IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Irigylem a kopaszt,csak úgy lazán repked az emillel sportcipõben...ritka élmény lehet.

VO101Tom
?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Meg lehet <#zavart1>: BpSpundMod

De CSAK offline használható egyenlõre. Amikor majd feloldják a játék moddolhatóságát (konkrét idõpont arra sincs, július végére ígértek csomó mindent. Az USA-ban akkor jelenik meg a játék), nem tudni benne lesz-e. Amikortól lehet hivatalosan moddolni, onnantól használhatók lesznek ezek is.

www.pumaszallas.hu

Éjfél után..kinek nem..

Tény, hogy nem egy irodalmi mû, hisz Tobak Tibi bá se nem irodalmár se nem hivatásos író nem volt. Csak egy "átlag" ember, akit az hajtott, hogy emléket állítson egy kornak és annak szereplõinek, a bajtársainak akiket ilyen olyan okoból meghurcoltatás ért. És ezt nagyon becsülöm Benne. Nekem az elsõ könyve volt a legnagyobb élmény. Igazi és felejthetetlen feeling volt úgy olvasni, hogy folyton ráismertem helyzetekre amikor a légiharcait taglalta, hogy "de hisz ezt én is átéltem!" persze csak virtuálisan 😊) Amikor elõször olvastam akkor még nem ismertem az il2-õt de amikor játék mellett újra kézbe vettem, egyszerûen nem bírtam megállni, hogy ne repüljek 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Na. Hát a faszé nem lehet ilyenre megcsinálni azt a qrva motorhangot? He?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Mit találtam a gépemen. Szép kis társaság. Lehet volt már akkor bocs.

Megszámoltam 1106 összesítés.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Nem beszélve arról, hogy az valakinek meg kellene csinálni, mert én hülye vagyok hozzá mint bea asszony a részecskefizikához.

VO101Tom
Épp azt beszéltem délután Leon Silverrel, hogy ahhoz nem kéne hozzányúlni, nagyon macerás, és igazán többet (jobbat) nem nyújt. Ezzel a háttérrel (akármilyen háttérrel) a fehér lapon lévõ egyszerû üzenetek már teljesen jónak tûnnek.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nagyon ügyi vagy😊 Most már csak a maradék körítést kell átvariálnotok,és rá sem ismerünk 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Jajjjj de fasza!!

VO101Tom
variáltam a hátteren, így remélem már nem pumás 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Igen. Nekem is meg volt (elsõ kiadás) amíg kölcsön nem adtam valakinek, aki szart visszahozni. Remélem azóta köröm nõtt a pöcsére.

VO101Tom
A legelsõ, és szerintem legjobb könyve a pumák földön-égen. A többiben vannak urban legendek is, vagy olyan infók, amikrõl késõbb derült ki, hogy másképp voltak.

www.pumaszallas.hu

Sanyo
A kórházból szökés azért is nagyon kedves nekem, mert kezet szoríthattam az egyik szereplõvel, Kontraszty Bandi bácsival. Több olyan pumabulit is összehoztunk, amin õ is ott volt. Sajnos pár éve elment közülünk.

www.pcpilot.hu

fecska
mutatja be nekem? nem tudom mire gondolhattam..

fecska
Az elsõ könyve a sima Pumák, az életét, és katonai pályafutását mutatja be. Ez ilyen cselekvõs dolog(nem vagyog irodalomtudós). A Pumák és a többiek, meg a repülõstársait, és a többi századot mutatja be nekem. A sima pumák a legjobb (Y) nekem az a kedvencem amikor szöknek a kórházból😛

Her Laca
Szepy😊 Ízlésekrõl ne vitázzunk😊 Mindet elolvastam ,értékelem is,de egyszer elég volt. Ennyi. Nem kell ezt túlragozni asszem.
Van olyan író akit szeretek ,van akit kevésbé. Ez semmit nem von le az értékébõl a mûveinek.

akkor mond el mi az ami tetszett.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Mért?

miva'? <#wilting> Ezt azért nem kellett volna <#guluszem1>

Bár én nem vagyok Laca és nem is érzem magam annak, mégis beleszólnék. Tobak könyvei alapmûvek és kötelezõ jellegûek. Egyenként is kincset érnek, de igazán csak együtt teljes értékûek!

Her Laca
Én nem vagyok oda értük,tudom ez istenkáromlás.
De pdf ben megvan nekem mind ,ha kell valahogy meg lehet oldani.
Kinyomtatod,összekötöd oszt ott a könyv.

SgtChris
Apropó, Laca! Hamár Tobak Cica könyvei! Hülye kérdés, de mennyiben más a másik két kötete??? Úgy értem, a Pumák és Boszorkányok eléggé átfogónak tûnik nekem. Mert azt hiszem, rámozdulok, és beszerzem a maradék kettõt is, ha persze még találok valahol nooormális áron belõlük.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Her Laca
Akkor sûrûn kell látogatnod a pumaszállást😊

LeonSilver
Én sem, ezért kérdeztem. 😉

SgtChris
Jó ez, most olvasom kb. 18.0000-re a Pumák és Boszorkányok c. alapmûvet, ezért ez a háttér, nagyon bejön nekem... :-P

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Sanyo
Elnézést, de a mi köreinkben õk csak uborka. 😄

www.pcpilot.hu

fecska
a videó = az Ubisoft logójával

<#alien>

VO101Tom
Á, csinálok másikat, csak addig hozzá sem kezdek, míg nem tudom érdemes-e. 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A FULL az NV, a pseudó az meg pont neked való😊 Valamit gyorsít azt mondják,bár én amikor olyan kártyát használtam mint te ,pusztuljak meg de semmi különbséget nem véltem felfedezni. Próbáld ki és úgy döntsd el melyik a jobb. Elvileg Atinak az a pseudo kell .

LeonSilver
Te emberek. A beállításban ez a Full screen : on vs. pseudo ez WTF? És melyik a jobb? Vagy mi van?

Her Laca
Multiznak. Jó sokan. Innen kell neked a lobby
osztán irány az egyenes neki lehet vágni a virtuális égnek ,és megmutatni ki is a legény a gáton. Bár ha még nem játszottál online Il2 vel akkor készülj fel arra,hogy az idõd nagy részében a Crtl E gom kombináció használatával fogsz bíbelõdni.

lightjack
Hi. Játszanak még 1946-ot multiplayeren? És ha igen mennyien? Lehet kipróblnám a játékot, de ha nem multiznak akkor nincs értelme:/

Her Laca
Nagyon pumásodunk😊 Írd ki Tom,hogy Pumaszállás:XD Vagy tedd be a fórumot a a Puma fórumba😊 Háttérkép már adott ugyi😊

én pl most is mobilról írok és észrevehetõbben döcögõsebben jön be az oldal, de nem vészes.

Hmm, nekem Vistán csak Steambõl indult, W7 alatt hajlandó a launcherrel is, de egyik alatt sem volt videó betöltés alatt. Mind1, annyira nem különösebben érdekes 😊

PLackó
Nekem olyankor nem volt,amikor windows media player nélküli win7em volt.

Õõõ, az lehet hogy én nekem alapból sincs soha videó az elején?

Nagy köszönet nektek.

LeonSilver
Háhhh, megelõztél 1/2 másodperccel 😄

Sanyo
\steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI\Logo.wmv

Nevezd át, így nem kell videót nézned a játék betöltõdése közben és nagyjából megszünteti a lentebb írt problémákat.

www.pcpilot.hu

Milyen intró vid átnevezés???Azmiazaz?

Érdekes én pont az ellenkezõjét veszem észre, igaz a ROF-ban. Itt még nem multizom.

LeonSilver
Valami ilyesmi lenne háttérrel.

VO101Tom
Van aki mobilon olvassa ezt a fórumot? Nekik mekkora problémát jelentene ez a bugyikék háttér helyett egy háttérkép? Mondjuk egy ilyen: hatter
Ezt egyébként VIP tagok bármikor egyénileg is beállíthatják, nekem is így van, viszont kérdés, hogy a nem VIP tagok akarnak-e ilyet, vagy sem (ez egyenlõre a pumaszállásé, hasonló designt csinálhatok ide is -több géptípussal, századjelzéssel-, csak elõtte körbekérdezzük, egyáltalán kit érdekel).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Gyere fel skype-ra, és megbeszéljük.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ez egyébként sokat számít, magamon is észrevettem. Én is, ha melózni kell, és kihagyok hosszabb idõszakot (na jó, az nálam egy hét pl <#zavart1> ) reppenés nélkül, utána felmegyek akármelyik szerverre, sokkal jobban megy, mintha minden nap repkednék. Úgy befásulhat az ember, elunja, nem figyel annyira, mint kéne.

www.pumaszallas.hu