IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben irtam, hogy problémám van az FPS mértékével(HD6870,4giga ram,core2D E8500) viszont ezt is sikerült megoldani,csak megy ez a jó öreg 2 magossal is. Minden bekapcsolva,illetve high, egyedül a land,forest,és building a medium, igy London felett is megvan a minimum 25 FPS,és hát..Csodaszép a játék,akárki akármit mond. Fõleg az árnyékok dobnak rajta sokat.
Egyébként a dupla fps számot az intro video átnevezésével értem el (mert bugként a video után is alapon hagyta a VGA órajeleit a játék,nem vette fel 3D órajelekre), valamint Triple buffering bekapcsolása driverben, driverben való élsimitás állitás,valamint játékon belüli Vsync bekapcsolás. 11.5 driver.
Vole egy gép, asszem spit, de akkorát robant hogy a darabjaiból már nem tudtam rájönni mi volt, egy lavór lelõve, egy szétlõve de ellopták elõlem, pedig a kontrollokból valszeg a pilóta önkontrollja maradt és egy kobra szintén lelõve, két lavór a hátam mögött leesett manõver közben maguktól. Ja és egy konvojt végigsoroztam a fókával, mázlim volt, pont konvergenciáról lõttem és nagyjából kihalt a banda....
Nekem a nagy kimaradás ellenére nayon jól ment, vigen mentem aludni. Ma délután megyek le az italkereskedésbe, célzóvízér....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A CD Galaxisban van még COD, de ott 5e.
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Az 576-ban 4000, tud vki Pesten olcsóbbat..?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Meleg van, neszójjábe <#ejnye1>#ejnye1>
<#nevetes1>#nevetes1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ezt a szervert hol találhatom? Ez olyan,hogy messerek vannak BF 109 ek ellen?<#whatever>#whatever><#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Apa hajtotta a katapulternyõket, én meg segítettem neki 😛
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
Force is nagyot dob. (Ezt sem hittem el eddig)
A Hotas rendszer borzasztó kényelmes,csak sajna az X52 pro sem force.
Javallom,vegyél egy használt x52 õt ,meg egy pedált ,és lehet variálni a dolgokat. Vagy Lacusch szokta ajánlani a MS régi force os joy át azt pár ezrekért vesztegetik néhol a neten. Az nagyon pontos aszt mondják.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
talán egy fél eredetit tudok is küldeni

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\PaintSchemes\Skins\ mappákba:
Bf-109E-1
Bf-109E-3
Bf-109E-3B
www.pumaszallas.hu
Hol találom,és mit kell vele csinálni,mármint hova kell bemásolni.
Épp most agyalok a székem variálásán,már megterveztem ,a gázkar és a jpoy helyét kialakítását. Asszem aluból lesznek megcsinálva a tartó konzolok,de csak hétfõn tudom beszerezni a hozzávalókat. Meg kell találnom valakit aki tud hegeszteni alumíniumot.Mondjuk az a legkisebb probléma.
www.pumaszallas.hu
3 aknahatású g.
1 gyújtóhatású g.
1 páncéltörõ-gyújtó hatású