IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Felhõben hatajkodtak. Ki nézi harc közben az iránytût😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#fejvakaras>Hogy ez nem jutott eszembe..

fecska
Áh nem értitek ti ezt a filmet nyílván úgy volt hogy a messza pilot leszállt Angliába, hogy tankoljon, mivel az volt a vágya, hogy írországba jusson, és ebben angolszász bajtársai segítették, kivéve azt az egy pilótát aki sz*rt és nem hallotta a felszólítást, hogy nem kell lelõni... szerintem így lehetett. De mivel legtöbbünk kék, ezért semmit nem tudunk a supermarine titkos fejlesztéseirõl (AGES - Anti-Gravity Emergecy System) már amit használhattak a kényszerleszállásnál.

Basszus 2 perc volt míg rájöttem , hogy Mónika show..<#nevetes1>
Elõször azt hittem valami latin kifejezés.

Most néztem meg...<#rinya>
te jó ég.
1.sehogy nem kerülhettek oda.(szerintem,max ha nyílegyenesen az volt a me109 célja,haza már nem, de az nem lehet)
2. Az angol csávó észre sem vette hogy átrepülte az ír tengert...bárkivel megeshet<#vigyor>
vagy én értettem valamit félre.

Inkább így:

térkép
Hát, lehet a szakértõk azzal mentegették magukat, hogy legalább a többi hülyeséget sikerült kivenniük a filmbõl. A szárnytörõs jeleneten és az azt követõ hihetetlen kényszerleszálláson kívül én azt nem értem: hogy kerültek Írországba? Nekem nagyon úgy tûnik, hogy a sziget a Bf-109-es hatótávolságán kívül esik... Még akkor is, ha nem tervez visszautat... Vagy vannak még csodák? :-)))

Itt egy térkép a kérdésrõl:

LeonSilver
LOL
Most jutott el a tudatomig, hogy mit írtál 😄
Bocs, nem is feltételeztem rólad, hogy mauniá saut nézel 😄 Csak úgy mondtam.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ja, valami olyasmi. Csetnyikek vagy usztasák, vagy ilyesmi.<#nevetes1>

LeonSilver
Egy kis komolytalanság.

Egy házaspár a New York-i Nemzeti Galériában egy mûvészeti kiállítást látogatott, ahol egy képet bámultak, ami teljesen összezavarta õket.
A kép három fekete, meztelen férfit ábrázolt egy padon ülve. Kettõjüknek a farka fekete volt, de a középen ülõnek rózsaszín. A galéria õre - aki néger volt - észrevette, hogy nem értik a képet, ezért felajánlotta segítségét. Közel fél óráig magyarázta, hogy a kép mennyire az afro-amerikai férfiak szexuális elnyomását ábrázolja, a fehér patriarchális társadalom által.
- Valójában - mutatott rá a galéria õre - néhány komoly kritikus azt hiszi, hogy a rózsaszín pénisz tükrözi a homoszexuális férfiaknak a mai társadalomban tapasztalt kulturális és szo-ciális hátrányosságát.
Miután az õr elment, egy láthatóan skót származású férfi lépett a párhoz és megkérdezte:
- Szeretnék tudni, valójában mit is ábrázol ez a kép?
- Aztán milyen alapon hiszi, hogy Ön többet tud, mint az õr? - kérdezte a házaspár.
- Mert én festettem - felelte a férfi - A helyzet az, hogy azok egyáltalán nem afro-amerikai férfiak. A képen három skót bányászt látnak. A különbség mindössze annyi, hogy a középsõ fickó hazament ebédre...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Csak nem a tököli reptéren a színházban?

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

<#smile>Pénz beszél. Gondolom rohadt nagy honoráriumot kapnak. Pár haverom most volt valami HBO film forgatáson statisztaként, és elég komoly kis lóvét kaptak.

Nesu
Ez egy kis film !!!

LeonSilver
?iért? Kulturáltan vitatkozni valamirõl (bármirõl) szerintem jó dolog és elõrébb viszi a dolgokat. 😉

Könnyen lehet, hogy úgy történt ahogy írod. Ebben az esetben a szagértõ mehet a búsba mert én mondjuk egybõl otthagytam volna a forgatást. Érted. Most aki ért hozzá egy kicsit is, az rajta röhög és nem a balfasz rendezõn.

Nem akarok vitázni , leszögezném. A konkrét tényeket sem tudom , a filmmel kapcsolatban. Viszont azt tudom, hogy ünnepelt tört. filmekben sok esetben azért vettek fel részeket úgy ahogy láthattad,mert jól néz ki a rendezõ szerint, miközben a tört.szakértõ majd. megõrült mondván lehet jól néz ki, de nem így használták\vagy nem így volt! Leszarták. Ezért éltem a gyanúval.

LeonSilver
Az én véleményem szerint az, hogy tudtak csinálni ezt - azt abszolút nem jelenti azt, hogy volt is ott szagértõ. Persze könnyen lehet, hogy volt valaki aki már látott eketaligát, de mint a felvételbõl is látszik ez az egyén lófasz volt nem szagértõ.

Na most ha az elõbb nézett videót összehozták, gépek, belsõ mûszerek ruházat,repülés,-voltak szakértõk. De, a szárnyletörés nem illik a képbe. Ezért gondolom a rendezõ szavát. Alekosz, cigánygyereket, Mónikát elvbõl nem nézek,de vagyok akkora bunkó , hogy a család sem nézheti.<#alien>
Viszont történelem mániás vagyok, és állandóan ezek a csatornák mennek,(mert mit néznék amúgy, max. a hírcsatornák) és majdnem megõrülök a sok állatságtól. Különösen az Angolszász történészek elképesztõen elfogultak(nemcsak 2vh esetében),persze vannak kivételek.

LeonSilver
Nem 100% lévén egy szaGértõ nem occo.

Lehet, hogy az ismeretterjesztõ filmek is szarok, de én még mindig inkább nézem azokat (és amennyire tudom megszûröm az infót) mintsem, hogy olyan szarokat nézzek mint alekosz, majka az ózdi faszparaszt vagy a hasonló szarokat 😉

Valószínû , hogy volt ott olyan..tuti. Csak hát a rendezõ meg a sok okos szerint(gondolom)ez így sokkal drámaibb vagy mi a sz*r.. Szinte az összes tört. film is így jár. Roma, gladiátor stb..már alig merek ilyeneket nézni. Az ismeret terjesztõk, meg rémálom.<#conf>

LeonSilver
Nem az a baj, hogy nem értenek hozzá fater, hisz' nem érthet mindenki mindenhez. A baj az, hogy nem látják ezt be és nem "hívnak" oda valakit akinek egy kis lövése van a dologhoz.

VO101Tom
Arról nem beszélve, hogy a fél szárnyú mesza még rossz irányba is pörög, nemcsak az ütközés iránya, hanem a megmaradt szárny felhajtóereje miatt is
Ehh, nem értenek ezek hozzá 😊

www.pumaszallas.hu

Ha az lett volna hogy légcsavarral hátulról belevág a farkába az a valóságban is elképzelhetõbb lett volna, mint ez a ez a...... erre nem mondok semmit! A valóságban csajkával nem egyszer csináltak hasonlót igaz ott fa légcsavar volt, és bombázók ellen leginkább. Bár azért ugyse életbiztositás, hát, nem tudom, túlélné-e úgy. Ez igy olyan gagyivá teszi. A 20-ast igy még Tom magyarázatával elfogadnám

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
A Hispanokat már az angliai csatában is beszerelték Spit II-be, igaz csak egy századba, és annyi baj volt velük, hogy rövidesen vissza is cserélték géppuskákra. Állítólag nem is lõttek le vele semmit, egyetlen He 111-est rongáltak meg, de az is hazajutott.
De ahogy nézem, itt sem mûködik 😉

www.pumaszallas.hu

Szánalmas... pedig van benne munka rendesen. Kár érte.

Amúgy vagy egy éve linkelte valaki, akkor még csak álló képek voltak a készülésrõl.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Hát igen,ilyen Hispano gépágyúk az mk.II-esen még nem voltak 1940-ben,csak az mk.V-be kezdték szerelni õket úgy tudom,nekem is ez tûnt fel elõször hiba gyanánt😊A fél szárnnyal végrehajtott kényszerleszállás nagyon elcseszte a jelenetet,a valóságban úgy fúródott volna a földbe pörögve mint egy rakéta,pedig szépen kidolgozott és élethû máskülönben a harci jelenet.

LeonSilver
http://www.theatlantic.com/infocus/2011/07/world-war-ii-the-battle-of-britain/100102/

"De az a szárnytörés már minden határon túlmegy 2.43 nál."

Hát még a leszállás...

Nem vagyok különösebben jártas a Spitfire történetében, de '40 novemberben a 20millis ágyúval szerelt nem lehetett túl gyakori.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyo
Il2 1946 akció a steamen, aki esetleg még érdekel. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca

Ezt találtam róla ,ez valami film.
De az a szárnytörés már minden határon túlmegy 2.43 nál.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

http://www.pcpilot.hu/repules/ma-vegrehajtotta-elso-felszallasat-a-felujitott-mig-15-uti.html

LeonSilver
Vót némi takarítás. Ne keresd Laca 😉

Her Laca

Her Laca

Ez miez?

Her Laca
IL-2 Sturmovik: 1946 vásárlása
NAPI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 23:43:13
-50%
9,99€
4,99€
KOSÁRHOZ ADÁS

A steamen akció van😊 Már ha valakit érdekel .

Her Laca
Hózentróger az alap😊

PhantomAss
hmmm és rövidnadrág sörhassal+hózentrógerrel (vagy mi)?
csomó német szeresse 😊

GOOBY, pls

Her Laca
Volt szomszédom (mellesleg több diplomás,hat nyelven beszélõ ,irgalmatlanul mûvelt ficak) tudta az alant felsorolt dolgokat emígy hordani,de még variálta is õket. A legkomolyabb a Savas által említett strandpapucs zoknival való viselése volt ami szigorúan az etikettnek megfelelõen térdig ért.. Na az már nálam is kiverte a biztit😊

LeonSilver
Az semmi! Én LÁTTAM a saját két szép szememmel:

- rövidgatya (ilyen régi típusú, "sport" vagy focista rövidnadrág)
- makkos félcipõ (barna)
- fehér zokni

Két hétig nem tudtam enni, mert folyamatosan röhögtem 😊

Her Laca
Kiegészítve kitûrt póló fölött hordott hasitasival,szigorúan hónalj alatt rögzítve kb 15-20 centivel ,és persze szorosra húzva.<#pias>

A f@szt! Szandál zokni combó az a póz <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Miben repkedjen, lábujjközös strandpapucsban? <#eplus2>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Willenbrock
Számos oldalon írják azt hogy ez a festés volt az övé a kanalfronton,míg a Lehrgeschwader 2-ben repült.
pl:itt is.

VO101Tom
akarom mondani 1. százada fehér...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
14 volt, de ennek nem sok jelentõsége van. Ezek a számok színezése századonként változott (egy osztály 1. százada sárga, 2. piros vagy fekete, 3. sárga, 4. (háború vége felé) kék), és csak század szinten voltak egyediek.
Szal fehér 14-es jelzéssel akár még Mairselle mellett is repülhetett valaki ugyanabban az osztályban 😊

www.pumaszallas.hu

Marseille azt hiszem sárga 14-es volt a sivatagban, a Kanalkampf idején használt számozását nem ismerem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
én is pont ezt akartam kérdezni, a 14-es nem Marseille száma volt?

Amúgy Tobak Tibi bácsira visszatérve, szerintem nagyon jó író volt. Én mindig az õ visszaemlékezéseit vártam a legjoban az Aranysasban/Top Gun-ban is, és a könyvei is nagyon jók. Hiányolom nagyon..

GOOBY, pls

Willenbrock
Egyébként ha jól tévedek ezt a festést Marseille gépe viselte az angliai csatában.