IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
én visszaszoktam az 1946-ra, egyelõre sokkal jobban leköt mint a cod
meg nekem hiányzik a fóka és a mustang 😊
és sajnos a célzást sem tudtam megszokni a cod.ban
GOOBY, pls
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
CloD - Szimulátor
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem ismerem ezt a játékot, de azt hallottam hogy ez a legjobb. Én a Wings of Prey-el játszottam, az nagyon tetszett. Leírná nekem valaki hogy miért jobb ez a játék?
Elõre is köszönöm.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Sajnos nem. Nálam diavetítés. Meg a fiam mindig kitúr a gép mellõl. Miért van nyári szünet ?<#rinya>#rinya>
www.smart-bus.hu
Fõsírok ezen a szaron...<#violent>#violent><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Hát tessék 😊 Fiatal koromban igen csak sokat csápoltam a HBB-re.
Máig a kedvencem.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Edit:Tévedtem most tölti 😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
általános
adtak új messzert
adtak egy aknarakó hajót
adtak személyzetet néhány hajónak
javították a sérülését a radaroknak és a nagy dolgoknak
javították a térképet, adtak néhány egyszerû navigációs cuccot
Rep.Gép külsõ
átdolgozták a spit külsejét
kisebb javítások a spiten keletkezett károkon
javították a br 20-on a rádiós kabinján
a br 20-on adtak animációt a géppuska hevederhez ???(amikor 60 maradt akkor kinyílik a második tár??)
kisebb javítások a blenheimhez
kisebb javítások a dh 82 kabinjában
Rep.gép belsõ
lõszer számlálók nem törlõdik amikor kifogy a lõszer (nem tudom mire értik)
már nem fogadják el a felhasználó által scriptelt sérüléseket ha nem lehetséges (pl egymotoros gépnél a 2. motor meghibásodása)
a feygverbeállításoknál mostmár tudsz állítani tüzelési sebességet, amivel spéci konfigokat és szinkronokat tudsz összeállítani
véglegesítették a rádióiránytûk mûködését
fizika és AI-k
a bf109 és 110 most a legkisebb állásszöggel teremnek le
nagyobb a légvédelem hatása
eltávolították a tûzgyorsaság változtatását a szinkronizált fegyvereknél (pl messza)
nem fogja megpróbálni újratölteni a fegyvert ami kifogyott most már jó animációt, és lõszerszámláló-állást fog mutatni
a force feedback nem rángatózik már lövésekkor mikor kifogy a lõszer
korrigálták a lassulását a repülõdaraboknak
a br 20 rádióiránytõje mûködik f
megijednek az AI-k és elmenekülnek pl ha lelövik a vezérüket
az AI már üldözõbe veszi a gyáva, menekülõ ellent
javított és bõvített orders menü
Multi
Ujratervezett multi repülõ és játékos választó felület
adtak több smiley-t a játék elõtt, de játékban nem látszanak
javították a "not found UC0" hibát amikor csatlakoznál egy szeróhoz
a fordulat már nem csökken ha átülsz többszemélyes gépben pl. lövésznek
a játék már helyesen jeleníti meg a csak barátok szervert (gondolom valami szûrõre gondol, h csak azok a szerverek amelyiken barátok vannak)
mostmár tudsz Steamról is csaktlakozni szerverhez, nem csak a játékból
ha elfoglalnak egy repteret, akkor rendesen változik az oldal
javított scriptek a földi cuccok letermésénél
ha nem jó valami kérlek javítsatok ki
Mert ,hogy nekem nem tölti az hót ziher.
Ha nem tölti akkor nincs gondolom,mert ha lenne akkor töltené.
Tehát egyszerû paraszti gondolkodásommal arra a következtetésre kell jussak,hogy át lettem b.....va Olegék által😊Ismét.
A #41929 hozzászólásomat fenntartom továbbra is.<#pias>#pias><#banplz>#banplz>
www.smart-bus.hu
Gyakorolni kell csak egy kicsit.Én rengeteget megyek ofline 2-4 enemi ellen,vagy csak 1 vs 1 és próbálgatom mit ,s hogyan.
Persze ettõl még a világ bénája vagyok,de nem születik mindenki Tomnak PL😊
( köszönöm, bár Tom már kb leírta ugyanezt, viszont a vérszívás miatt muszáj volt csesztesselek! 😄 )
www.smart-bus.hu
Na jó ,leírom most😊
Tehát ,beindítom a motort (ennek menetét gondolom nem kell részleteznem.)
PP 12 órára,olaj hûtõt 1/3 ig nyitom,vizet úgy félig,majd 100 gáz és repülök.
A bétával már jó a pp állítás sebessége (és ezért nem siettem vele ,mert teljesen mást kell így tenni <#beka3>#beka3> ,szóval a hajtómû fordulatszáma 2300-2400 között legyen. A légcsavar állás szögét úgy állítgatod ,hogy mindig ezen értékek közelében legyen a fordulatszám. Most ,hogy gyors az állítás,pl ha zuhanásba viszed a gépet nem kell lekapni a gázt ,hanem ,elkezded vissza fele állítani a pp-t és így nem fog vissza a motor,hanem jó nagy sebességet el lehet érni vele,aztán fordítva amikor emelkedsz ,és nem pörög szét az agregát. Rá kell érezni de nagyon jó.Én csúszkára tettem az X52 õn és jószerivel csak azt használom,persze a gázkarhoz is nyúlok néha.
A többirõl röviden, úgy ahogy a ki képzendõ virtuális pilótáknak szoktam elmondani. Remélem neked is meg fog felelni.
Na szóval,felszállsz ,majd megkeresed az ellenséget,majd a 6 órájába gépészkeded magad és szép hosszú avagy rövid sorozatokkal addig abajgatod a technikáját amíg az oly mértékben veszít a repülési képességébõl ,hogy a talaj felé kezd tendálni,mi több el is éri azt.<#eplus2>#eplus2>
De istenemre TS n szívesen tartok egy kis oktatást számodra,úgy egyszerûbb mint leírni 😊
www.smart-bus.hu
Az isten áldását kérném arra aki ezt megteszi😊
www.smart-bus.hu
Grafikailag nincs is bajom mellékesen😊))