IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Igazság szerint imádom, ebben nincs olyan,hogy nem férek el,a pc mellé még a kutyám is elfér benne:) Hûvös is ,de ki akarok próbálni egy alsó tápos elrendezést is. Mondjuk ebben még van anyag ,böhöm nehéz egy jószág.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
artivizsla:a Quick Mission menüben a Target-et állítsd át Scramble-re,akkor a földön kezdesz meg a Friendly gépek is,ha állítasz be.
R.I.P. White Europe
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Picasso-t mindenki a kubizmus korszakából ismeri (csak). De ott volt a korai kék és rózsaszín korszaka is. Arról már kevesebben hallottak.
Azok a korszakai kétség kívül könnyebben emészthetõk. Én is akkor kedveltem meg. A Guernica meg úgy mester mû, ahogy van! Egyszerûen nincs jobb módszer úgy ábrázolni azt a borzalmat amit egy szõnyeg bombázás mûvelni képes mint ahogy P. megtette. Az, hogy a kislányát is hasonló stílusban festegette, már nekem is meredek, de a zsenialitásában akkor sem kételkedek.
Hadd mondjak el egy személyes történetet. Én, középsuliban mûvész tagozatos iskolába jártam. Tanítottak rajzot, mûvészet történetet, mintázást stb. Számomra középszerû mûvész tanárok tanították mindezt, akik mivel nem érvényesültek a mûveikkel, hát tanítottak éhbérért. Gondolhatjátok hogy...
Az osztálytársaim mind képzõ meg iparmûvészetire akartak bejutni. Hát én nem! Akkor ment el az egésztõl a kedvem egy életre, amikor elküldtek minket egy kiállításra a miskolci galériába. Nem hiszitek el mi volt! Az összes kép, ugyanazt ábrázolta. Magyarán egy f@szt (!) de szó szerint ahogy mondom! De olyan stílusban ábrázolva, ahogy azt a falfirkákon is látni a fogyi gyerekek által. Némelyik vásznon több is volt kisebb nagyobb méretben össze vissza. És olyan buzi címeik voltak 3 nyelven (angol, magyar, német) hogy példáúl "esjthajnal" "ébredés" "ábránd" meg hasonlók. Már mindenki kiakadt közölünk. Nem hittünk a szemünknek, pedig 16-17 évesen eléggé fogékonyak voltunk a marhaságra de ez már nekünk is sok volt. Már kajakra azt olvasgattuk, hogy a magyar címek hogy vannak angolul meg németül.
Hát talán ez is közre játszhatott, hogy mérnöknek mentem és nem bántam meg.
Ezeekt is Picasso követte el. Gondoltátok volna? Érdemes megnézni párat.
-----
"...Természetesen sok gyökérség is van az elemzések között, (sõt volt ,hogy az író mondta:mi van?..."
Ez általában akkor van, ha egy totál hozzá nem értõ mondja/írja.
Például a nagybácsikám csinált egy festményt, amiben dominált a rózsaszín. A kiállításán az egyik sznob ismerõse mikor meglátta valami ilyesmit mondott: "...hát igen, már itt tudta, hogy lánya fog születni..." Meg se ismerte a mostani feleségét, mikor készült a mûve...
Amúgy egyik nap a Tények megint alakított. "A komodói varánusz méreggel öl."
a teljesen modellezett mûszerfal, az optimalizálás,<#alien>#alien> és a fizikailag is létezõ fákk!
Természetesen sok gyökérség is van az elemzések között, (sõt volt ,hogy az író mondta:mi van?<#wow1>#wow1>) de azért sokan meg jól látják.
www.pcpilot.hu
Amúgy lehet tényleg jó. Ehhez aztán már tényleg nem értek.
www.pumaszallas.hu
Pontosítok:) Így élvezhetõbb.
Ez a zene még nekem is tetszik, pedig a jazz nekem sokszor sok.<#smile>#smile>
Jaj:) Ahogy vénülök egyre jobban tetszenek ezek a verdák:)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én mostanában õt hallgatom. Bírom a hangját:)
www.pcpilot.hu
Erre mi a válasz?:Cars drive on which side of the road in America?
Elõre kösz.
A steamen van egy új repülõs online játék:) Ingyenes ahogy látom.
A Béna.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
www.pumaszallas.hu
Innentöltsd el a Horrido-t (13), ebben elmagyarázzák hogyan kell vélozni a revivel.
Utána indítsd el a játékot, és 4x belassítva próbálj célozni. Ott ugye nem érzésbõl, hanem tényleg a távolságot, irányt megbecsülve kell lõni, és még látod is hogyan repül a lövedék. Ehhez kapcsold le a kabin nézetet (Ctrl F1).
Bombázáshoz az elõzõ linken ugyanúgy van könyv (02), azt 43-ban Kassai repülõakadémián adták ki a bombázó tanoncoknak. Van benne zuhanószög táblázat, neked az lesz a legérdekesebb, meg ugye a módszerek, ahogy a revivel célozni kell.
262-est csak 80%-ig nyomd, emelkedj olyan 4-5000 magasra, majd vízszintesen elindulsz ki a világból. 5-600 fölött rátolhatod a 100%-ot is (ott már nem melegszik túl), de nagyon komphajósan kell vezetni, azonnal eldobja a sebességét, ha téped neki. Dogfightban szar, de az nagy élmény, hogy annyival cirkálhatsz, ahol még rád sem tud zuhanni a yak, mert már szétesik :) A Fóka is hasonló annyiban, hogy a végsebessége utolsó 100km/h -ját nagyon nehézkesen szedi össze, ott már a bothoz alig szabad hozzányúlni. Fontos, hoyg ne csússzon a gép (golyó legyen középen), vízszintes szárnnyal, nem rángatva, boton csak kicsit mozdítva kell repülni vele.
www.pumaszallas.hu