Mert a kereskedõ azt mondta, hogy x rugó az autó ára. A bíróság meg a muffnak adott igazad :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én is azt szerettem benne, hogy elfért benne minden és szellõzött faszán. Mondjuk én az oldallapra vágtam egy likat, egy 10centis PAPST ventinek. Ez a venti egyébként a mostani gépben is benne van (uygan úgy van egy lik a gép ódalán). Annyit még, hogy ez a PAPST egy 286-os gép tápjában volt. Tehát olyan 15-16 éves legalább de ugyan olyan csendes mint újkorában! 7 voltot kap a táptól, így nem forog mint az õrüttek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
8 papírért odaadom:) Veszek egy Thermaltake Armor A90 et ez meg fölösleges lesz így.
Igazság szerint imádom, ebben nincs olyan,hogy nem férek el,a pc mellé még a kutyám is elfér benne:) Hûvös is ,de ki akarok próbálni egy alsó tápos elrendezést is. Mondjuk ebben még van anyag ,böhöm nehéz egy jószág.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ez de fasza. Nekem régen nagy toronyba volt a motyóm, nagyon szerettem. Ez hogyé van?

Her Laca
Srácok. Kell e valakinek egy chieftech nagy torony?
Ilyen,full fekete.

acidrain
Teljesen egyetértek! <#taps><#eljen><#worship>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

<#smile>

VO101Tom
Ezt nem is tudtam :)))

www.pumaszallas.hu

Nohab
Most már így beugrott, hogy tényleg lehet. Offline nem nagyon repkedtem már az újabbakkal.
V Domino
Miért ne lehetne?
artivizsla:a Quick Mission menüben a Target-et állítsd át Scramble-re,akkor a földön kezdesz meg a Friendly gépek is,ha állítasz be.

R.I.P. White Europe

pardon, a 2-dik képet.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nézzétek meg a 3. képet. Attól totál kész vagyok. Annyira lírai, hogy akár Leonardo vagy Michelangelo is elkövethette volna...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Basszus...az jó pár év. A Rofban alap...ezért nem értem én ezt.

Kedvenc kép Picassotól ugyanaz,és be is akartam linkelni a korai képeket is..de lusta voltam. Amit írtál a kiállításról, na az ilyen """mûvészt""""kellene elküldeni valahová..

Szívembõl szóltál, de Picasso-t meg kell hogy védjem!

Picasso-t mindenki a kubizmus korszakából ismeri (csak). De ott volt a korai kék és rózsaszín korszaka is. Arról már kevesebben hallottak.
Azok a korszakai kétség kívül könnyebben emészthetõk. Én is akkor kedveltem meg. A Guernica meg úgy mester mû, ahogy van! Egyszerûen nincs jobb módszer úgy ábrázolni azt a borzalmat amit egy szõnyeg bombázás mûvelni képes mint ahogy P. megtette. Az, hogy a kislányát is hasonló stílusban festegette, már nekem is meredek, de a zsenialitásában akkor sem kételkedek.

Hadd mondjak el egy személyes történetet. Én, középsuliban mûvész tagozatos iskolába jártam. Tanítottak rajzot, mûvészet történetet, mintázást stb. Számomra középszerû mûvész tanárok tanították mindezt, akik mivel nem érvényesültek a mûveikkel, hát tanítottak éhbérért. Gondolhatjátok hogy...

Az osztálytársaim mind képzõ meg iparmûvészetire akartak bejutni. Hát én nem! Akkor ment el az egésztõl a kedvem egy életre, amikor elküldtek minket egy kiállításra a miskolci galériába. Nem hiszitek el mi volt! Az összes kép, ugyanazt ábrázolta. Magyarán egy f@szt (!) de szó szerint ahogy mondom! De olyan stílusban ábrázolva, ahogy azt a falfirkákon is látni a fogyi gyerekek által. Némelyik vásznon több is volt kisebb nagyobb méretben össze vissza. És olyan buzi címeik voltak 3 nyelven (angol, magyar, német) hogy példáúl "esjthajnal" "ébredés" "ábránd" meg hasonlók. Már mindenki kiakadt közölünk. Nem hittünk a szemünknek, pedig 16-17 évesen eléggé fogékonyak voltunk a marhaságra de ez már nekünk is sok volt. Már kajakra azt olvasgattuk, hogy a magyar címek hogy vannak angolul meg németül.

Hát talán ez is közre játszhatott, hogy mérnöknek mentem és nem bántam meg.

Ezeekt is Picasso követte el. Gondoltátok volna? Érdemes megnézni párat.

Nohab
Tom gondolatait idézve: Addig nem lesznek fizikailag lemodellezve a fák, míg minden gép nem megy maximum forest/fa beállításokkal. Addig csak vattafákk vannak.
Nohab
A gyors küldetéseket nem lehet felszállással kezdeni. Ezért gyors küldetések.

-----

"...Természetesen sok gyökérség is van az elemzések között, (sõt volt ,hogy az író mondta:mi van?..."

Ez általában akkor van, ha egy totál hozzá nem értõ mondja/írja.

Például a nagybácsikám csinált egy festményt, amiben dominált a rózsaszín. A kiállításán az egyik sznob ismerõse mikor meglátta valami ilyesmit mondott: "...hát igen, már itt tudta, hogy lánya fog születni..." Meg se ismerte a mostani feleségét, mikor készült a mûve...

Amúgy egyik nap a Tények megint alakított. "A komodói varánusz méreggel öl."
Van már valami (konkrét) infó, hogy ha ne agy isten kiadnák már a patchet, mit javítanak ? Ami érdekel-
a teljesen modellezett mûszerfal, az optimalizálás,<#alien> és a fizikailag is létezõ fákk!

IL2 1946-ban be lehet állítani valamivel, hogy a gyors küldetések a felszállással kezdõdjenek és ne egybõl a levegõben ? Köszi
Nana. Ez így, nem igaz. Pilinszky-ig ha ismertem az adott író életét, és elolvastam egy versét, általában az jött le amit az elemzésben is olvastam utána. A fent említett írónál volt az, hogy ötletem sem volt mirõl van szó.
Természetesen sok gyökérség is van az elemzések között, (sõt volt ,hogy az író mondta:mi van?<#wow1>) de azért sokan meg jól látják.

Sanyo
Az ilyen maszatolás nálam kb. egy szinten van a verselemzéssel. Áltudomány és totál értelmetlen.

www.pcpilot.hu

A helyzet az, hogy ha úgy is elkelt volna 900000 dollárért,hogy nem tudják ki õ, akkor ok. De így<#alien>.
Amúgy lehet tényleg jó. Ehhez aztán már tényleg nem értek.

LeonSilver
Valamelyik unokámnak adok három vödör diszperzitet, különb képet csinál mint ez a szerencsétlen. A sok buzeráns sznob meg majd rohan megvenni ezeket a szarokat, meg majd megszakértik, hogy mit is akart kifejezni a mûvész úr. Okádnom kell néha a nagy, nyugati szarkupactól.

Ki sem néztem volna az öregbõl..

VO101Tom
Ezek szerint ti nem vennétek meg a mûvész úr egyik festményét sem? <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Így van. Néha Picasso még ok, meg a hasonló elvont képek, de ami annál továbbmegy, az már nekem is sok.

LeonSilver
Persze. CSak nekünk, mezei halandóknak van így :) Ezt csak bizonyos réteg tudja élvezni, már ha élvezik egyáltalán. De én mondjuk így vagyok a festõkkel is. Biztosan sokan megköveznek de nekem Picasso vagy Dali nem igazán jön be. Nekem a FESTÕ MÛVÉSZ ott kezdõdik, hogy Leonardo és ott végzõdik, hogy Munkácsy.

Dettó. Bár azért nincsen így, csak sajna nekem is ez jön le.

LeonSilver
Na. Hát azért így már mindjárt más. AZt a koncertfelvételt kb. 15 másodpercig bírtam fülileg ;)

LeonSilver
Az úgynevezett "modern jazz"-t én sem kedvelem. Tök disszonáns, élvezhetetlen a legtöbb. Szinte azt lehet mondani, hogy véletlenszerûen csépelik a hangszereket, majd csak lesz valami alapon.

Her Laca
http://www.youtube.com/v/utNPTB7DcX0&version=3
Pontosítok:) Így élvezhetõbb.

Egy közeli családtagom jazzt tanít, és komponál'.
Ez a zene még nekem is tetszik, pedig a jazz nekem sokszor sok.<#smile>

Her Laca
http://www.youtube.com/v/yVRvUJxZHhQ&version=3

Jaj:) Ahogy vénülök egyre jobban tetszenek ezek a verdák:)

mijki
Csak vasárnapig ingyenes! Hétfõtõl 4 euró!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
http://www.youtube.com/v/2IHpi3Ym13E&version=3

Én mostanában õt hallgatom. Bírom a hangját:)

Willenbrock
Kösz,csak annyit értettem ebbõl hogy út oldala+kocsik a fordító sem adott értelmes választ.

Sanyo
Izé, "right" szóval balkormányos, a jobb oldalon. :D Azt kérdezi, hogy melyik oldalon mennek az autók Amerikában.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Írd be, hogy "left". :)

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Na hát melyik oldalon köll közlekennyi ámedikában tezsvírem?

Willenbrock
A combatsimre regisztálásnál kérdést tesz fel amire egy jó válasz van(utálom az ilyet,nem mindenki tud angolul!)
Erre mi a válasz?:Cars drive on which side of the road in America?
Elõre kösz.

Her Laca

A steamen van egy új repülõs online játék:) Ingyenes ahogy látom.

Köszönöm s segítségeteket majd kipróbálom.
<#eljen>Jóféle

A Béna.

LeonSilver
Ez most megint nagyon off lesz :D de nem bírok magammal. Most leltem erre és hát rögvest rabul is ejtett. Esetleg ismeri valaki és csak nekem újdonság??

http://www.youtube.com/v/gROayfaxfIo&version=3

bazza
Sziasztok! Egy kis segítség kellene: Újra repülni támadt kedvem, feltettem az 1946-ot, 4.10.1 patchelt, megy szépen, pár dogfight után karriert akartam kezdeni, de bármelyiket is választom ki a "létrehozás" gombra kattintva csak egy sípolást hallok, majd nem történik semmi. Valaki tudja mi a gond?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

VO101Tom
Emlékszem, online warban volt olyan szívatás, hogy beírod: hogy External View = Ctrl E (és ezzel nem is hazudsz <#eplus2>), majd röhögsz az "XY bailed out" üzeneteken :)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A 109-el teljesen jól lehet célozni, az egyik legjobb a játékban (légcsavarkörön át tüzelõ fegyvernél nem lényeg az összetartás). Nem szabad pumpálni a botot, nyugodtan, rendesen elétartva kell lõni.

Innentöltsd el a Horrido-t (13), ebben elmagyarázzák hogyan kell vélozni a revivel.

Utána indítsd el a játékot, és 4x belassítva próbálj célozni. Ott ugye nem érzésbõl, hanem tényleg a távolságot, irányt megbecsülve kell lõni, és még látod is hogyan repül a lövedék. Ehhez kapcsold le a kabin nézetet (Ctrl F1).

Bombázáshoz az elõzõ linken ugyanúgy van könyv (02), azt 43-ban Kassai repülõakadémián adták ki a bombázó tanoncoknak. Van benne zuhanószög táblázat, neked az lesz a legérdekesebb, meg ugye a módszerek, ahogy a revivel célozni kell.

262-est csak 80%-ig nyomd, emelkedj olyan 4-5000 magasra, majd vízszintesen elindulsz ki a világból. 5-600 fölött rátolhatod a 100%-ot is (ott már nem melegszik túl), de nagyon komphajósan kell vezetni, azonnal eldobja a sebességét, ha téped neki. Dogfightban szar, de az nagy élmény, hogy annyival cirkálhatsz, ahol még rád sem tud zuhanni a yak, mert már szétesik :) A Fóka is hasonló annyiban, hogy a végsebessége utolsó 100km/h -ját nagyon nehézkesen szedi össze, ott már a bothoz alig szabad hozzányúlni. Fontos, hoyg ne csússzon a gép (golyó legyen középen), vízszintes szárnnyal, nem rángatva, boton csak kicsit mozdítva kell repülni vele.

www.pumaszallas.hu