IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fókával amúgy a következõt kell megtanulni. A4 jó gép. A3 A2 még jobb, de azok csak modos servereken vannak. A5-ös összes változata sz*r! Lomhák, lassúak és melegednek mint alföldi és nem lehet lehûteni egykönnyen. A6 sokkal jobb. A8-A9 a kedvenceim! Pláne hogy felcsatolható rájuk a két mk108 büntetõ. D9 a legjobb, olyan mint a messzer G2 talán, csak én nem igen repülöm és ismerem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Kursk pályára meg berakták a FW-190 A-5 mellé a Jak-3-at,hát nem egészen egy súlycsoport szerintem,bár történelmileg hiteles.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
1x fénysebesség
4x fénysebesség

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Majd onnantól multizok is..
Ha jól tudom a radeonokon még nincsen megoldva a full kép'.
www.pumaszallas.hu
Lazán lehet gáz helyett játszani vele zuhanás és emelkedés közben. Nem pörög túl a moci,és zuhanásban így nem is fékez.
Sérülés? Spit szárnyába 20 as jó nagy likkal ,és nem todta kivenni pörgésbõl. Igaz ez AI volt. 2 szer próbáltam ,ez mindkétszer így viselkedett.
Tesztelem tovább.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
Nem akar jönni😊
Valamint a stukából csak én nem vagyok képes elõcsalogatni azt a szép hangot vagy ez sincs a gémben?
Milyen telód van? Ja, közben olvasom, hogy flasht kellene tenni arra is.
www.pumaszallas.hu
Amúgy Airship néven repül😊 Ott a logója,az égi bárány😊
Ok, bocs, nem bírtam magamban tartani 😊) Szóval a válaszom, nem, én személy szerint nem ismerek ilyen progit, hacsak a photoshop nem e jó erre is.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az lenne a kérdésem bár ez a játéktól független hogy olyan programot amivel képeket lehet összevágni?
Jó az a gép én is komálom nagyon,csak óvatosan kell vele bánni .
Tényleg jut eszembe😊 Pont Szepy volt a delikvens ,történetesen orvul le akart lõni a hatomból én Póni val voltam ,kicsi gépészkedés kihasználva,hogy instabil a gép,és hipp hopp már elõttem is volt.
Aztán leesett😊) dühös volt utána.XD
Van aki mesterien kezeli ,azok elõtt le a kalappal.
amúgy általában mustanggal és fókával repültem, az összes pónit szerettem, most is ha lehet velük repülök a veres oldalon
jó nehéz velük repülni, nagyon kell figyelni, dehát azok a gépek már nem érdekelnek amikkel mindenki tud repülni 😊
GOOBY, pls
Tom limnkelt múltkor egy oldalt, ahol Messer pilóták visszaemlékezéseit lehet olvasgatni.
Egy 32 gyõzelmes Finn ász, gunpodokkal, fordulóharcban lelõtt 3 p-51-et.
Two P-51 shootdowns with three-cannon Messerschmitt 109 G-6/R6:
"I got both in a turning battle, out-turning them. We did several times 360 degrees until he became nervous, then pulled a little too much. His plane "warned", the pilot had to give way a little and I was able to get deflection. When I got to shoot at the other one, the entire left side was ripped off.
- So you did several full circles, you must have flown near stalling speed. Did you fly with "the seat of your pants" or kept eye on the dials? What was the optimum speed in such a situation, it was level flight?
It was level flight and flying by "the seat of your pants". What should I say, I should say I was doing 250kmh and the Mustang must have more than 300kmh. That is why I was able to hang on but did not get the deflection.
- And you was flying a three cannon plane?
Yes, but I did fly another one as mine was under maintenance. It was the experience that counted. Experience helped to decide when you had tried different things.
- In which altitude did these Mustang dogfights take place?
It must have been about 2000m."
- Kyösti Karhila, Finnish fighter ace. 32 victories. Source: Interview by Finnish Virtual Pilots Association.
valszeg a tiéd is fr vagy de, ha így van akkor az updater úgyis felismeri ha van frissítés, és a megfelelõt tölti le
az enyém pl francia, már kb 2 hónapja kijött a frissítés
GOOBY, pls
elméletileg víz, ütés, és porálló, gyakorlatilag nem 😄
a vizet bírja, teszteltem a kádban, sajnos az ütést nem mert ugyanúgy reped és karcolódik mint bármelyik másik
itt olvashatsz róla, ajámlom az elsõ hsz-t:
defy fórum
GOOBY, pls
Apropó. Múltkor beszéltetek itt hogy nektek valami okostalótok van ami bírja a vizet az ütést. Sikerült a mostani telómat is jól eltörnöm,kéne egy tartósabb darab😊 Ha jól emlékszem Motorollaáról van szó ugye?
rádugod a telefonod usb-vel a szgépre, motorola software updater elindít, ennyi kb
flash támogatás csak 2.2 -tõl van, nagyon szépen lejátssza a flash videókat, nem akad egyáltalán
szvsz nyugodtan telepítheted a hivatalos verziót 😊
GOOBY, pls
Nem frissítettem még 2.2-re. Még nem érzem hiányát. Nekem ráér a hivatalosig is.