IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nálad azért megy jól, mert az i5k magasabb GHz-n ketyeg, ráadásul jobb a memória kezelése is... A vga-k közti max 10% különbség nem csinál ilyet... ;)
www.smart-bus.hu
Olvasd el aláírásom.<#ravasz1>#ravasz1>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Passz. UP2.1 alatt nagyon nehézkes volt, itt csak kevesen próbálkoztak vele.
www.pumaszallas.hu
Viszont a fraps nem megy, és rosszabbul is fut a játék... 1vs1-ben amikor megközelítem az ellent, leeseik nagyon az fps... beérve a szárazföld fölé meg... :S
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Facebook-on hol lehet beállítani, hogy lássam a függõ kapcsolataimat is? Mert eddig csak azt mutatja, ha valaki visszaigazolt, vagy bejelölt.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha az Il2 1946-ra telepitem az ultrapack 3-at,akkor arra lehet még másmilyen kieggészitõ progrmamot tenni?pl:TLD,vagy BOE? remélem érthetö voltam.
Miért?
www.smart-bus.hu
Klikk ide: Közlekedésbiztonsági szervezet, légügyi események 2007
Keresd meg ezt az eseményt: 2007.08.02. Corvus Corone HA-YCAH
Töltsd le a jegyzõkönyvet, és olvasd el. Utána a gép közelébe sem akarsz menni, az tuti. És tudod mi a legszebb? Összegányolták az egészet (gittelt szárny a legszebb), két ember meghalt, és ami tervezési, gyártási hibákat talált a hatóság, azokat szerinted kijavították. Lószart. Kivitték külföldre gyártani. Amit Besenyei alá raktak, azt biztos normálisan gyártották le, de a többit...?
www.pumaszallas.hu
Ez a Corvus Racer gyönyörû gép és magyar fejlesztés.Úgy érzem nem kapja meg az államtól azt a támogatást ez az egész iparág-sportág amit megérdemelne,fociba ölnek hatalmas pénzeket amiben már nem tudunk élvonalba kerülni,ez a csodás technikai sport meg le van ejtve :(
"Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation."
Mi lehet a gond ?
Az IL2 1946-ra ha felrakom az 4.10.1 patch-et akkor az elözõ patchaket is felkell raknom vagy ebben benne vam minden?
A CoD memória kezelésével valami nem gömbölyû, mert nálam eddig a 4GB rendszer memória simán elég volt lapozófájl ( pagefile ) nélkül, semmi nem hisztizett. A Cod szinte azonnal kifagy, ha kikapcsolom. Na most, ha nálad 8 GB esetén sem jó, ha kivan kapcsolva, akkor ott valami gebasz van.
Ha így jó marad neked, akkor lehet posztolni a hivatalos fórumra, hogy a memóriakezeléssel valami nem stimmel...
www.smart-bus.hu
Most nekem kb 1-1,5 óra után eddig nem ment el,,minden meghajtóra engedélyeztem azt a retek tudja mit amit solt írt.
A C-n alapból engedélyezve volt de nekem a játék meg a steam sem ott van,lehet ez volt a problem? Már hogy ahol van azon is kell engedélyezni?. Fülem se tudja de most eddig jó. Majd visítok ha megint elromlik:)
www.smart-bus.hu
És milyen hangkártyát használ? Csak azért kérdezem mert eddig sose ment el a hang igaz egyenlõre csak offline repkedek, Xonar D1-et használom a játékoknál és eddig csak annyit vettem észre hogy a menüben nincs hang, de az engem nem zavar túlzottan, mert máshol van a játékban.
www.smart-bus.hu
Snow.
Hûtõ EZ ITTEN
Tuti!! Ocsó és jó,no meg halk.
Házat meg nézzél valami Thermaltaket azok jók és nem drágák.
Vagy vannak drágább cuccok de azok 30-40 pénzek.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az is sokat dob a dolgon, ha a conf.ini-ben átírjátok ezt a két sort:
LOG=1
LOGKEEP=1
Akkor a conf inik mellé a log file-t is elmenti (log.txt), hibánál azt is csatoljátok.
www.pumaszallas.hu
(nem röhögni, nem vicc)
Valami programozási memória probléma van vele, nem HW függõ. A nulláról átdolgozzák, de nem megy ez olyan könnyen faluhelyen. A tényleges full screen-el ugyanez a helyzet. Elkészült, szar lett, de olyan mélyen kell átírni a programot, ami sok idõbe telik...
Egyébként -nemtom mennyire igaz- azt is olvastam 1C-n, hogy Luthierék a játék kiadási dátumát 2013-ra szántak. Ha ez igaz, akkor viszont ahhoz képest nem is állnak rosszul <#banplz>#banplz>
www.pumaszallas.hu
Onlány elmegy a hang?
www.smart-bus.hu
Egyébként a lapozófájlt ki is kapcsolhatod, ha 8GB ramod van. Ha meg lefagy, akkor hagyd, hogy a winfos garázdálkodjon vele, vagy pedig pont akkora értékre állítsd amennyi van. ( de ugye nem kerekítve! )
Más:
PP 12 óra, fordulat szám 2700-2800 körül, és legalább 15 percig repkedtem vele, de semmi baja nem lett... ez normális?
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"