IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    Szerintem itt valhol nagyon az alapknál lehet gond. (patch ügyileg). Nem nagyon láttam még olyan játékot, ahová ennyi kellett, hogy normálisabban fusson. A programozók sem lehetnek azért kisiskolások, de szerintem valaki nagyot akart domborítani, és marhára elcseszte. Azt a srácot már lehet ki is rúgták, a többiek akik maradtak meg próbáják összehozni, hogy menjen valahogy, kicsit jobban optimalizált legyen.
    Én szeretem a star trek játékokat, ott volt hasonló, a star trek legacyval. azt a bethesda adta ki. Na, az a mai napig akad, pedig már "öreg" játék, Kifagy, kidob, szaggat. Pedig még enm is olyan sok ürhajót kell irányítani. Jó, ha 10-15 szerepel, manőverezik egyszerre, lő phaserrel, foton torpedóval. De az még most is akad. Multija holt szar, játszhatatlan. (a star trek legacynak)
    Kicsi off.
    Láttátok már a prometheus előzetesét? Ridley Scott filmje, állítólag a nyolcadik utas a halál előzménye.