IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tom:)
Akkor még egyszer nekifutok.
Lévén nagy vonalakban tudom,hogy működik egy cég és az 1C is az,nos csak annyit merészeltem megjegyezni,hogy azon szakemberek helyett akik különböző talicskákat gyártanak,egyelőre olyan más szakembereket foglalkoztassanak akik a lényegi munkát tudják előrébb mozdítani.
Mert nem gondolom,hogy feneketlen pénzforrás áll a rendelkezésükre ,azért sem,mert nem hinném hogy tévednék azzal kapcsolatban,hogy a CLOD eladások terén csúfos bukás volt. Nem játszik 100 ember online per nap a földön.És azok is állandóak.
Márpedig ez ízig vérig online játék szerintem.
Persze lehet,hogy megdumáltak valami befektetőt akinek beadták,hogy megcsinálják a világ legjobb második VH-s össznépi gyilokját,és ezért mutogatják ha kell ,ha nem ezen cuccokat. Ezt nem tudhatom.Így már érthető lenne a dolog ,de azokat akik ezt megvették szerintem kb ez nem nagyon érdekli.És mint te is mondtad ,indok van,hogy miért nincs videó pl de az olyan mint a fing. Mindenki csinálja de senkit sem érdekel.
Szóval egy szónak is száz a vége,én még érdemi haladást nem láttam,a dumájuk meg nem hat meg. Mondtak már ezek minden félét .
A tankjaikkal meg mindjárt megmondom mit csináljanak:))
Meg a légvédelmi ágyújukkal:) Mégis ki az aki beül egy ilyen mögé ,amikor repülőbe is pattanhat ,hogy lelője a már úgy is ott kóbászoló enemit? Kérdem én:)
Elképzelem Pogit:)) vagy Téged amint ott gubbasztasz és várod ,hogy egy hurkány éppen arra járjon:) Ugye ,hogy nevetséges:)