IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Azért annyira ne éljétek bele magatokat, pénteket csak a fórumozók vizionálták, BlackSix annyit mondott, hogy rövidesen. Péntekre a dev update-et ígérte - ettől persze lehet patch, mert a legutóbbi dev update is már csak a BoM-ról szólt...

A használható földi cuccok nekem tetszenek. Ezek az összfegyvernemi járművek sokkal hangulatosabbá, életszerűbbé teszik a játékot. Aki armázott, vagy Battleground Europe-al játszott már, az tudja miről beszélek. A battlefield sorozat viszont más téma, ott csak lebutított statiszták az FPS mellé (armában is rezeg a léc, de ott legalább a térkép hatalmas). Egyszóval nem kell fosni, jó lesz ez :)

Leon. Nem borultam ki, de olyan dolgon ment a qrvaanyázás, amire clodban szükség sincs. Megkérdeztem ez miért gond, erre mondtad, hogy hagy háborogj már azon, amin akarsz. És ennyiben maradtunk :)