IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem elképesztõen megtetszett most a ClOD. Hihetetlen milyen apró dolgokra gondoltak, és bár eddig az 1946ot favorizáltam jobban,de már a hangulata is jobban bejön az újoncnak.
Régebben irtam, hogy problémám van az FPS mértékével(HD6870,4giga ram,core2D E8500) viszont ezt is sikerült megoldani,csak megy ez a jó öreg 2 magossal is. Minden bekapcsolva,illetve high, egyedül a land,forest,és building a medium, igy London felett is megvan a minimum 25 FPS,és hát..Csodaszép a játék,akárki akármit mond. Fõleg az árnyékok dobnak rajta sokat.
Egyébként a dupla fps számot az intro video átnevezésével értem el (mert bugként a video után is alapon hagyta a VGA órajeleit a játék,nem vette fel 3D órajelekre), valamint Triple buffering bekapcsolása driverben, driverben való élsimitás állitás,valamint játékon belüli Vsync bekapcsolás. 11.5 driver.

szekelyland
nekem jól ment. 2 deci jagermeister és 4 borsodi után 😊
Vole egy gép, asszem spit, de akkorát robant hogy a darabjaiból már nem tudtam rájönni mi volt, egy lavór lelõve, egy szétlõve de ellopták elõlem, pedig a kontrollokból valszeg a pilóta önkontrollja maradt és egy kobra szintén lelõve, két lavór a hátam mögött leesett manõver közben maguktól. Ja és egy konvojt végigsoroztam a fókával, mázlim volt, pont konvergenciáról lõttem és nagyjából kihalt a banda....
Nekem a nagy kimaradás ellenére nayon jól ment, vigen mentem aludni. Ma délután megyek le az italkereskedésbe, célzóvízér....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

LeonSilver
Nem, csak láttam reggel a hirdetést.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ezt te árulod? Mert szerintem engem érdekelne😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo
Az ami a steames, de át lehet írni a beállításoknál. 😊

www.pcpilot.hu

KurfyHUN v mi a faszom. Kell hozzá új reg, azt használja online is ami a steames nick?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Willenbrock
Én is szoktam Mig-15-el repülni csak az FSX-ben 😊

LeonSilver
Eladó X52. Ha esetleg érdekel valakit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
<#zavart1><#eljen> Steamen is ezzel a névvel vagy fent?
A CD Galaxisban van még COD, de ott 5e.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Nem emlékszem. <#fejvakaras><#vigyor1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Na, sok sok év kihagyás után azt hiszem holnap beruházok egy COD-ra és jövök vissza repülni! :-)

Az 576-ban 4000, tud vki Pesten olcsóbbat..?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

most jövök újra a spit vs 109s-rõl és most mondhatni a régi önmagam voltam. Elsõ felszállás, 1 p51 aztán hazafelé még egy spit. Második felszállásnál egy spitnél erõs dilemmába estem, hogy nem-e Messer, mert a radiátorai nagyon megtévesztõek voltak. Mire egyértelmûvé vált, azonnal észrevett és élesen kitért. Ekkor kicsit bosszankodva felhúztam, de a következõ rácsapásnál már nem kegyelmeztem. Akkorát robbant, hogy a balszárnyam is szita lett. 300 ponttal és halvány mosollyal a számon kiléptem a szeróról <#smile>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Volt egyáltalán valaki a toppon?<#eplus2><#pias>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Jó kis repülés volt, igaz én nem voltam a helyzet magaslatán. <#pias>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

*spit vs. 109s

Meleg van, neszójjábe <#ejnye1>

<#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
"Me vs. 109-en "

Ezt a szervert hol találhatom? Ez olyan,hogy messerek vannak BF 109 ek ellen?<#whatever><#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tegnap Savas, Döme, Albert, Ata meg Én 😊 toltunk egy jó kis csapat játékot Me vs. 109-en 😊)) Én annyira nem voltam toppon. Vagy lelõttem aki elém került, vagy belé mentem 😊)

fecska
nah ennek örülök, mivel a családom is kivette a részét az UTIból:
Apa hajtotta a katapulternyõket, én meg segítettem neki 😛

VO101Tom
Az teljesen jó a skinezéshez. Majd írj, ha megint gépközelben leszel, átküldök akkor pár kiegészítést, amiket il2-höz lehetett ugyan letölteni, de természetesen itt is használhatók. Pl. német, angol, orosz, amerikai lajstromjelzés betûtípusai, win alá installálható formában (ami persze Photoshop alatt is mûködik azután). Vagy felségjelzések, kiegészítõ jelzések gyûjteménye (Jutocsa csinált nagyon sokat ezekbõl), német századjezések (ez nemtom mennyire kellhet). Meg átdobhatom a saját COD sablonokat is, felségjelzés, lastromjelzés, trikolor, egyéni jelzések ezen már be vannak állítva.

www.pumaszallas.hu

Látom Mijki a PedoMaci már az IL-2-ben is befigyel😄D

Gratulálok!!!
Grat!!!

Si vis pacem, para bellum.

21400 újban a legolcsóbb,+posta. Amit én találtam. Használtan szinte azonnal elviszik. (saitek) Laca pár napja ajánlott egyet, de már elvitték.

Pár hete szántam rá magam én is(pedálra, force van), talán jövõ hónap.

Her Laca
Pedál az nagyot dob. (én sem hittem el eddig):XD
Force is nagyot dob. (Ezt sem hittem el eddig)
A Hotas rendszer borzasztó kényelmes,csak sajna az X52 pro sem force.
Javallom,vegyél egy használt x52 õt ,meg egy pedált ,és lehet variálni a dolgokat. Vagy Lacusch szokta ajánlani a MS régi force os joy át azt pár ezrekért vesztegetik néhol a neten. Az nagyon pontos aszt mondják.

Jelenleg egy Logitech Force Feedback joyom van, de szemezgetek egy X52 Pro-val. A Saitech pedállal mennyiben változik meg a játékélmény, vezethetõség, ill. a két joy között mekkora a különbség játékélményben ?
fecska
Szerintem meg 5.5 és nem torrent hanem a tv-bol elhozok egy regcardot

i robot
A Stuka se volt picike, fõleg a csemete amit cipelt!

i robot

mijki
2 hétig nem leszek, megyek ott alvós melóra ismerõsökhöz. Addig is jó játékot!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Megvan 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hecker007
szerintem 5.1-re gondolt, én még sehol nem láttam 5.5-öst

mijki
És ezt honna szedjem le? Nincs fennt ncore-on.

Willenbrock
Pedo bear-es skin elég vicces 😊

fecska
Fejlesz egy CS5.5-re és ha kell segítség akkor szólj mert most eléggé bele kellet munka miatt merülni (Encor-t kell használnom)
talán egy fél eredetit tudok is küldeni

mijki
Photoshop CS3

Ez nagyon jó kép.

LeonSilver

VO101Tom
alapelv ugyanaz mint il2-nél, ide kell másolni:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\PaintSchemes\Skins\ mappákba:

Bf-109E-1
Bf-109E-3
Bf-109E-3B

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Köszönöm😊 Ez tökéletes😊)
Hol találom,és mit kell vele csinálni,mármint hova kell bemásolni.
Épp most agyalok a székem variálásán,már megterveztem ,a gázkar és a jpoy helyét kialakítását. Asszem aluból lesznek megcsinálva a tartó konzolok,de csak hétfõn tudom beszerezni a hozzávalókat. Meg kell találnom valakit aki tud hegeszteni alumíniumot.Mondjuk az a legkisebb probléma.

VO101Tom
Másold. milyen programmal rajzolsz?

www.pumaszallas.hu

mijki
Tom, te egy isten vagy. Ezen a függõleges vezérsík trikoloron szenvedtem már egy órája. Remélem nem baj ha lemásolom.

VO101Tom
Variáltam a farokfelületen lévõ trikoloron, ha kell átküldöm.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom

letöltés: klikk ide

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ez MG-FF/M hevederezés. Ilyenünk még nincs.

www.pumaszallas.hu

mijki
Horrido des Jages-be ezt találtam MG/FF(M?)-be gépek ellen(kivéve 4 motoros bombázók):

3 aknahatású g.
1 gyújtóhatású g.
1 páncéltörõ-gyújtó hatású

Köszönöm!
Her Laca
Megkottlott a miniegér a gázkaron. Az eszközkezelõben tiltsd le oszt max nem használod,de legalább galibát nem okoz.