IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elõször azt hittem valami latin kifejezés.
te jó ég.
1.sehogy nem kerülhettek oda.(szerintem,max ha nyílegyenesen az volt a me109 célja,haza már nem, de az nem lehet)
2. Az angol csávó észre sem vette hogy átrepülte az ír tengert...bárkivel megeshet<#vigyor>#vigyor>
vagy én értettem valamit félre.
Itt egy térkép a kérdésrõl:
Most jutott el a tudatomig, hogy mit írtál 😄
Bocs, nem is feltételeztem rólad, hogy mauniá saut nézel 😄 Csak úgy mondtam.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egy házaspár a New York-i Nemzeti Galériában egy mûvészeti kiállítást látogatott, ahol egy képet bámultak, ami teljesen összezavarta õket.
A kép három fekete, meztelen férfit ábrázolt egy padon ülve. Kettõjüknek a farka fekete volt, de a középen ülõnek rózsaszín. A galéria õre - aki néger volt - észrevette, hogy nem értik a képet, ezért felajánlotta segítségét. Közel fél óráig magyarázta, hogy a kép mennyire az afro-amerikai férfiak szexuális elnyomását ábrázolja, a fehér patriarchális társadalom által.
- Valójában - mutatott rá a galéria õre - néhány komoly kritikus azt hiszi, hogy a rózsaszín pénisz tükrözi a homoszexuális férfiaknak a mai társadalomban tapasztalt kulturális és szo-ciális hátrányosságát.
Miután az õr elment, egy láthatóan skót származású férfi lépett a párhoz és megkérdezte:
- Szeretnék tudni, valójában mit is ábrázol ez a kép?
- Aztán milyen alapon hiszi, hogy Ön többet tud, mint az õr? - kérdezte a házaspár.
- Mert én festettem - felelte a férfi - A helyzet az, hogy azok egyáltalán nem afro-amerikai férfiak. A képen három skót bányászt látnak. A különbség mindössze annyi, hogy a középsõ fickó hazament ebédre...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Könnyen lehet, hogy úgy történt ahogy írod. Ebben az esetben a szagértõ mehet a búsba mert én mondjuk egybõl otthagytam volna a forgatást. Érted. Most aki ért hozzá egy kicsit is, az rajta röhög és nem a balfasz rendezõn.
Viszont történelem mániás vagyok, és állandóan ezek a csatornák mennek,(mert mit néznék amúgy, max. a hírcsatornák) és majdnem megõrülök a sok állatságtól. Különösen az Angolszász történészek elképesztõen elfogultak(nemcsak 2vh esetében),persze vannak kivételek.
Lehet, hogy az ismeretterjesztõ filmek is szarok, de én még mindig inkább nézem azokat (és amennyire tudom megszûröm az infót) mintsem, hogy olyan szarokat nézzek mint alekosz, majka az ózdi faszparaszt vagy a hasonló szarokat 😉
Ehh, nem értenek ezek hozzá 😊
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
De ahogy nézem, itt sem mûködik 😉
www.pumaszallas.hu
Amúgy vagy egy éve linkelte valaki, akkor még csak álló képek voltak a készülésrõl.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Hát még a leszállás...
Nem vagyok különösebben jártas a Spitfire történetében, de '40 novemberben a 20millis ágyúval szerelt nem lehetett túl gyakori.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
Ezt találtam róla ,ez valami film.
De az a szárnytörés már minden határon túlmegy 2.43 nál.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez miez?
NAPI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 23:43:13
-50%
9,99€
4,99€
KOSÁRHOZ ADÁS
A steamen akció van😊 Már ha valakit érdekel .
- rövidgatya (ilyen régi típusú, "sport" vagy focista rövidnadrág)
- makkos félcipõ (barna)
- fehér zokni
Két hétig nem tudtam enni, mert folyamatosan röhögtem 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
pl:itt is.
Szal fehér 14-es jelzéssel akár még Mairselle mellett is repülhetett valaki ugyanabban az osztályban 😊
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Amúgy Tobak Tibi bácsira visszatérve, szerintem nagyon jó író volt. Én mindig az õ visszaemlékezéseit vártam a legjoban az Aranysasban/Top Gun-ban is, és a könyvei is nagyon jók. Hiányolom nagyon..
GOOBY, pls