IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Azt tudom erre mondani, hogy akkor jó állapotban vagy, a legtöbb férfi Magyarországon nemhogy csak kézzel,de sehogy nem mászik fel a kötélen,és nem tud 3!!!db-nál többet húzódzkodni.
    Az én fogalmaim szerint az erő, az a saját test súlyodhoz arányosított súly megmozgatása(pl fekve nyomásban,vagy elemelésben nem csak az a lényeg , hogy mennyit mennyiszer-hanem a legfőbb ehhez a te testsúlyod)., kiváló pl. a saját testsúlyos gyakorlatok(húzódzkodás,tolódzkodás,stb.) és szerintem a közép és rövid táv futásban sem lehet túl szar az ember. Nálam ezek így hirtelen az ismérvek. Az ütőerőt lehet persze fejleszteni, de abban is vannak Isten adta mutánsok, akik csak úgy minden nélkül hatalmasat ütnek.