IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Vettem egy könyvet az angliai csatáról szól és van benne egy rész.
"Wolf Münchmeyer az 1./ZG 2 Leutnantja ez alkalommal a szerencsésebb német pilóták közé tartozott. Még 50 év elteltével is élénken emlékszik erre a napra:
Augusztus 11-én Portland és Weymouth légterébe vezényeltek minket. Junkers Ju 88-asokat kísértünk. Ekkor alakult ki komolyabb légi csata, amelyben több száz repülőgép vett részt. Két előttem repülő Messerschmittet fedeztem, amikor oldalról hirtelen egy Spitfire támadt rám, amelyet egy Messerschmitt Bf-109-es követett szorosan. El kellett kerülnöm a nyomjelző lövedékek sorozatát, d
ezért megpróbáltam jobbra dönteni a gépemet, de elkéstem. A bal motorból füst tört elő és tudtam, nem tarthatom a pozíciómat a kötelékben. Balra és jobbra mindenütt Spitfire-ök vettek körül. Leborítottam, és teljes gázzal, csaknem függőleges zuhanórepülésben próbáltam menekülni: tudtam, hogy Messerschmittem nehezebb, következésképpen zuhanásban gyorsabb, mint a Spitfire. Legalább 800km/h-t érhettem el, a sebességmérő majdnem kiakadt. A tengerszinten végül sikerült kivennem a zuhanásból, de a támadóimat már sehol se láttam. Ekkor leállítottam a bal motort, vitorlába állítottam a légcsavart, és visszafordultam a támaszpont,St. Aubin felé. Másfél óra múlva leszálltam."
1, 800km/h-nál Il2-ben a 110-es szétesik nem?
2, Ha találok még ilyen történeteket a könyvben leírjam ide nektek?