IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szinte mindegy sajnos, ugyanúgy elfogy a teljesítmény, ha normalon van, vagy, ha maxon... :S

www.smart-bus.hu

VO101Tom
akarom mondani Video...?

www.pumaszallas.hu

Szar Intel fos nem bírja. <#bohoc>

www.smart-bus.hu

VO101Tom
A játékban mik a Vodeo beállításaid?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Akkor adjál neki 4.5 ghz et.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Itt nem ez a gond! :) Akárhová állítom a grafikai beállításokat, alig változik az fps, ergo cpu limit van. Mivel fos a többmagos kihasználtság, így kevés neki a 3.6 GHz..

Nálad azért megy jól, mert az i5k magasabb GHz-n ketyeg, ráadásul jobb a memória kezelése is... A vga-k közti max 10% különbség nem csinál ilyet... ;)

www.smart-bus.hu

Her Laca
<#nemtudom><#pias>
Olvasd el aláírásom.<#ravasz1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Hello.
Passz. UP2.1 alatt nagyon nehézkes volt, itt csak kevesen próbálkoztak vele.

www.pumaszallas.hu

azért még lehetne belõlük valami ha gyökeres változtatásokat hajtanának végre és terveznének egy magyar színvonalhoz(mérnöki tudás) méltó légi közlekedésre alkalmas jármûvet
Az fps start show mûködik, csak én voltam kuka, rosszul írtam be. Így mûködik: fps START SHOW ( eltüntetés: fps HIDE )

Viszont a fraps nem megy, és rosszabbul is fut a játék... 1vs1-ben amikor megközelítem az ellent, leeseik nagyon az fps... beérve a szárazföld fölé meg... :S

www.smart-bus.hu

Nekem sem, a patch óta.

LeonSilver
Asztat :D nemtudom, de aki akar az ITT megtalál éngemet :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

OFF

A Facebook-on hol lehet beállítani, hogy lássam a függõ kapcsolataimat is? Mert eddig csak azt mutatja, ha valaki visszaigazolt, vagy bejelölt.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Üdv mindenkinek!
Ha az Il2 1946-ra telepitem az ultrapack 3-at,akkor arra lehet még másmilyen kieggészitõ progrmamot tenni?pl:TLD,vagy BOE? remélem érthetö voltam.

Közben molyoltam egy kicsit és a hibaüzenet ellenére elindult az Ultrpack 3. Jóval több minden van benne, mint a SAS 3 modban. Azért letöltöm megint a packot torrenttel és megnézem, hogy van-e különbség az elsõnek letöltötthöz képest.
No, se fraps, se az "fps start show" okosság nem mûködik... :S

Miért?

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Ezt nem tudtam,akkor ezzel le is írták magukat,kár pedig egy ideig úgy tûnt hogy ez egy sikeres repülõépítõ cég lesz.

VO101Tom
És vajon azt is tudod-e, hogy miért?
Klikk ide: Közlekedésbiztonsági szervezet, légügyi események 2007
Keresd meg ezt az eseményt: 2007.08.02. Corvus Corone HA-YCAH
Töltsd le a jegyzõkönyvet, és olvasd el. Utána a gép közelébe sem akarsz menni, az tuti. És tudod mi a legszebb? Összegányolták az egészet (gittelt szárny a legszebb), két ember meghalt, és ami tervezési, gyártási hibákat talált a hatóság, azokat szerinted kijavították. Lószart. Kivitték külföldre gyártani. Amit Besenyei alá raktak, azt biztos normálisan gyártották le, de a többit...?

www.pumaszallas.hu

Köszönöm!

Az amit a hibaüzenet mond, letöltési hiba. Töltsd le újra, lehetõleg torrent-tel, mert az nem lehet hibás.

A 4.10.1 szerintem csak egy apro javitas. Legjobb ha felteszed a 4.08m, 4.09m-et, 4.10m-et, es utana 4.10.1m-et.

Willenbrock
http://www.youtube.com/v/Zrk5VtL8CkU&version=3
Ez a Corvus Racer gyönyörû gép és magyar fejlesztés.Úgy érzem nem kapja meg az államtól azt a támogatást ez az egész iparág-sportág amit megérdemelne,fociba ölnek hatalmas pénzeket amiben már nem tudunk élvonalba kerülni,ez a csodás technikai sport meg le van ejtve :(

Felraktam az 1946-ot és a patch-eket a 4.10.1-ig. Utána fel akartam rakni az Ultrapack 3.0-át, de a kicsomagoláskor az alábbi hibaüzenetet kapom :

"Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation."

Mi lehet a gond ?
Üdv mindenkinek!
Az IL2 1946-ra ha felrakom az 4.10.1 patch-et akkor az elözõ patchaket is felkell raknom vagy ebben benne vam minden?

Elvileg tök mindegy hol van, a lényeg, hogy a HDD esetében az elejére kerüljön, mert a HDD ugye ott a leggyorsabb... ha elfogy a rendszer memó, akkor a winfos ide ír...

A CoD memória kezelésével valami nem gömbölyû, mert nálam eddig a 4GB rendszer memória simán elég volt lapozófájl ( pagefile ) nélkül, semmi nem hisztizett. A Cod szinte azonnal kifagy, ha kikapcsolom. Na most, ha nálad 8 GB esetén sem jó, ha kivan kapcsolva, akkor ott valami gebasz van.

Ha így jó marad neked, akkor lehet posztolni a hivatalos fórumra, hogy a memóriakezeléssel valami nem stimmel...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nekem xonar van,de mindegy ez nem hangkártya probléma,és csak online jelentkezik.
Most nekem kb 1-1,5 óra után eddig nem ment el,,minden meghajtóra engedélyeztem azt a retek tudja mit amit solt írt.
A C-n alapból engedélyezve volt de nekem a játék meg a steam sem ott van,lehet ez volt a problem? Már hogy ahol van azon is kell engedélyezni?. Fülem se tudja de most eddig jó. Majd visítok ha megint elromlik:)

Nekem X-Fi van, de azzal is jó minden... kivéve, hogy a messzának nincs indítási hangja...:S

www.smart-bus.hu

Hecker007
Akinek gond van a hanggal annál elmegy offline is?
És milyen hangkártyát használ? Csak azért kérdezem mert eddig sose ment el a hang igaz egyenlõre csak offline repkedek, Xonar D1-et használom a játékoknál és eddig csak annyit vettem észre hogy a menüben nincs hang, de az engem nem zavar túlzottan, mert máshol van a játékban.

Her Laca
Szublimált:))

Her Laca
4 gigán 50 fok a max.tökéletes.

Hova lett a hozzászólásom? :D

www.smart-bus.hu

Köszi, a hûtõben erre gondoltam, csak nem írják hogy 1155-ös foglalatra is jó lenne ,de ha te felraktad rá akkor gondolom jó lesz oda is :)

Megnézem majd, csak jobban bízom olyanokban akiket ismerek is ;)

Her Laca
Mért küldöd oda?:)) Megõrül,mire kiigazodik a sok ajánlatban:)

Snow.
Hûtõ EZ ITTEN
Tuti!! Ocsó és jó,no meg halk.
Házat meg nézzél valami Thermaltaket azok jók és nem drágák.
Vagy vannak drágább cuccok de azok 30-40 pénzek.

Her Laca
A winfos kezeli. De beállítottam mindre. Eddig a C n volt azt is a win kezelte. Most megnézem változik e valami.

Neee! :D Elég, ha simán a C-re rakod, és a winfos kezelje, ne állíts be semmilyen értéket kézzel!

www.smart-bus.hu

Her Laca
Minden meghajtóra beállítottam,van vagy 6,most kíváncsi leszek.

Ez tuti valami memória gond lesz... állítsd át, hogy a winfos kezelje a lapozófájlt...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja :) Néha néha ,és akkor tök jó süketen repülni:)

VO101Tom
Ja, az 1C fórumon a hozzászólásokra egy tipp. El tudjátok képzelni, mennyi és milyen sok "ez úgy szar ahogy van" hsz keletkezik naponta. A fejlesztõk kifejezett kérése az, hogy -ha az a cél, hogy érdemben is foglalkozzon vele valaki - a hsz. aláírásában a rendszer konfigod mindenképp legyen ott (aláírás ott úgy mûködik, hogy visszamenõleg a hsz-ek alján nem írja át, ezért mindig lehet az aktuális fõbb HW, játék verzió, esetleg video drivert leírni).

Az is sokat dob a dolgon, ha a conf.ini-ben átírjátok ezt a két sort:
LOG=1
LOGKEEP=1
Akkor a conf inik mellé a log file-t is elmenti (log.txt), hibánál azt is csatoljátok.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Én megtettem.

VO101Tom
Nekem azóta nincs, amióta az erdõt levettem minimumra.
(nem röhögni, nem vicc)
Valami programozási memória probléma van vele, nem HW függõ. A nulláról átdolgozzák, de nem megy ez olyan könnyen faluhelyen. A tényleges full screen-el ugyanez a helyzet. Elkészült, szar lett, de olyan mélyen kell átírni a programot, ami sok idõbe telik...

Egyébként -nemtom mennyire igaz- azt is olvastam 1C-n, hogy Luthierék a játék kiadási dátumát 2013-ra szántak. Ha ez igaz, akkor viszont ahhoz képest nem is állnak rosszul <#banplz>

www.pumaszallas.hu

:D

Onlány elmegy a hang?

www.smart-bus.hu

Her Laca
Azt a rossz májú formádat:)) De nyugi,ez mindenkinél probléma,Radeon,NV ugyan úgy. Mondjuk Tom nak nem volt még?:)

Lefosnám a bokámat a röhögéstõl, ha az NV driver miatt menne el a hang!!! :D:D

Egyébként a lapozófájlt ki is kapcsolhatod, ha 8GB ramod van. Ha meg lefagy, akkor hagyd, hogy a winfos garázdálkodjon vele, vagy pedig pont akkora értékre állítsd amennyi van. ( de ugye nem kerekítve! )

Más:

PP 12 óra, fordulat szám 2700-2800 körül, és legalább 15 percig repkedtem vele, de semmi baja nem lett... ez normális?

www.smart-bus.hu

Köszi, az F9-el visszaállt az automatikus középreállás a nézet gombon.
VO101Tom
Ilyesmirõl mintha lett volna szó fórumon, majd megnézem.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ha graf bugot találtok (mint például Pogi #41969 hsz-e) nyomassátok már be IDE.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
6000 van beállítva:) Hagyom a retekbe,inkább iszom egyet:)

acidrain
Privát ment.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."