IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Oleget már biztos nem érdekli, nem dolgozik az 1C-nél kb másfél-két éve. A piac tényleg kicsi az FPS-ekhez viszonyítva, de a 777 Studio a ROF-al, meg a DSC sorozat is sikeres, keveset adnak el, de a költségvetés is kisebb.
Értelemszerűen eladásokról sehol nem beszélnek, de még il-2 kapcsán mondta Oleg, hogy kb 20-80% (vagy 10-90?) volt az olnine - offline játékosok aránya. Biztos vagyok benne, hogy most ez az arány most sokkal rosszabb, lévén akik online játszanák, a fagyások miatt most azok sem próbálkoznak. Annyit viszont lehet tudni, hogy az ATAG szerveren már több mint 3000 egyéni regisztráció van, amiből persze túl sokat nem lehet számolni, de biztos, hogy nem olyan siralmas a helyzet, hogy csak 1-2000 db-ot adtak volna el (steamen a csoportokat ha megnézed, közel 100 különböző clod group van, van amiben 800-an, van amiben 15-en vannak, de a vége ott is több ezerre jön ki).
Ha meg tényleg rendbe teszi a játékot ez a patch, és kijön a moszkvai hadszintér, biztos vagyok benne, hogy sokkal többen lesznek online. Én ettől a részétől nem félek. HA rendbeteszi a patch...