IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
Laca, a hiba nem nálad van, Próbáld meg ezt:

Vezérlõpult-->Rendszer-->Speciális rendszerbeállítások (bal oldalon)-->Speciális-->Teljesítmény-->speciális fül-->virtuális memória. Adj neki vagy 4000MB-ot.

Valamit rettentõmód háttértáraz a CoD, lehet hogy a mikor az megtelik, akkor kezd elmenni a hang.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Jut eszembe kollega. Ha kell az amirõl beszéltünk írj egy privit:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én se ülök itt egész nap,de asszem kiábrándultam.
Az bosszant,hogy összeraktam direkt ezért egy jó gépet erre valami mindig nyûgös. Na mind1 ,ott rohadjon meg ahol van,a gépemet eladom,minek álljon itt ,úgyis csak erre használtam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Még egy apróság, amit beírhatnál:

A 110 C7-esnél négy üzemanyagtartály van ugyebár. A csapok pilóta mellett jobb oldalon. (csak azért írom, hogy hátha kipróbálod). A szintjelzõ mûszer alatt van egy kapcsoló, amivel kiválaszthatod, hogy melyik tartály szintjét mutassa a mûszer.
50% üzemanyagnál például a bal hátsó, és a jobb hátsó tartályban van csak kraftstoff, (onnan tudom, hogy az elsõ tartályok valamelyikére állítva a csapot a motor el sem indul) a mûszer szerint pedig az elsõ kettõ tartály az amiben van, a hátsók üresek.
Tehát pont fordítva jelez a mûszer. (illetve a kapcsoló mûködik fordítva)

Remélem nagyjából érthetõen írtam le.

Kevesebb nyûgöm van, mert kevesebbet repülök.
Inkább csinálok mást, horgászok, paintballozok, gokartot javítgatok/építek, amíg jó idõ van.
A rossz idõig meg hátha kijavítják a problémák nagy részét...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Tévedtem. Most is elment a hang. Ts nem volt bekapcsolva.
Asszem eladom az egész motyómat ,és inkább sörözök ráérõ idõmben. Nem vagyok én erre kíváncsi .

VO101Tom
Nem javították ki, de ezt is beírom 1C-re, hátha kiderül végre mi a gond. Esetleg megnézhetnénk, hogy Steam-es hang kommunikációval is összekad-e.

www.pumaszallas.hu

mijki
Azt a numpad-on ezzel a gombbal: / lehet visszarakni középre.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Egyre inkább az a meggyõzõdésem,hogy a TS összeakad a játékkal és azért van a hang probléma. Most Ts nélkül repkedek online és semmi baj a hanggal.
Vagy kijavították?
Aki tegnap repkedett hosszabban jelezhetné:)

Her Laca
Még az a jó,hogy a következõ tapaszra most gondolom várni kell egy kicsit,és tudunk garázdálkodni az Elemér1 el:) Komoly összegben fogadok ,hogy ha elterjed a szervereken ,megindul a sírás rívás valami ütõsebb gépért, vagy egyszerûen engedélyezve lesz a Spit II es:)

VO101Tom
Ez amit írsz, ez két különbözõ típusú nézelõdés ("snap" és "pan" view), F9-el váltasz köztük.

www.pumaszallas.hu

Logitech WingMan Force 3D joystikem van. A 8 állású nézõke gomb az IL2-es játék alatt régebben automatikusan visszarakta alaphelyzetbe a képet, most pedig, ha elhúzom valamelyik irányba, vissza is kell tologatni, régebben elég volt csak elengedni a gombot. Nincs erre valamilyen javítás ?
PhantomAss
tényleg nagyon jó az e-1 es mesza, simán le lehet vele lõni a bombázókat is
végre én is eltalálok valamit :D
pedig az il2-bõl kiindulva pont az ellenkezõjét vártam

GOOBY, pls

Willenbrock
Kis magasságban hosszú harcban leszedtem egy jakot A-9 fókával,24 gyõzelmes orosz volt az.Engem 2X szedtek le de akkor túlerõben voltak.

Willenbrock
Balatoni pálya kezdõdött most a spit vs 109-en.

i robot
Ugyan ez!

VO101Tom
Netes csatlakozás elõtt többünknek volt gondja (timeout), file integrity scan, majd steam újraindítás megoldotta.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
nálam már megint nem akar elindulni a játék...csak tölt

GOOBY, pls

Nohab
Szintén kint voltam, mondjuk idén már nem mertek pirotechnikát belerakni <#eplus2>
Willenbrock
Az már nagyon megy,annyit ugrálok mintha ejtõernyõs lennék nem is vadász :)
Most jövök Tatáról,a Veres Zoli marha jó bemutatót repült (pedig veres:D)
Még lapos dugóhúzó is volt.

Nohab
Arma topikból:
http://www.youtube.com/v/P7FrwI-pWOE&version=3

Az ottaniak szerint külön játék lesz, az operation arrowhead motorjával. Felhívnám arra is a figyelmet, hogy a trailer alatt inkább a németek vannak fölényben :)
VO101Tom
COD-ban E-3 E-1 a motor és felszereltségben ugyanaz, csak a fegyverzete más. A kis kaliberrel sokkal nagyobb kárt tudsz okozni, mint a 20-assal, mert nagyobb a tûzgyorsasága, a lövedék kezdõsebessége, több van a hevederben, és nem rázza a gépet (messzire is pontos) - a sok kis apró cuccnak, pilótának meg elég a 7.92-es lövedék is. A szinkronizálatlan MG-FF a legszarabb fegyver, amit német oldal kaphat, a sok kiskala is nagyon jó, de ha megjön az E-4 az aknahatású MG-FF/M-el, na az lesz még vadállat

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Én egy wellingtonon próbáltam, simán lereszeltem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
Én most kipróbáltam az E-1-est elõször(!), 3 hurrit lõttem le. Én E-3-al, örülök ha 1-et lelövök.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Támadás elõtt alaposan körbenézni, és elsõ rácsapásra lelõni az ellenfelet.
Aztán elhúzni a búsba...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szerintem is jobb (a jelenlegi felállásban) az E1 a vadászok ellen.
Az E3-mal is inkább az MG17-esekkel lõttem a vadászgépeket, az MG-FF-as nem szakított annyival nagyobbat, amennyivel kevesebb a javadalmazása.

Hát kíváncsi vagyok a textúrán kívül mit tud elrontani az ellenen.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Ugyan olyan ,legalábbis én nem vettem észre különbséget.
Annyiban más,hogy jön belõle az áldás rendesen,mondjuk azt még nem tudom,mennyire hatásos a szárnygéppuska. Minden esettre nem ráz ,így lehet lõni mindenbõl szép hosszú sorozatokat. Szerintem sokan fogják használni,dogolásra jobb mint az E3 .Már a fegyverzete miatt.

Van valami amiben az e1 jobb mint az e3? Mert hogy miben rosszabb azt hosszú felsorolni. És ki a bánat fog röpülni vele?

A sûrû imádkozás, és a kiabálás segítség után. <#wink>

Her Laca
ctrl E

Willenbrock
Fókával mi a jó manõver általában a lerázásra? Ha lekerülök kis magasságra akkor általában csak palástorsókkal tudom elkerülni a lelövetést de az elég kétesélyes módszer.Múltkor egy Jak-3 az összes lõszerét ellõtte de nem tudott leszedni pedig végig mögöttem volt,mindíg jól idõzítettem az orsót :)

Her Laca
E1 <#eljen>
Lehet pattogtatni a kukricát:)

VO101Tom
Az utolsó pár sor más, egyébként ugyanez nekem is. A játékon belüli hangerõsség nekem ennyi:
...
speakers=1
vgMaster=2
vgVoice=3
vgMusic=7

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nem.

Her Laca
Nem lehet ,hogy a TS miatt megy el a hang olykor? Csak ötlet,fingom nincs mi lehet a baj.

Zpogi
Thx,este megnézem,hogy elmegy-e a hang.

acidrain
Itt az enyém, hátha ez segít:

SoundUse=1
DebugSound=0
SoundEngine=1
Speakers=1
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=1
RadioEngine=2
MusicVolume=14
ObjectVolume=7
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=14
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=2
SoundExt.occlusions=1
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=1
SoundExt.volumefx=1
SoundFlags.voicemgr=1
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=8
Channels=1
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundExt.extrender=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.8
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=1
ActLevel=9
MicLevel=10
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
SoundFlags.forceEAX1=0
speakers=1

Ez pedig a dokumentumokban lévõ:

SoundUse=1
DebugSound=0
SoundEngine=1
Speakers=1
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=1
RadioEngine=2
MusicVolume=14
ObjectVolume=7
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=14
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=2
SoundExt.occlusions=1
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=1
SoundExt.volumefx=1
SoundFlags.voicemgr=1
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=8
Channels=1
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundExt.extrender=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.8
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=1
ActLevel=9
MicLevel=10
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
SoundFlags.forceEAX1=0
speakers=0
vgMaster=7
vgVoice=0
vgMusic=7

Zpogi
Tom,betudnád másolni ide a conf.ini-d sound-ra vonatkozó tartalmát?

Zpogi
http://www.youtube.com/v/d6u6dYUfmoA&version=3

http://www.youtube.com/v/cyn_qNRaQH0&version=3

VO101Tom
De, ez jó amit írtál, de elsõre én sem értettem mire gondolsz, ezért pontosítottam, hogy az eredeti lista alapján a légcsavar állásszögrõl van ott szó.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Ajánlom figyelmetekbe ezt a doksit,Cod-hoz.

fecska
és az ne ma legkisebb?
nekem azt mondta a pilóta haverom, hogy AN-2-esen legkisebb állásszöggel szállnak fel, ebbõl gondoltam hogy a fine (felszállásra kész) állásszög az a legkisebb

Zpogi
Durva ez a video:

LINK

acidrain
Este jövök repülni, tegnap is lettem volna, ha nem alszom el.

VO101Tom
Teljesen jó, egy valami a "bf109 és 110 most a legkisebb állásszöggel teremnek le" ez nem igazán pontos: DB 601 (a típusnevet sikerült elírniuk, de mindegy) hajtómûvekkel felszerelt gépek (Bf 109, Bf 110) amikor indulnak, akkor a légcsavar állásszög 12:00 óra állásba lesz tekerve (felszállásra kész, "fine" pozíció).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Sziasztok.
Hú, mik történtek itt, most értem haza egy három napos Egri céges -khmm- csapatépítõ tréningrõl, kíváncsi vagyok erre a patch-re (meg az E-1 meszára) :)
Este / délután tervez valaki reppenést?

www.pumaszallas.hu

Én ismerem, de még nem próbáltam... mondjuk szükségét sem érzem! :)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
ATIsták EZT ösmeritek? Használja valaki?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
Elõbb repültem offline(mert még nem érzem magam elég jónak onlájnhoz, a 20-assal nem igazán találok célba. Viszont az elõbb sikerült a szárnyvéggel megpöccinteni a hurrit, és ketté szakadt. Nekem meg:

De végül a haverok haza kísértek: