IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vezérlõpult-->Rendszer-->Speciális rendszerbeállítások (bal oldalon)-->Speciális-->Teljesítmény-->speciális fül-->virtuális memória. Adj neki vagy 4000MB-ot.
Valamit rettentõmód háttértáraz a CoD, lehet hogy a mikor az megtelik, akkor kezd elmenni a hang.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az bosszant,hogy összeraktam direkt ezért egy jó gépet erre valami mindig nyûgös. Na mind1 ,ott rohadjon meg ahol van,a gépemet eladom,minek álljon itt ,úgyis csak erre használtam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A 110 C7-esnél négy üzemanyagtartály van ugyebár. A csapok pilóta mellett jobb oldalon. (csak azért írom, hogy hátha kipróbálod). A szintjelzõ mûszer alatt van egy kapcsoló, amivel kiválaszthatod, hogy melyik tartály szintjét mutassa a mûszer.
50% üzemanyagnál például a bal hátsó, és a jobb hátsó tartályban van csak kraftstoff, (onnan tudom, hogy az elsõ tartályok valamelyikére állítva a csapot a motor el sem indul) a mûszer szerint pedig az elsõ kettõ tartály az amiben van, a hátsók üresek.
Tehát pont fordítva jelez a mûszer. (illetve a kapcsoló mûködik fordítva)
Remélem nagyjából érthetõen írtam le.
Inkább csinálok mást, horgászok, paintballozok, gokartot javítgatok/építek, amíg jó idõ van.
A rossz idõig meg hátha kijavítják a problémák nagy részét...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Asszem eladom az egész motyómat ,és inkább sörözök ráérõ idõmben. Nem vagyok én erre kíváncsi .
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Vagy kijavították?
Aki tegnap repkedett hosszabban jelezhetné:)
www.pumaszallas.hu
végre én is eltalálok valamit :D
pedig az il2-bõl kiindulva pont az ellenkezõjét vártam
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Most jövök Tatáról,a Veres Zoli marha jó bemutatót repült (pedig veres:D)
Még lapos dugóhúzó is volt.
Az ottaniak szerint külön játék lesz, az operation arrowhead motorjával. Felhívnám arra is a figyelmet, hogy a trailer alatt inkább a németek vannak fölényben :)

www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aztán elhúzni a búsba...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az E3-mal is inkább az MG17-esekkel lõttem a vadászgépeket, az MG-FF-as nem szakított annyival nagyobbat, amennyivel kevesebb a javadalmazása.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Annyiban más,hogy jön belõle az áldás rendesen,mondjuk azt még nem tudom,mennyire hatásos a szárnygéppuska. Minden esettre nem ráz ,így lehet lõni mindenbõl szép hosszú sorozatokat. Szerintem sokan fogják használni,dogolásra jobb mint az E3 .Már a fegyverzete miatt.
Lehet pattogtatni a kukricát:)
...
speakers=1
vgMaster=2
vgVoice=3
vgMusic=7
www.pumaszallas.hu
SoundUse=1
DebugSound=0
SoundEngine=1
Speakers=1
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=1
RadioEngine=2
MusicVolume=14
ObjectVolume=7
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=14
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=2
SoundExt.occlusions=1
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=1
SoundExt.volumefx=1
SoundFlags.voicemgr=1
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=8
Channels=1
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundExt.extrender=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.8
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=1
ActLevel=9
MicLevel=10
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
SoundFlags.forceEAX1=0
speakers=1
Ez pedig a dokumentumokban lévõ:
SoundUse=1
DebugSound=0
SoundEngine=1
Speakers=1
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=1
RadioEngine=2
MusicVolume=14
ObjectVolume=7
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=14
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=2
SoundExt.occlusions=1
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=1
SoundExt.volumefx=1
SoundFlags.voicemgr=1
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=8
Channels=1
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundExt.extrender=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.8
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=1
ActLevel=9
MicLevel=10
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
SoundFlags.forceEAX1=0
speakers=0
vgMaster=7
vgVoice=0
vgMusic=7
www.pumaszallas.hu
nekem azt mondta a pilóta haverom, hogy AN-2-esen legkisebb állásszöggel szállnak fel, ebbõl gondoltam hogy a fine (felszállásra kész) állásszög az a legkisebb
www.pumaszallas.hu
Hú, mik történtek itt, most értem haza egy három napos Egri céges -khmm- csapatépítõ tréningrõl, kíváncsi vagyok erre a patch-re (meg az E-1 meszára) :)
Este / délután tervez valaki reppenést?
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De végül a haverok haza kísértek: