IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bralph
    A tiédet meg az, hogy nem vagyunk barátok. Másrészt kérdezted, hogy csak szerinted szarrágás-e és ezért ennél objektívebb mögöttes véleményt feltételezvén -bocs- bátorkodtam érdeklődni.
    Hogy mi Még a tévedés nem értem -nyilván a vizsgálat, amelynek tucatnyi hozzáértő szemtanú véleménye is része, az jutott hibás eredményre-, a vastagbetűs tévedhetetlen én fölényességét pedig a moderátori büszke tudat hozományaként tekintettem, tévesen, akkor ez önmagában is megáll.

A pilóta a megfelelő kiképzés után vizsgát tesz, kap egy papírt és a felelősséget hozzá. Meg kell tudni ítélni mit, mikor lehet, szabad, különben nem lesz pilóta. Többszörösen is rendelkezésre álltak a meteorológiai információk -ha a helyzetet önmagában még sem tudta volna valamiért megítélni- amikkel, de amik nélkül sem lehet másra kenni a bajt. Olyan döntéseket hozott, amik az időjárással karöltve e szomorú eseményt okozták, a rossz döntések nélkül a dolog nem következik be.
    Ezek a tények, ezért ha az évszázad meteorológiai csodája is járt volna a helyszínen, bizony ő viszi el a balhét.
    A pilótatársai, szakemberek véleményének emlékeimben leledző homályos lenyomatait véletlenül sem keverném ide, mert homályosak és azoknak a felmerült kérdéshez semmi közük. -de azt még bátorkodom leírni, hogy mindkét felet rendkívül sajnálom, és bizony a repülésben a szerencsétlenséghez mindig több tényezőnek kell együtt állni, ezekből pedig a legritkább esetben marad ki az emberi.