IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Lakásfelújítás nálunk is játszik."

Nekem már vége. De még 7.5 évig csengetem a felvett hitelt.
Felvettem 2 millkót, és a CHF-változásnak köszönhetõen 5-öt fizetek vissza. Valamelyik blankoltpöcsû nagyot szakít rajtam(tunk)...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kerékbak...
(Toggle chocks)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hol láttad, hogy nem megy rá a 2.01-re az UP3? Én csak leszedtem, de idõ és kedv hiányában nem foglalkoztam vele. 4.101-el betudok menni azokra a szerókra amik érdekelnek.

Lakásfelújítás nálunk is játszik. Tavaly a nyílászárók cseréje, elõtte nyáron kpi fûtés kiépítés, most meg burkolás meg festés. Nincs is nagyon kedvem hazamenni...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
Nekem ugyan ez online. Bár nekem gurul lassan, de nem gyorsul.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Szívem csücsökje 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

SgtChris
Üdv Urak! Új post, de a problémám a régi! Multiban sehogy sem tudom gurulásra bírni a masinákat... Prop.pitch bekonfigurálva, a kerékféket is ki be tudom kapcsolni, de ennek ellenére se kezd el gurulni, még max. gázon se. Viszont így meg pár perc alatt a hûtõ túlhevül és elfüstöl a motor. Mi az amire még nem gondolhattam?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

szekelyland
A héten sajna nem jön össze a repülés.. Még mindig költözésben vagyok és ráadásul nekifogtam meló mellett az új lakhely meszelésének, ezen a héten nem hinném h végzek vele...
Meg aztán még az UP3 -at nem tettem fel, gondolom azzal megy mindenki már...
Apropó - UP3 -at ha jól értettem nem lehet feltenni az UP 2,01-re? Még úgy se ha letelepítem aztat?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

???<#eplus2>

samsung123
Végre fasz a Banner! GRAT

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

fáradok, amit akartam nem mondtam el. Én az összes fókát a következõ kép használom:

prop pitch: 100%
radiator: open
Vészteljesítmény állandóan megy, és hogy ne melegedjen túl, csak akkor teszem 100% fölé a gázt ha nagyon kell.

Hát kb. ennyi. Nem fordulásra lett kitalálva (legalább is Oleg szerint, de ebbe már kár belemenni, kitárgyaltuk a 2 hét alatt 😊)) ) de az elsõ két fordulót nagy sebességgel jól bírja. Alacsonyan kis sebességgel kiszolgáltatot.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Na Safi kisegített 😊) Köszi még1x.

Gundark 1 1
Köszi!
pardon, Drebilék TS címe megváltozott? Ma próbáltam volna feljönni, de nem jött össze. Ha valaki kisegítene offline azt megköszönném.

Ata, nem akarsz repülni valamelyik nap? A hétvége nem jó, mert tekerek meg az asszonyhoz megyek.

Hát igen is meg nem is. Én minden p-51-et Mustangnak hívok, de az il2 külömbséget tesz köztük. Pl ha p-51 van a serveren, akkor nem félek annyira, viszont ha mustangot ír ki, akkor már kezdek megijedni. Nagyon gyors és nagyon jól fordúl! Talán még a fókát is lefordúlja. Ennek ellenére ritka holló, nem tudom miért.

A fókával amúgy a következõt kell megtanulni. A4 jó gép. A3 A2 még jobb, de azok csak modos servereken vannak. A5-ös összes változata sz*r! Lomhák, lassúak és melegednek mint alföldi és nem lehet lehûteni egykönnyen. A6 sokkal jobb. A8-A9 a kedvenceim! Pláne hogy felcsatolható rájuk a két mk108 büntetõ. D9 a legjobb, olyan mint a messzer G2 talán, csak én nem igen repülöm és ismerem.

Nohab
Steam letölti neked automatikusan, a beta patcheket kivéve.
Nem. Szélsõséges értékre állítottad.

LeonSilver
Szerintem az utolsó hivatalos elég, de a béta tuti nem lévén 52 mega az egész.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
A póni a mustang? Azzal sikeresebb vagyok mint fókával,én nem nagyon érzem a fókát de most mégis azt erõltetem.A fóka elég lassan emelkedik és hamar túlmelegszik a motorja,meg szoknom kell a vastag kabintetõkeretet,sokszor takarja a kilátást és a tetõn levõ középsõ merevítõ sincs valami jó helyen.Gyorsan orsózik az igaz és földközelben elég mozgékony.A mustanggal nagy magasságból le-lecsapva jóval könnyebb szerintem gyõzelmeket elérni.
A Kursk pályára meg berakták a FW-190 A-5 mellé a Jak-3-at,hát nem egészen egy súlycsoport szerintem,bár történelmileg hiteles.

Gundark 1 1
Urak, megvettem a CoD.ot. A pecseket nem értem 😊 mind kell, vagy elég az utolsó és abban benne van minden?
mijki
De ez akkor is bug nem?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Futva hagytad az Il-2 FoV changert...

Willenbrock
A náci csodafegyver mikre képes 😊

mijki
Valahogy sikerült hiper ûr ugrást elõidézném 😊

1x fénysebesség

4x fénysebesség

<#zavart1>

LeonSilver

Sanyo jóvoltából megvan a válasz. 2 hónap...fasza..
Majd onnantól multizok is..

A sebesség vagy a még fennmaradó mikróremegéseket javították?
Ha jól tudom a radeonokon még nincsen megoldva a full kép'.

VO101Tom
egy teljes fordulatot 4 másodperc alatt kellene megtennie. Ez 1.5°/sec, ha 6 másodperc alatt teszi meg, az is elfogadható még (1°/sec), de az alatt ne legyen 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Elsõre. Propp jó gyors. Majd Tom leméri ,hogy elég e😊
Lazán lehet gáz helyett játszani vele zuhanás és emelkedés közben. Nem pörög túl a moci,és zuhanásban így nem is fékez.
Sérülés? Spit szárnyába 20 as jó nagy likkal ,és nem todta kivenni pörgésbõl. Igaz ez AI volt. 2 szer próbáltam ,ez mindkétszer így viselkedett.
Tesztelem tovább.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Megvan

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Oszt ezt hova kell másolni? Nem találok ilyet sehol😞

Sanyo
Ha minden jól megy, akkor pénteken jön a rendes.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Mi ez a béta? Azt mondták rendes jön😞

Sanyo
Tessék: 14762 béta patch. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Üldögélek a gép elõtt és 5 percenként nézem ,hogy jön e a patch😊
Nem akar jönni😊

LeonSilver
Srácok. Van vagy mûködik ittenik a rádió kommunikáció? A kísérõmmel hogyan tudok kapcsolatot tartani?
Valamint a stukából csak én nem vagyok képes elõcsalogatni azt a szép hangot vagy ez sincs a gémben?

VO101Tom
Áhh, csak az a biztos, ha le van töltve...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Pl te😊

VO101Tom
ki tudja...?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszi.
Milyen telód van? Ja, közben olvasom, hogy flasht kellene tenni arra is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
mire kell? Mit akarsz csinálni?

www.pumaszallas.hu

köszi
Her Laca
Akarom mondani Air sheep😊

Her Laca
Értem<#whatever><#eplus2>

Amúgy Airship néven repül😊 Ott a logója,az égi bárány😊

nem kifejezettten program, de az olló jó szokott lenni képvagdosásra.

Ok, bocs, nem bírtam magamban tartani 😊) Szóval a válaszom, nem, én személy szerint nem ismerek ilyen progit, hacsak a photoshop nem e jó erre is.

tudtok nekem mondani?
kabe 😊)) Amúgy emlékszem én is. 😊)) Az egy olyan ritka szar napok egyike volt, amikor nem csak simán béna voltam, de szinte bármivel lezuhantam volna. 😞((

HELÓ MINDENKINEK
Az lenne a kérdésem bár ez a játéktól független hogy olyan programot amivel képeket lehet összevágni?
Ugye te repülsz Nuke néven? Vagy az Richthofen? Titeket folyton keverlek 😊))