IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mi,néhány gépnél van már ballisztika és sérülésmodell FSX-hez? Jó lenne ha csinálnának egy rendes fsx harci szimulációt.
Elvégre szórakozni vettük meg ,nem pedig küszködni,arra ott a való világ.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Igaz, csak a fontos effektek vannak maxon, a többi minimum/medium.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nincs problémám,multiban is teljesen játszható naxon minden.
Pontosabban minden high on van ,ugye valami két dolgot lehet nég feljebb állítani. De kipróbálom 4.5 ön is,megnézem mennyit nó az fps.
Azért állok értetlenül a problémád elõtt,mert a 4 és a 3,6 között ,nem akkora a különbség. És Phantomas nak is sandy van gtx 560 al
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
@Tom: Nálam [email protected] + 6970 + 4gb ram.
www.smart-bus.hu
14fps volt a minimum (amikor az elsõ lövést leadtam) elõtte és utána kb.50-110 között volt. Átlag 65.
Igaz, még csak 1 vs 1-ben próbáltam, víz felett.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
tegnap gondoltam kipróbálom a kampányt, de felejtõs, felszállni sem tudok annyira akad, és tökmindegy full grafikán van-e vagy alacsonyon
ebben a formában a játék nekem játszhatatlan
GOOBY, pls
Egyébként ennek a 3 kék csíknak a megoldása véletlen? Mert mintha nem lett volna benne a tapasz leírásában, hogy javították volna... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A radaros gépeknél a térkép radar üzemmódban miért fogja meg úgy a játékot ? Addig fullon viszi a gép a játékot, de a radar üzemmódban szinte lefagy a kép.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nálad azért megy jól, mert az i5k magasabb GHz-n ketyeg, ráadásul jobb a memória kezelése is... A vga-k közti max 10% különbség nem csinál ilyet... 😉
www.smart-bus.hu
Olvasd el aláírásom.<#ravasz1>#ravasz1>
Passz. UP2.1 alatt nagyon nehézkes volt, itt csak kevesen próbálkoztak vele.
www.pumaszallas.hu
Viszont a fraps nem megy, és rosszabbul is fut a játék... 1vs1-ben amikor megközelítem az ellent, leeseik nagyon az fps... beérve a szárazföld fölé meg... :S
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Facebook-on hol lehet beállítani, hogy lássam a függõ kapcsolataimat is? Mert eddig csak azt mutatja, ha valaki visszaigazolt, vagy bejelölt.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha az Il2 1946-ra telepitem az ultrapack 3-at,akkor arra lehet még másmilyen kieggészitõ progrmamot tenni?pl:TLD,vagy BOE? remélem érthetö voltam.
Miért?
www.smart-bus.hu
Klikk ide: Közlekedésbiztonsági szervezet, légügyi események 2007
Keresd meg ezt az eseményt: 2007.08.02. Corvus Corone HA-YCAH
Töltsd le a jegyzõkönyvet, és olvasd el. Utána a gép közelébe sem akarsz menni, az tuti. És tudod mi a legszebb? Összegányolták az egészet (gittelt szárny a legszebb), két ember meghalt, és ami tervezési, gyártási hibákat talált a hatóság, azokat szerinted kijavították. Lószart. Kivitték külföldre gyártani. Amit Besenyei alá raktak, azt biztos normálisan gyártották le, de a többit...?
www.pumaszallas.hu
Ez a Corvus Racer gyönyörû gép és magyar fejlesztés.Úgy érzem nem kapja meg az államtól azt a támogatást ez az egész iparág-sportág amit megérdemelne,fociba ölnek hatalmas pénzeket amiben már nem tudunk élvonalba kerülni,ez a csodás technikai sport meg le van ejtve 😞
"Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation."
Mi lehet a gond ?
Az IL2 1946-ra ha felrakom az 4.10.1 patch-et akkor az elözõ patchaket is felkell raknom vagy ebben benne vam minden?
A CoD memória kezelésével valami nem gömbölyû, mert nálam eddig a 4GB rendszer memória simán elég volt lapozófájl ( pagefile ) nélkül, semmi nem hisztizett. A Cod szinte azonnal kifagy, ha kikapcsolom. Na most, ha nálad 8 GB esetén sem jó, ha kivan kapcsolva, akkor ott valami gebasz van.
Ha így jó marad neked, akkor lehet posztolni a hivatalos fórumra, hogy a memóriakezeléssel valami nem stimmel...
www.smart-bus.hu
Most nekem kb 1-1,5 óra után eddig nem ment el,,minden meghajtóra engedélyeztem azt a retek tudja mit amit solt írt.
A C-n alapból engedélyezve volt de nekem a játék meg a steam sem ott van,lehet ez volt a problem? Már hogy ahol van azon is kell engedélyezni?. Fülem se tudja de most eddig jó. Majd visítok ha megint elromlik😊
www.smart-bus.hu
És milyen hangkártyát használ? Csak azért kérdezem mert eddig sose ment el a hang igaz egyenlõre csak offline repkedek, Xonar D1-et használom a játékoknál és eddig csak annyit vettem észre hogy a menüben nincs hang, de az engem nem zavar túlzottan, mert máshol van a játékban.
www.smart-bus.hu
Snow.
Hûtõ EZ ITTEN
Tuti!! Ocsó és jó,no meg halk.
Házat meg nézzél valami Thermaltaket azok jók és nem drágák.
Vagy vannak drágább cuccok de azok 30-40 pénzek.
www.smart-bus.hu