IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock

Ez mi,néhány gépnél van már ballisztika és sérülésmodell FSX-hez? Jó lenne ha csinálnának egy rendes fsx harci szimulációt.

Her Laca
Mondjuk a sandy alapon is bivaly erõs ,de az tény,hogy összekaphatnák magukat ,mert így igen gyorsan meg fogják unni az emberek a játékot.
Elvégre szórakozni vettük meg ,nem pedig küszködni,arra ott a való világ.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

E8400 @3.6GHz + GTX460 @800/2000MHz + 4GB RAM.

Igaz, csak a fontos effektek vannak maxon, a többi minimum/medium.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Mehetne😊 de csk 4 gigán járatom most.
Nincs problémám,multiban is teljesen játszható naxon minden.
Pontosabban minden high on van ,ugye valami két dolgot lehet nég feljebb állítani. De kipróbálom 4.5 ön is,megnézem mennyit nó az fps.
Azért állok értetlenül a problémád elõtt,mert a 4 és a 3,6 között ,nem akkora a különbség. És Phantomas nak is sandy van gtx 560 al

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Láthatólag nincs nagy különbség a 2 vs 4 mag közt, ergo ez megint csak programozási gond. Lacának azért megy jól, mert a 4.5 GHz-n ketyeg az i5k.

@Tom: Nálam [email protected] + 6970 + 4gb ram.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Nektek milyen konfigon megy?

www.pumaszallas.hu

Kétmagoson csak egy picit csökkent a képváltások száma, talán 5-7%-kal.
14fps volt a minimum (amikor az elsõ lövést leadtam) elõtte és utána kb.50-110 között volt. Átlag 65.
Igaz, még csak 1 vs 1-ben próbáltam, víz felett.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Akkor ez cpu gond lesz... :S Mármint optimalizálás, programozás, stb... 😞

www.smart-bus.hu

PhantomAss
nyugi, nálam ugyanez...a legelsõ verzió sokkal játszhatóbb volt, most bármit csinálok akad
tegnap gondoltam kipróbálom a kampányt, de felejtõs, felszállni sem tudok annyira akad, és tökmindegy full grafikán van-e vagy alacsonyon
ebben a formában a játék nekem játszhatatlan

GOOBY, pls

Nem jelentem ezt ki 100%-ra, annyit nincs idõm játszani vele, hogy ebben egészen biztos legyek.

Egyébként ennek a 3 kék csíknak a megoldása véletlen? Mert mintha nem lett volna benne a tapasz leírásában, hogy javították volna... 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ha csak a patch óta ilyen, akkor passz.

www.pumaszallas.hu

És amiért ez bosszantó az az, hogy a tapasz elõtt ez nem volt jellemzõ... 1vs1 az óceán felett nem volt gond...

www.smart-bus.hu

Torrenttel letöltöttem újra az Ultrapack 3.0-át. Mbyte-ban megegyezik az elsõre letöltöttel, de az a hibaüzenet még mindig meg van, amikor gyors küldetésben néha nem akarja elindítani a játékot. A játék újra indításával, vagy a küldetés újraindításával már indítja a küldetést.

A radaros gépeknél a térkép radar üzemmódban miért fogja meg úgy a játékot ? Addig fullon viszi a gép a játékot, de a radar üzemmódban szinte lefagy a kép.
Szinte mindegy sajnos, ugyanúgy elfogy a teljesítmény, ha normalon van, vagy, ha maxon... :S

www.smart-bus.hu

VO101Tom
akarom mondani Video...?

www.pumaszallas.hu

Szar Intel fos nem bírja. <#bohoc>

www.smart-bus.hu

VO101Tom
A játékban mik a Vodeo beállításaid?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Akkor adjál neki 4.5 ghz et.

Itt nem ez a gond! 😊 Akárhová állítom a grafikai beállításokat, alig változik az fps, ergo cpu limit van. Mivel fos a többmagos kihasználtság, így kevés neki a 3.6 GHz..

Nálad azért megy jól, mert az i5k magasabb GHz-n ketyeg, ráadásul jobb a memória kezelése is... A vga-k közti max 10% különbség nem csinál ilyet... 😉

www.smart-bus.hu

Her Laca
<#nemtudom><#pias>
Olvasd el aláírásom.<#ravasz1>

VO101Tom
Hello.
Passz. UP2.1 alatt nagyon nehézkes volt, itt csak kevesen próbálkoztak vele.

www.pumaszallas.hu

azért még lehetne belõlük valami ha gyökeres változtatásokat hajtanának végre és terveznének egy magyar színvonalhoz(mérnöki tudás) méltó légi közlekedésre alkalmas jármûvet
Az fps start show mûködik, csak én voltam kuka, rosszul írtam be. Így mûködik: fps START SHOW ( eltüntetés: fps HIDE )

Viszont a fraps nem megy, és rosszabbul is fut a játék... 1vs1-ben amikor megközelítem az ellent, leeseik nagyon az fps... beérve a szárazföld fölé meg... :S

www.smart-bus.hu

Nekem sem, a patch óta.

LeonSilver
Asztat 😄 nemtudom, de aki akar az ITT megtalál éngemet 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

OFF

A Facebook-on hol lehet beállítani, hogy lássam a függõ kapcsolataimat is? Mert eddig csak azt mutatja, ha valaki visszaigazolt, vagy bejelölt.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Üdv mindenkinek!
Ha az Il2 1946-ra telepitem az ultrapack 3-at,akkor arra lehet még másmilyen kieggészitõ progrmamot tenni?pl:TLD,vagy BOE? remélem érthetö voltam.

Közben molyoltam egy kicsit és a hibaüzenet ellenére elindult az Ultrpack 3. Jóval több minden van benne, mint a SAS 3 modban. Azért letöltöm megint a packot torrenttel és megnézem, hogy van-e különbség az elsõnek letöltötthöz képest.
No, se fraps, se az "fps start show" okosság nem mûködik... :S

Miért?

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Ezt nem tudtam,akkor ezzel le is írták magukat,kár pedig egy ideig úgy tûnt hogy ez egy sikeres repülõépítõ cég lesz.

VO101Tom
És vajon azt is tudod-e, hogy miért?
Klikk ide: Közlekedésbiztonsági szervezet, légügyi események 2007
Keresd meg ezt az eseményt: 2007.08.02. Corvus Corone HA-YCAH
Töltsd le a jegyzõkönyvet, és olvasd el. Utána a gép közelébe sem akarsz menni, az tuti. És tudod mi a legszebb? Összegányolták az egészet (gittelt szárny a legszebb), két ember meghalt, és ami tervezési, gyártási hibákat talált a hatóság, azokat szerinted kijavították. Lószart. Kivitték külföldre gyártani. Amit Besenyei alá raktak, azt biztos normálisan gyártották le, de a többit...?

www.pumaszallas.hu

Köszönöm!

Az amit a hibaüzenet mond, letöltési hiba. Töltsd le újra, lehetõleg torrent-tel, mert az nem lehet hibás.

A 4.10.1 szerintem csak egy apro javitas. Legjobb ha felteszed a 4.08m, 4.09m-et, 4.10m-et, es utana 4.10.1m-et.

Willenbrock

Ez a Corvus Racer gyönyörû gép és magyar fejlesztés.Úgy érzem nem kapja meg az államtól azt a támogatást ez az egész iparág-sportág amit megérdemelne,fociba ölnek hatalmas pénzeket amiben már nem tudunk élvonalba kerülni,ez a csodás technikai sport meg le van ejtve 😞

Felraktam az 1946-ot és a patch-eket a 4.10.1-ig. Utána fel akartam rakni az Ultrapack 3.0-át, de a kicsomagoláskor az alábbi hibaüzenetet kapom :

"Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation."

Mi lehet a gond ?
Üdv mindenkinek!
Az IL2 1946-ra ha felrakom az 4.10.1 patch-et akkor az elözõ patchaket is felkell raknom vagy ebben benne vam minden?

Elvileg tök mindegy hol van, a lényeg, hogy a HDD esetében az elejére kerüljön, mert a HDD ugye ott a leggyorsabb... ha elfogy a rendszer memó, akkor a winfos ide ír...

A CoD memória kezelésével valami nem gömbölyû, mert nálam eddig a 4GB rendszer memória simán elég volt lapozófájl ( pagefile ) nélkül, semmi nem hisztizett. A Cod szinte azonnal kifagy, ha kikapcsolom. Na most, ha nálad 8 GB esetén sem jó, ha kivan kapcsolva, akkor ott valami gebasz van.

Ha így jó marad neked, akkor lehet posztolni a hivatalos fórumra, hogy a memóriakezeléssel valami nem stimmel...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nekem xonar van,de mindegy ez nem hangkártya probléma,és csak online jelentkezik.
Most nekem kb 1-1,5 óra után eddig nem ment el,,minden meghajtóra engedélyeztem azt a retek tudja mit amit solt írt.
A C-n alapból engedélyezve volt de nekem a játék meg a steam sem ott van,lehet ez volt a problem? Már hogy ahol van azon is kell engedélyezni?. Fülem se tudja de most eddig jó. Majd visítok ha megint elromlik😊

Nekem X-Fi van, de azzal is jó minden... kivéve, hogy a messzának nincs indítási hangja...:S

www.smart-bus.hu

Hecker007
Akinek gond van a hanggal annál elmegy offline is?
És milyen hangkártyát használ? Csak azért kérdezem mert eddig sose ment el a hang igaz egyenlõre csak offline repkedek, Xonar D1-et használom a játékoknál és eddig csak annyit vettem észre hogy a menüben nincs hang, de az engem nem zavar túlzottan, mert máshol van a játékban.

Her Laca
Szublimált😊)

Her Laca
4 gigán 50 fok a max.tökéletes.

Hova lett a hozzászólásom? 😄

www.smart-bus.hu

Köszi, a hûtõben erre gondoltam, csak nem írják hogy 1155-ös foglalatra is jó lenne ,de ha te felraktad rá akkor gondolom jó lesz oda is 😊

Megnézem majd, csak jobban bízom olyanokban akiket ismerek is 😉

Her Laca
Mért küldöd oda?😊) Megõrül,mire kiigazodik a sok ajánlatban😊

Snow.
Hûtõ EZ ITTEN
Tuti!! Ocsó és jó,no meg halk.
Házat meg nézzél valami Thermaltaket azok jók és nem drágák.
Vagy vannak drágább cuccok de azok 30-40 pénzek.

Her Laca
A winfos kezeli. De beállítottam mindre. Eddig a C n volt azt is a win kezelte. Most megnézem változik e valami.

Neee! 😄 Elég, ha simán a C-re rakod, és a winfos kezelje, ne állíts be semmilyen értéket kézzel!

www.smart-bus.hu

Her Laca
Minden meghajtóra beállítottam,van vagy 6,most kíváncsi leszek.