IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    "Viszont az igazi erő, állóképesség az más."

Mi az igazi erő és állóképesség definíciója szerinted? Komolyan érdekel.
    Én nem vagyok egy túlizmolt pacák,de 46 évesen egy kötélre vagy rúdra a mai napig felmászom csak a kezem segítségével. Futni hosszan nem tudok (nem is akarok:XD ) de egy kosármeccset végigjátszom.
    Véleményem szerint mozogni kell,fontos is bármilyen munkát végez is az ember,de én ezekben a fitnes izékben ,nem nagyon hiszek. Üzlet ez is .
    Ottan van Béla haverom,életében nem sportolt még egy percet sem,de olyan pofont ad ,hogy hamarabb koppan a feje a delikvensnek mint a sarka. Volt is kóterban,de nagyon nem kellett túlélési technikákat tanulnia:)) Na szerintem ott van erő:)Meggyőző erő:))) Egyszer személyesen is megtapasztaltam milyen az az erő ,lecsavart egyet 6 métert repültem 3 asztalt a társaságával egyetemben vittem magammal:)

Még mindig a szotokán harcművészet hatása alatt vagyok ,néha felröhögök.